siklesonidia (nenän kautta) asianmukainen käyttö

annostelu

Vastaamaton annos

Käytä tätä lääkettä vain ohjeiden mukaisesti. Älä käytä sitä lisää ja älä käytä sitä useammin kuin lääkäri määräsi. Muuten voi lisätä mahdollisuus sivuvaikutuksia.

Tämä lääke tulee pakkausselosteen. Lue ja noudata näitä ohjeita huolellisesti. Kysy lääkäriltä, ​​jos sinulla on kysymyksiä.

Tätä lääkettä käytetään vain nenään. Älä päästä sitä silmiisi, nenän väliseinän (seinän välillä sieraimiin) tai ihoon. Jos se ei saa näillä alueilla, huuhtele se pois heti ja ota yhteyttä lääkäriin.

Jotta tämä lääke auttaa, se on käytettävä säännöllisesti määräämät lääkäriltä. Tämä lääke yleensä alkaa toimia noin 2 päivää, mutta jopa 2 viikkoa voi kulkea ennen kuin tunnet täydet vaikutukset.

Älä käytä tätä lääkettä muuhun nenä ongelman ilman lääkärin kanssa ensin.

varastointi

Ruiskulevitys

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä säiliötä huoneenlämmössä, lämmöltä ja suoralta auringonvalolta. Ei saa jäätyä. Älä pidä tätä lääkettä autoon, jossa se voi altistua kuumuudelle tai kylmyydelle. Älä säkissä reikiä kanisteriin tai heittää tuleen, vaikka säiliö on tyhjä.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.