siprofloksasiini otic

Terapeuttinen luokka: antibakteerinen

Käyttää siprofloksasiini

Kemiallinen luokka: fluorokinoloneihin

Siprofloksasiini kuuluu luokkaan lääkkeitä kutsutaan fluorokinoloniantibiootit. Se toimii tappamalla bakteereita tai estää niiden kasvun.

Siprofloksasiini on käytettävissä vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Siprofloksasiinin, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio siprofloksasiinia tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet lapsipotilailla tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta siprofloksasiinin korvan ratkaisu lapsilla. Kuitenkin turvallisuutta ja tehoa ei ole osoitettu vauvoilla alle 1-vuotiaille.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta siprofloksasiinin korvan ratkaisu vanhuksilla.

Ennen siprofloksasiini

Tutkimukset naisilla mukaan tämä lääkitys aiheuttaa minimaalinen lapseen kohdistuvia riskejä, kun käyttää imetyksen aikana.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät Siprofloksasiini, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä siprofloksasiinin kanssa jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä siprofloksasiinin kanssa on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä siprofloksasiinin kanssa jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä siprofloksasiinin kanssa tahansa seuraavista voi aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjen sivuvaikutuksia, mutta voivat olla välttämättömiä tietyissä tapauksissa. Jos sitä käytetään yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käytät siprofloksasiinia tai antaa erityisiä ohjeita käytöstä elintarvikkeiden, alkoholin tai tupakan.

Siprofloksasiini mukana potilastietoja insertti. Lue ja noudata näitä ohjeita huolellisesti. Kysy lääkäriltä tai apteekista, jos sinulla on kysymyksiä.

Ratkaisu tulee pienissä säiliöissä, joita käytetään vain kerran. Heitä tyhjä säiliö suojassa kun käyttöön lääkkeen korvaan.

siprofloksasiinia tulee käyttää vain korvaan. Älä laita se silmien tai nenän, ja älä ota sitä suun kautta. Jos siprofloksasiini on nielty vahingossa tai joutuu silmiin, soita lääkärille heti.

On tärkeää, että tartunnan korva pysyvät puhtaina ja kuivina. Kun uiminen, välttää tartunnan korvalla märkä. Vältä uima ellei lääkäri on määrännyt toisin.

Jos haluat käyttää korvatipat

Pitää käyttää siprofloksasiinia koko hoidon ajan, vaikka sinä tai lapsesi tuntea paremmin muutaman ensimmäisen annoksen. Infektio ei ehkä selvittää, jos lopetat hoidon liian aikaisin. Älä unohda yhtään annosta.

Annos siprofloksasiinin on erilainen eri potilailla. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta siprofloksasiinia. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos et menetä annos siprofloksasiinia, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Pidä lääke foliopakkausta ennen kuin olet valmis käyttämään sitä. Säilytä huoneenlämmössä, lämmöltä ja suoralta auringonvalolta. Ei saa jäätyä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Oikea käyttö siprofloksasiinin

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

Jos sinä tai lapsesi tuntuu, että oireet eivät parantuneet 7 päivän jälkeen, tai jos ne ovat huonommin, tarkistaa lääkäriltä.

Lopeta siprofloksasiini ja soittaa lääkäriltä heti ensimmäisen merkki ihottumaa tai muita allergisen reaktion.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Siprofloksasiini

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Akuutti ulkokorvantulehduksen deksametasoni oftalmiseen, ofloksasiinin korvan, bentsokaiini korvan, Maxidex, Cortisporin-TC, Cipro HC, Floxin Otic, Coly-Mycin S, Oticin HC

siprofloksasiini Side Effects

siprofloksasiini otic

Korvien putkitustarve Kirurgia n / a