verenvuoto raskauden syyt

Emättimen verenvuoto raskauden aikana voi olla pelottavaa. Kuitenkin, se ei ole aina merkki ongelmia. Verenvuoto raskauden ensimmäisen kolmanneksen aikana (viikkojen yksi kautta 12) on yhteinen, ja useimmat naiset, jotka kokevat verenvuotoa raskauden aikana mennä toimittaa terveitä lapsia.

Silti se on tärkeää ottaa emätinverenvuotoa raskauden aikana vakavasti. Joskus emättimen verenvuoto raskauden ilmaisee tulevasta keskenmenon tai tila, joka tarvitsee pikaista hoitoa. Ymmärtämällä yleisimpiä syitä Emätinverenvuodon raskauden, tiedät mitä etsiä – ja kun ottaa yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja.

Kerro terveydenhuollon tarjoaja kun seuraavan synnytystä vierailun jos olet tiputtelua tai niukkaa verenvuotoa emättimestä joka menee pois vuorokauden sisällä, ota yhteys terveydenhuollon tarjoaja 24 tunnin kuluessa, jos jokin määrä Emätinverenvuodon joka kestää pidempään kuin päivän; Ota yhteys terveydenhuollon tarjoaja heti, jos sinulla on keskivaikea tai runsasta verenvuotoa emättimestä, siirtää kudosta emättimen, tai ilmenee jokin määrä Emätinverenvuodon mukana vatsakipu, kouristelua, kuume tai vilunväristykset

ensimmäinen raskauskolmanneksen

Emättimen verenvuoto raskauden aikana on monia syitä. Jotkut ovat vakavia, ja monet eivät ole.

toinen raskauskolmanneksen

On tärkeää ilmoittamaan emätinverenvuotoa raskauden -muut kuin verinen Show – omaan terveydenhuollon tarjoaja. Valmistaudu kuvailemaan, kuinka paljon verta olet läpäissyt, miltä se näytti, ja onko se mukana mitään hyytymiä tai kudoksen.

3. raskauskolmanneksen

Ensimmäisen kolmanneksen aikana (viikkojen yksi kautta 12)

Vuoden toisen kolmanneksen (viikon 13 kautta 24)

Raskauden viimeisen kolmanneksen aikana (viikko 25 kautta 40)

Lopullisessa raskausviikon, muista, että valkovuoto, joka on vaaleanpunainen tai verinen (verinen näytä) on normaali merkki lähestyvästä työvoiman.

käydä lääkärin

Ota yhteys terveydenhuollon tarjoaja samana päivänä, jos olet valo verenvuotoa emättimestä joka menee pois muutamassa tunnissa; Ota yhteys terveydenhuollon tarjoaja heti, jos jokin määrä Emätinverenvuodon joka kestää pidempään kuin päivän tai liittyy vatsakipua, kouristelua , kuume, vilunväristykset tai supistukset

Ota yhteys terveydenhuollon tarjoaja heti, jos jokin määrä Emätinverenvuodon ennen 37 viikkoa tai verenvuoto emättimestä mukana vatsakipua.