syöpä syyt: suosittu myyttejä syövän syiden

Myytti: antiperspirantit tai deodorantit voi aiheuttaa rintasyöpää.

Harhaluuloja syöpä syyt voivat johtaa tarpeettomiin huolta terveydelle. Selvittää olemassa jokin totuus näitä yhteisiä myyttejä syövän syiden.

Myytti: microwaving muoviastioita ja kääreet vapauttaa haitallisia, syöpää aiheuttavia aineita ruokaa.

Scary väitteet kiertävät Internetissä että arkipäivän esineitä ja tuotteita, kuten muovi ja deodorantti, ovat salaisia ​​syöpä syitä. Beyond väärässä, monet näistä myyteistä voi aiheuttaa voit huolehtia turhaan noin oman terveyden ja terveyden perheesi.

Ennen kuin paniikki, katsomaan tosiasioita.

Täällä, syöpä asiantuntija, Rochester, Minn., Tarkastellaan lähemmin joitakin suosittuja myyttejä syövän syistä ja selittää, miksi ne vain eivät ole totta.

Fakta: Ei ole ratkaisevia todisteita yhdistää käytön kainaloiden antiperspirantit tai deodorantit rintasyöpä, mukaan National Cancer Institute ja muut tutkimuslaitokset.

Jotkut raportit ovat ehdottaneet, että nämä tuotteet sisältävät haitallisia aineita, kuten alumiiniyhdisteitä ja parabeeneja, jotka voivat imeytyä ihon läpi tai pääsee elimistöön viiltoja aiheuttamia parranajo. Kliinisissä tutkimuksissa ei vielä antanut lopullista vastausta kysymykseen, onko tuotteita aiheuttaa rintasyöpää. Mutta todisteet voidaan olettaa, nämä tuotteet eivät aiheuta syöpää.

Jos olet edelleen huolestunut, että kainalo antiperspirant tai deodorantti voi lisätä syöpäriskiä, ​​valita tuotteita, jotka eivät sisällä kemikaaleja siitä välitä.

Fakta: mikroaaltouuniin muoviastioita ja kääreet ovat turvallisia käyttää mikroaaltouunissa.

Mutta muoviastioita ei ole tarkoitettu käytettäväksi mikroaaltouunissa voivat sulaa ja mahdollisesti vuotaa kemikaaleja omalle ruokaa. Joten välttää microwaving säiliöt, joita ei koskaan tarkoitettu mikroaaltouuni, kuten margariinirasia, nouto säiliöt tai lyöty keveiden kulhoja.

Tarkista, että kaikki kontin käytät mikroaaltouunissa on merkitty mikroaaltouuniin.