sydänperäinen sokki

Sydänperäinen sokki on tila, jossa sydämesi yhtäkkiä ei pysty pumppaamaan riittävästi verta vastaamaan elimistön tarpeisiin. Ehto on usein johtuvat vakava sydänkohtaus.

Sydänperäinen sokki on harvinaista, mutta se on usein kohtalokas, jos ei hoideta välittömästi. Jos käsitelty välittömästi, noin puolet ihmisistä, jotka kehittävät ehto hengissä.

Oireita sydänkohtaukseen

Kardiogeeninen sokki merkkejä ja oireita ovat

Kun lääkäriin

Koska sydänperäinen sokki esiintyy yleensä ihmisiä, jotka on vakava sydänkohtaus, on tärkeää tietää oireita sydänkohtaukseen. Nämä sisältävät

Emergency elämää ylläpitävät

Jos hakeuduttava lääkärin hoitoon nopeasti, kun ottaa näitä merkkejä tai oireita, voit pienentää riskiä sairastua sydänperäinen sokki.

Lääkehoito

Getting sydänkohtaus hoitoa nopeasti parantaa selviytymismahdollisuuksia ja minimoi sydämesi. Jos sinulla on oireita sydänkohtaus, käy lääkärin tai muun ensiapupalveluihin apua. Jos et ole pääsyä ensiapupalveluihin, on joku ajaa sinut lähimpään sairaalaan. Älä aja itse.

Useimmissa tapauksissa, hapenpuute sydämesi, yleensä sydänkohtaus, vahingoista sen tärkein pumppaus kammio, vasemman kammion. Ilman happipitoista verta verenkierrossa kuin alueen oman sydämen, sydänlihakseen voi heikentää ja edetä sydänperäinen sokki.

Harvoin, vahingoittaa sydämen oikeaan kammioon, joka lähettää verta keuhkoihin saada happea, johtaa sydänperäinen sokki. Vaurio oikean kammion estää sydämesi kykyä pumpata verta keuhkoihin, menettäisi kehon riittävä hapen.

Muita mahdollisia syitä kardiogeeninen sokki kuuluvat tulehdus sydänlihakseen (myokardiitti), infektio sydänläppien (endokardiitti), heikentynyt sydän mistä tahansa syystä, huumeiden yliannostukseen tai myrkytyksessä aineita, jotka voivat vaikuttaa sydämen pumppaus kyky.

Jos sinulla on sydänkohtaus, riskiä sairastua kardiogeeninen sokki kasvaa, jos olet

Jos ei hoideta välittömästi, kardiogeeninen sokki voi olla kohtalokas. Toinen vakava komplikaatio kardiogeeninen sokki on vahingoittaa maksaa, munuaisia ​​tai muiden elimien hapen puutteesta.

Munuaisten tai maksan vahinko voi pahentaa sydänperäinen sokki, koska munuaiset kemikaaleja, jotka pitävät lihakset toimivat, ja maksa vapauttaa proteiineja, jotka auttavat veren hyytymistä. Elinvaurioita voi olla pysyvä.

Sydänperäinen sokki diagnosoidaan yleensä hätätilanteessa. Lääkärit tarkistaa merkkejä ja oireita sokki, ja sitten suorittaa testejä selvittää syy. Testit diagnosoida sydänperäinen sokki sisältävät

(EKG). Tämä tehdään diagnosoida sydänkohtaukseen, usein kun olet vastaamassa kysymyksiin oireita. Tämä testi tallentaa sähköistä toimintaa sydämen kautta elektrodit kiinnitetään iholle. Impulssit kirjataan “aallot” näkyy näytössä ja tulostaa paperille.

Koska loukkaantunut sydänlihas ei johda sähköimpulsseja normaalisti, EKG voi osoittaa, että olet ottaa tai vain sai sydänkohtauksen.

Sydänperäinen sokki hoito keskittyy vaurioiden korjaamisesta sydänlihas ja muiden elinten aiheuttama hapen puutteesta.

Tämän käsittelyn aikana, jota useimmat ihmiset, jotka ovat sydänperäinen sokki tarve, olet antanut ylimääräistä happea hengittää, vahingoittumisen minimoimiseksi lihaksia ja elimiä. Tarvittaessa voit kytkeä hengitys kone (tuuletin). Saat lääkkeitä ja nesteen kautta laskimoon (IV) rivi käsivarteen.

lääketieteelliset toimenpiteet

Leikkaus

Lääkehoito hoitoon sydänperäinen sokki pyrkiä parantamaan veren virtausta sydämen ja lisätä sydämen pumppaus kyky.

Lääketieteelliset toimenpiteet hoitoon sydänperäinen sokki yleensä keskittyä palauttamaan verenkierron kautta sydämesi. Ne sisältävät

Jos lääkkeet ja lääketieteelliset toimenpiteet eivät toimi hoitoon sydänperäinen sokki, lääkäri voi suositella leikkausta.

Paras tapa estää sydänperäinen sokki on estää sydänkohtaus, käyttäen samoja elintapojen muutokset voit sydänlääke, mukaan lukien

Jos sinulla on sydänkohtaus, nopeaa toimintaa voi estää sydänperäinen sokki. Hakeudu viipymättä lääkärin hoitoon, jos luulet sydänkohtauksen.

käydä lääkärin