voi 1918 flunssa perhe tarjoavat johtolankoja suojaamaan uutta pandemian? (2005)

Katse Past Protect the Future

Ena Grant oli vain 9 kuukauden ikäinen, kun hän lähti kävelemään. Kaksi kuukautta myöhemmin ja kuumeisesti flunssassa, hän jatkuvasti kiljui, kun hän yritti kävellä ja löytänyt hän voisi enää ryhtyä toimiin. Ei olisi vasta huomattavasti hänen ensimmäinen syntymäpäivä kun vähän Ena olisi taas kävelemään.

Oli marraskuu 1918, kun yksi pahimmista influenssapandemioiden US historiassa iski Atlantic Mine, MI, jossa Ena perhe asui. Vaikka hän tuli tartunnan, hän selvisi; kaksi hänen sisarensa olivat ole niin onnekkaita. Bertha, joka oli 3, kuoli influenssaan perjantaina. Seuraavana päivänä, 9-vuotiaan Alexi kuoli. Kun sisaret haudattiin sunnuntaina, kolmas hauta kaivettiin Ena jälkeen perhelääkäri kertoi hänen vanhempansa, että hän oli vakuuttunut siitä, että vauva ei myöskään hengissä.

Nyt 88-vuotias ja asuu Birch Bay, WA, Ena Grant muistaa mitään hänen ensikäden kokemusta tappava 1918 flunssa, vain vähän mitä hänen vanhempansa kertoi hänelle.

“Kun suuri perhe hoitaa eikä sanomalehden tai televisiossa, en tiedä, jos ne todella tietoisia siitä, mitä oli tekeillä, tai tietoinen siitä, että [flunssa] oli lakaistaan ​​maan”, hän sanoo. Hän vasta äskettäin aloitti ajatellut hänen harjalla tappavan flunssa nähtyään uutisia H5N1 lintuinfluenssa virus levinnyt Kaakkois-Aasiassa.

Mielenkiintoista kumpikaan hänen vanhempiensa tai hänen 5-vuotias sisko Gertrude sairastui kanssa 1918 flunssa. Ena ov oman selviytymisen siitä, että hän oli vielä hoitotyön, kun hän sairastui flunssa ja siksi hän on hankkinut joitakin hänen äitinsä suojaavan immuniteetin virukselle.

Dina Friedman, Ena Grantin naapurissa ja ystävä, on myös suvussa 1918 flunssa: hänen isoisänsä ja täti hänen isän puolelta sortunut virus. Tuolloin hänen isänsä, Arthur W. Peterson, ja hänen setänsä, 24-vuotias Al Peterson, olivat laivaston. He olivat asettuneet itärannikolla kun he oppivat, että heidän isänsä oli kuollut flunssa. Kun he palasivat Spokane, Washington, huolehtia isänsä asioihin, he huomasivat, että heidän 22-vuotiaan sisarensa Sigrid, jotka olivat matkustaneet Kaliforniasta huolehtimaan isänsä, myös oli kuollut, mukaan Dina Friedman.

Ystävät olivat jo haudattu heidän sisarensa. Kuitenkin paikantaa isänsä ruumiin, kaksi murheen veljekset oli käydä läpi kymmeniä ruumiit flunssa uhrien joka oli levittäytyvät suuressa paikallinen kuntosali.

Sen lisäksi valtava kauhu ja surua, että tilanne, mikä on hämmästyttävää Dina Friedman on, että hänen isänsä ja setänsä koskaan sairastui kanssa 1918 flunssa. “He asuivat voimakkaasti asutulla alueella ja ympäröi Navy miehiä, jotka olivat jatkuvasti tulossa ja menossa. Heillä oli satoja kontakteja ja siksi olisi altistuneet flunssa moninkertaisesti. Mutta he eivät saa sitä “, hän sanoo.

Mikä tekee joku immuuni niin tappava virus taas niin monet muut, erityisesti nuorten, kuoli valtava määrä? Ja voi 1918 flunssa perhe, kuten Ena Grant, tarjoavat vihjeen suojaavat toista tappava influenssapandemia?

Ne ovat kysymyksiä, Christopher F. Basler, Ph.D., apulaisprofessori mikrobiologian Mt. Sinai School of Medicine New Yorkissa, yrittää vastata. Hankkimalla ja tutkimalla verinäytteet 1918 flunssa eloonjääneitä, tohtori Basler yrittää ymmärtää, mitä teki 1918 influenssaviruksen niin tappava ja miten haavoittuva tänään väestöstä olisi samanlainen virus.

Kautta verinäytteet, tohtori Basler ja hänen tutkimusryhmänsä toivovat toipua B-solut, solujen tehtävänä on auttaa tuottamaan ihmisen immuunivasteen. Tässä tapauksessa, ne etsivät erityisesti “muisti” B-soluja, nämä solut altistuvat 1918 influenssaviruksen ja näin ollen todennäköisesti kykenee tuottamaan vasta-aineita, jos alttiina rakennettiin samalla tavalla virus.

Käyttäen tekniikkaa kehitetty vuonna 2004 tunnistaa vasta pystyvät tuhoamaan SARS-viruksen, tohtori Basler ja hänen tutkimusryhmänsä aikoo toteuttaa B-solut talteen 1918 flunssa perhe ja yrittää tunnistaa ne, jotka tekevät vasta-aineita erityisesti suunnattu vuoden 1918 influenssaviruksen ja tutkia vasta-solut tuottavat. Tällä tavoin he toivovat tunnistaa ne vasta-aineet, jotka kykenevät neutraloimaan 1918 influenssavirus.

“Löytäminen vasta-aineita vuoden 1918 virusta pitäisi olla helppoa. Se eristetään nämä muisti-B-solujen spesifinen 1918 influenssaviruksen, joka on kova osa, “Dr. Basler sanoo. “Ne eivät ole todennäköisesti verenkierrossa voimakkaasti veressä, ja yrittää tunnistaa ne ja kulttuuri heitä on kuin löytää neulaa heinäsuovasta.”

Theernment rahoittama hanke liittyy myös tutkimuksen virulenssi 1918 influenssaviruksen ‘pintaproteiinit: hemagglutiniini, jonka avulla virus kiinni soluun ja aiheuttaa infektion; ja neuraminidaasi, joka mahdollistaa vasta muodostetun viruksia paeta isäntäsolun. Koska influenssa A-viruksen kanta, joka aiheutti 1918 pandemian on nyt hävinnyt luonteeltaan, tohtori Basler ja kollegat ovat rekonstruoitu yksittäiset geenit viruksen avulla sekvensoitu 1918 geeniä tiedot ja käänteisgenetiikaksi tekniikoita tarkoituksenaan tutkia funktio geenien rekombinantti flunssa viruksia. Toiveena on, että nämä tutkimukset eivät vain valaisemaan toimintaa 1918 influenssaviruksen mutta myös tarjoavat tietoa kaikista ihmisen flunssa viruksia.