sokea silmukka oireyhtymä

Blind loop oireyhtymää esiintyy osa ohutsuolen muodostaa silmukan että elintarvikkeet ohittaa ruuansulatuksen aikana. Läsnäolo tämä “sokea silmukka” tarkoitetaan elintarviketta, ei saa liikkua normaalisti ruoansulatuskanavan läpi.

Hitaasti liikkuvat ruokaa ja jätteitä tulla kasvualusta bakteereille. Tulos – bakteerien liikakasvun – usein aiheuttaa ripulia ja saattaa aiheuttaa painonlaskua ja aliravitsemukseen.

Kun lääkäriin

Kutsutaan pysähtymiseen oireyhtymä tai pysähtynyt loop-oireyhtymä, sokea silmukka oireyhtymä on usein komplikaatio vatsa (vatsa) leikkaus. Mutta sokea silmukka oireyhtymä voi myös johtua rakenteellisista ongelmista ja joitakin sairauksia. Joskus leikkaus on tarpeen korjata ongelma, mutta antibiootit ovat yleisin hoito.

Mikä laukaisee sokea silmukka oireyhtymä?

Merkkejä ja oireita sokean loop oireyhtymä on usein

Tiedot kerätä etukäteen

Turvotus, pahoinvointi ja ripuli ovat oireita monien suolisto-ongelmia. Katso lääkäriltä täydellinen arviointi – varsinkin jos olet ollut vatsaonteloleikkaus – jos olet

Mitä odottaa lääkäriltä

Jos sinulla on vaikea vatsakipu, saada välitöntä hoitoa.

Ohutsuoli on pisin osa ruoansulatuskanavan, mittaus noin 20 jalkaa (6,1 metriä). Ohutsuoli on, jos ruoka sekoittuu ruoansulatuskanavan mehut ja ravinteet imeytyvät verenkiertoon.

Toisin kuin paksusuoli (colon), ohutsuolesta on yleensä suhteellisen vähän bakteereja. Mutta sokea silmukka oireyhtymä, pysähtynyt ruoka ohitetaan ohutsuolesta tulee ihanteellinen kasvualusta bakteereille. Bakteerit voivat tuottaa toksiineja sekä estää ravintoaineiden imeytymistä.

Mitä suurempi pituus ohutsuolen mukana sokea silmukka, sitä suurempi mahdollisuus bakteerien liikakasvua.

Blind loop oireyhtymä voi johtua

Tekijöitä, jotka lisäävät riskiä sokea silmukka oireyhtymä sisältävät

Sokea silmukka voi aiheuttaa lisääntyvät ongelmat, kuten

Jos sinulla on oireita, jotka ovat yhteisiä sokea silmukka oireyhtymä, tehdä ajanvarauksen kanssa lääkärille. Alustavan arvioinnin, saatat olla tarkoitettu lääkäri, joka on erikoistunut hoitoon ruoansulatuskanavan häiriöt (gastroenterologist).

Seuraavassa on joitakin tietoja, joiden avulla saat valmiina nimittämistä, ja mitä odottaa lääkäriltä.

Älä epäröi kysyä kysymyksiä. Jotkut peruskysymyksiin kysyä lääkäriltä ovat

Lääkäri saattaa kysyä useita kysymyksiä. Koska valmiita vastaamaan niihin voi varata aikaa käydä läpi pisteitä haluat viettää enemmän aikaa. Sinua saatetaan pyytää

Ensimmäinen askel diagnosoinnissa sokea silmukka oireyhtymä on yleensä kuvantamisen testi, kuten

antibioottihoidon

ravintolisän

Saatat olla lisätestejä tarkistaa bakteerien liikakasvun oman ohutsuolessa, huono rasvan imeytymistä, tai muita ongelmia, jotka voivat aiheuttaa tai edistää oireet

Jos lääkäri katsoo, että bakteerien liikakasvun on hyvin todennäköistä, hän voi aloittaa hoito antibiooteilla välittömästi ilman erityistä testausta.

Aina kun mahdollista, lääkärit hoitaa sokea silmukka oireyhtymän käsittelemällä perimmäinen ongelma – esimerkiksi kirurgisesti korjaaminen leikkauksen jälkeisen sokea silmukka ahtaumien tai fisteli. Mutta sokea silmukka ei aina voida peruuttaa. Siinä tapauksessa hoito keskittyy korjaamiseen ravitsemukselliset puutteet ja poistaa bakteerien liikakasvu.

Useimmille alkuperäisen tapa kohdella bakteerien liikakasvu on antibiooteilla. Lääkärit voivat aloittaa tämän hoidon, jos oireet ja sairaushistoria viittaavat vahvasti siihen tämä on syy, vaikka testin tulokset eivät ole ratkaisevia tai ilman testausta lainkaan. Testaus voidaan suorittaa, jos antibioottihoito ei tehoa.

Lyhyt antibioottikuurin usein merkittävästi vähentää epänormaaleja bakteereja. Mutta bakteerit voivat palata, kun antibiootti lopetetaan, joten hoito on ehkä pitkällä aikavälillä. Jotkut ihmiset, joilla on sokea silmukka voi mennä pitkiä aikoja ilman antibiootteja, kun taas toiset voivat tarvita niitä säännöllisesti.

Lääkärit voivat myös vaihtaa eri antibiootteja auttaa estämään bakteerien vastustuskykyä. Antibiootit pyyhkiä pois suurimman suolistobakteerien sekä normaalin ja epänormaalin. Tämän seurauksena antibiootit voivat aiheuttaa joidenkin hyvin ongelmia he yrittävät parantaa, kuten ripuli. Vaihtaminen eri lääkkeet voivat auttaa välttämään tämän ongelman.

Korjaaminen ravitsemukselliset puutteet on tärkeä osa hoidettaessa sokea silmukka oireyhtymän, erityisesti ihmiset, joilla on vakava laihtuminen. Aliravitsemus voidaan hoitaa, mutta sen aiheuttamia haittoja voi aina olla päinvastainen.

Nämä hoidot voivat parantaa vitamiininpuutokset, vähentää suolen ahdistusta ja auttaa painonnousu

Laktoositon ruokavalio. Vaurio ohutsuolessa voi aiheuttaa voit menettää kyky sulattaa maitosokeria (laktoosia). Siinä tapauksessa, on tärkeää välttää useimmat laktoosia sisältäviä tuotteita, tai käytä laktaasin valmisteita, jotka auttavat sulattamaan maitosokeria.

Jotkut saattavat sietää jogurtti koska bakteerit käytetty viljelyprosessi luonnollisesti murtaa laktoosia.

käydä lääkärin