siprofloksasiini lisensoitu hoitoon pneumoninen ruttoa

Tausta

tutkimus Advance

Saatujen tietojen perusteella theernment, tus) hiljattain lisensoitu antibiootti siprofloksasiini ehkäisemiseksi ja hoitamiseksi pneumoninen rutto-vähiten yhteisen mutta vakavin Sairauksiin ja verenmyrkytystautiin rutto aiheuttama Yesinia pestis bacteria.ernment hyväksyi ensimmäisen antibiootin, levofloksasiini, vuonna huhtikuu 2012 .ernment myös äskettäin hyväksynyt kolmannen antibiootti, moksifloksasiini, käyttäen samaa eläintä kehittämää theernment, hoitoon pneumoninen ja verenmyrkytystautiin ruttoa.

Mikä kiinnostavaa theernment hyväksynnät on, että nämä antibiootit eivät luotu tai alun perin hyväksytty hoitoon rutto, mutta siprofloksasiinin ja levofloksasiinin theernment tukeman tutkimuksen auttoi vahvistamaan niiden tuoma tehokkuus. Kaikki kolme lääkettä pidetään laajakirjoiset antibiootit, eli ne tehokkaasti tappaa bakteereja, jotka aiheuttavat hengityselinten, ihon, virtsateiden, suoliston, ja muita infektioita.

Merkitys

Viime vuosina theernment on tukenut eläinkokeissa variousernment-hyväksytty antibiootit, onko ne ovat tehokkaita tartuntatauteja vastaan ​​muita kuin mihin ne on suunniteltu. Koska niin harvat hoitoja on saatavilla pneumoninen rutto, joka vaikuttaa keuhkoihin ja voi johtaa lähetyksen pisaroita, siitä tuli testaus prioriteetti.

Yli vuosikymmenen theernment osasto Microbiology and Infectious Diseases on tukenut ja auttanut kehittämään eläinmalleissa selvittää, miten eri järjestelmät imevät ja sietävät antibiootteja ja ovatko nämä antibiootit ovat tehokkaita hoitoja vastaan ​​eri bakteeri- haasteita. Yhdessä pneumoninen rutto, esimerkiksi hanke on myös testannut lisensoitu antibiootteja vastaan ​​tularemia ja pernarutto.

Ottaa laajennetun valikoiman lisensoitu hoitojen vahvistaa ja lisää syvyyttä julkisen terveydenhuollon järjestelmiä, erityisesti suurissa puhkeamisen jossa hoidon saatavuuden voitaisiin rajoittaa.