yökastelu hoitojen ja lääkkeiden

kosteus hälytykset

Lääkitys

Useimmat lapset selvitä yökastelu omasta. Jos on suvussa yökastelu, lapsesi todennäköisesti lopettaa yökastelu ikävuoden paikkeilla emo pysähtyi yökastelu.

Jos lapsi ei ole erityisen vaivautunut tai hämmentynyt satunnaisesti märkä yö, perinteinen kotiin korjaustoimenpiteitä voi toimia hyvin. Kuitenkin, jos arvosana ikäisen on kauhuissaan kastelua sängyssä aikana sleepover, hän voi olla motivoituneempia kokeilla muita hoitoja. Lapsen ja vanhempien motivaatiota voi vaikuttaa valintaan hoitoa ja sen menestys.

Jos löytyy, syitä yökastelu, kuten ummetusta tai uniapnea pitäisi käsitellä ennen muuta hoitoa.

Nämä pienet, paristokäyttöisiä laitteita – saatavilla ilman reseptiä korkeintaan apteekit – yhteyden kosteusherkän pad lapsesi pyjama tai vuodevaatteet. Kun tyyny tunnistaa märkyys, hälytys aktivoituu.

Ihannetapauksessa kosteus hälytys soi aivan kuin lapsi alkaa virtsata – aika auttaa lastasi vanavedessä, pysäytä virtsasuihkussa ja päästä wc. Jos lapsi on raskas nukkuja, toinen henkilö voi joutua kuuntelemaan hälytyksen ja herättää lapsen.

Jos yrität kosteutta hälytys, antaa sille runsaasti aikaa. Usein kestää vähintään kaksi viikkoa nähdä tahansa vastausta ja enintään 16 viikon ajan nauttia kuivaa yötä. Kosteus hälytykset ovat tehokkaita monille lapsille, on vähäinen riski saada taudin uusiutumisen tai sivuvaikutuksia, ja se voi antaa paremman pitkän aikavälin ratkaisu kuin lääkitys ei. Nämä laitteet eivät yleensä kuulu vakuutuksen.

Viimeisenä keinona, lapsesi lääkäri voi määrätä lääkettä pysäyttämään yökastelu. Tietyntyyppisten lääkitys voi

Hidas yöllä virtsan tuotantoa. Lääke desmopressiini (DDAVP, muut) parantaa tasoa luonnollinen hormoni (antidiureettisen hormonin tai ADH), joka pakottaa kehon tehdä vähemmän virtsaa yöllä. Mutta liika juominen neste lääkitys voi aiheuttaa ongelmia vähäsuolaista veren ja mahdollisuudet kouristuksia. Joten juo vain 8 unssia (237 millilitraa) nesteiden kanssa ja sen jälkeen, kun lääkitys on suositeltavaa. Älä anna lapselle tätä lääkitystä, jos hänellä on päänsärkyä, on oksentanut tai tuntuu pahoin. Desmopressin myös voidaan käyttää lyhyen aikavälin tilanteissa, esimerkiksi mennä leirille.

Mukaan Food and Drug Administration, Nenäsumuteformulaatiot desmopressiinin (DDAVP nenäsumute, DDAVP Rhinal Tube, muut) ei enää suositella hoitoon yökastelu koska riski vakavia sivuvaikutuksia.

Joskus yhdistelmä lääkitys on tehokkainta. Ei ole takeita, kuitenkin, ja lääkitys ei paranna ongelmaa. Yökastelua tyypillisesti jatkuu, kun lääkitys lopetetaan.