Valitessaan verenpaine elämäntapaan

Oikean korkea verenpaine lääkitys voi olla hankalaa. Selvitä, mitkä eri huumeiden vaihtoehtoja on sopiva sinulle.

Kymmeniä korkea verenpaine lääkkeet (verenpainelääkkeet) ovat käytettävissä, joista jokaisella on etunsa ja haittansa. Lääkäri voi määrätä useamman kuin yhden korkea verenpaine lääkitys hoitoon kunnossa.

Jos sinulla on korkea verenpaine tai ovat vaarassa sairastua siihen, elintapojen muutokset voivat auttaa pitämään numerot kurissa. Mutta ehkä lääkitystä, samoin. On tehokas lääkitys hoito, huumeita määräämällä, seuranta verenpainetta ja tehdä elintapojen muutokset voivat auttaa pitämään verenpaineen hallinnassa.

Olitpa alettu kehittää korkea verenpaine (prehypertension) tai olet jo (kohonnut verenpaine), voit hyötyä elämäntapojen muutoksia, jotka voivat alentaa verenpainetta.

Elintapojen muutokset voivat vähentää tai poistaa sinun tarvitse lääkkeitä hallitsemaan verenpainetta.

Jos oikeudenkäynti tehdä elintapojen muutoksia ei riitä hallitsemaan verenpainetta, saat todennäköisesti saada reseptin yhden tai useamman näistä lääkkeistä lisäksi säilyttämään oman elämäntavan toimenpiteitä.

Nesteenpoistolääkkeitä (diureetteja). Lääkäri saattaa ensin ehdottaa diureetteja, jotka poistavat ylimääräisen veden ja natriumin kehosta. Tämä määrä vähenee läpi virtaavan nesteen verisuonten, mikä vähentää painetta oman aluksen seiniä.

On olemassa kolmenlaisia ​​diureetit: tiatsidi, loop ja kaliumia säästävät. Yhteinen kansallinen komitea Prevention, Detection, Evaluation, ja hoito korkea verenpaine suosittelee, että useimmat ihmiset yrittävät tiatsididiureeteille ensimmäinen korkean verenpaineen ja sydämen ongelmia, jotka liittyvät korkea verenpaine.

Jos diureetit eivät riitä alentaa verenpainetta, lääkäri voi suositella lisäämällä muita verenpaine lääkitystä hoidon.

Beetasalpaajat. Tunnetaan myös beeta-salpaajat, nämä toimivat estämällä vaikutusta hormonin adrenaliinia, joka tunnetaan myös nimellä adrenaliinia. Ne aiheuttaa sydämen syke hitaammin ja vähemmän voimaa.

Usein määrätty beetasalpaajia kuuluvat metoprololi (Lopressor, Toprol-XL), nadolol (Corgard) ja atenololi (Tenormin).

Jos et pääse verenpaineen tavoite yhden tai useamman yllä lääkkeitä, muita lääkkeitä, jotka alentavat verenpainetta sisältävät

Alfasalpaajia. Alfasalpaajia rentoutua tiettyjä lihaksia ja auttaa pienten verisuonten pysyvät auki. Ne toimivat pitämällä hormoni noradrenaliinin (noradrenaliini) supistumisen lihaksia seinämien pienten valtimoiden ja laskimoiden, joka aiheuttaa alusten avoinna ja rento.

Usein määrätty alfasalpaajia sisältää doksatsosiinia (Cardura), pratsosiini (Minipress) ja teratsosiini.

Keski-vaikuttavien aineiden. Nämä estävät aivojen lähettämästä signaaleja hermoston nopeuttaa sykettä ja kaventaa verisuonia. Tämän seurauksena sydämesi ei pumppaa niin kovaa ja veri virtaa helpommin läpi verisuonia.

Klonidiini (Catapres, Kapvay), guanfasiini (Intuniv, Tenex) ja metyylidopa ovat esimerkkejä Keski-vaikuttavat lihasrelaksantit.

Vasodilataattorit. Nämä lääkkeet auki (Venytys) verisuonia. Ne vaikuttavat lihakset verisuonten seinämiin ja estää lihasten supistumisen ja seinät kapenee. Tämän seurauksena veri virtaa helpommin läpi alukset ja sydämesi ei tarvitse pumpata niin kovaa.

Muut verenpaine lääkkeet, kuten kalsiumkanavan salpaajien, myös laajentamaan verisuonia. Mutta vasodilataattorit, jotka toimivat suoraan astian seinät ovat hydralatsiini ja minoksidiili.

Kukin verenpaineen lääkkeet on osoitettu alentavan verenpainetta. Kuitenkin eri ihmiset vastata paremmin tiettyjä lääkkeitä kuin muut ihmiset tekevät, joka riippuu usein iästä, sukupuolesta, rodusta, kuinka korkea verenpaine on ja muut sairaudet.

Kahden lääkkeen yhdistelmä on yleensä tehokkaampi kuin on yksittäinen lääke saada verenpaineen hallinnassa. Joskus kolmannen lääkitystä, tai enemmän, tarvitaan saavuttamaan verenpainetta tavoite.

Korkea verenpaine usein kulkee käsi kädessä muita terveysongelmia, kuten

Korkea verenpaine itse asettaa sinut suurempi riski saada jokin näistä ehdoista. Jos sinulla on jo yksi tai useampi näistä edellytyksistä plus korkea verenpaine, tilaisuutesi saada komplikaatioita kasvaa. Kohdennettu hoito lähestymistapa saattaa vähentää riskiä näiden komplikaatioiden.

Jos esimerkiksi olet rintakipua (angina pectoris), lääkäri voi suositella beetasalpaaja, joka voi alentaa verenpainetta ja myös estää rintakipu, vähentää sykettä ja pienentää riskiä kuolemaan. Jos sinulla on diabetes ja korkea verenpaine, ottaen diureetti plus ACE-estäjää voidaan pienentää riskiä sydänkohtaus ja aivohalvaus. Jos sinulla on diabetes, korkea verenpaine ja munuaissairaus, ehkä ACE-estäjää tai angiotensiini II -reseptorin salpaaja.

Se ei ole epätavallista kokeilla useita lääkkeitä tai annoksia ennen kuin löytää, mikä toimii parhaiten. Tärkeä keino sinulle ja lääkäri tietää, jos hoito tehoaa on seurata verenpainetta kotona.

Etusivu verenpaine monitorit ovat laajalti saatavilla ja halpoja, ja sinun ei tarvitse reseptiä ostaa. Säännöllinen, tarkka tallenteita voi auttaa lääkäriä seurata hoito-ohjelmaan. Kuitenkin kotiin verenpaineen seuranta ei korvaa käyntejä lääkärille, ja kodin verenpainemittarit on joitakin rajoituksia.

Useimmissa tapauksissa yhdistelmä elintapojen muutokset ja lääkitys voi auttaa onnistuneesti hallitsemaan verenpainetta. Löytää oikea yhdistelmä hoitoja pitää verenpainelääkitys vie todennäköisesti aikaa ja vaivaa, mutta se voi merkitä pitempään, joilla on vähemmän terveysongelmia.

käydä lääkärin