siklesonidia (hengitysteitse) varotoimenpiteet

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä varmista, että tämä lääke toimii kunnolla ja tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Tämä lääke saattaa heikentää immuunijärjestelmää. Vältä ihmisten ympärillä, jotka ovat sairaita tai joilla infektiot, kuten vesirokkoa tai tuhkarokkoa. Kerro lääkärille heti, jos uskot ollut alttiina vesirokkoa tai tuhkarokkoa.

Tämä lääke saattaa myös lisätä riskiä ottaa infektioiden tai haavaumia suussa tai kurkussa. Tarkista lääkäriltä heti, jos havaitset merkkejä kurkun infektio.

Tämä lääke voi aiheuttaa lasten kasvun normaalia hitaammin. Tämä aiheuttaisi lapsi ei lihoa tai saada pitempi. Keskustele lääkärin kanssa, jos luulet tämä on ongelma.

Tämä lääke voi lisätä riskiä, ​​joilla on lisämunuaisten joka on vähemmän aktiivinen kuin normaalisti. Lisämunuaisen tekee steroideja kehosta. Tämä on todennäköisempää, että ihmiset, jotka käyttävät steroideja pitkään tai käytä suuria annoksia. Tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla on useampi kuin yksi seuraavista oireista: tummuminen ihoa, ripuli, huimaus, pyörtyminen, ruokahaluttomuus, masennuksen, pahoinvointi, ihottuma, epätavallinen väsymys tai heikkous, tai oksentelua. Harvoin, kuukautiskierron muutokset, akne, pimples, tai painonnousu (rasva talletukset) kasvojen, kaulan, ja runko saattaa esiintyä hoidon aikana.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos näön hämärtyminen, vaikeuksia lukemisessa, tai muita muutoksia näön tapahtuu aikana tai hoidon jälkeen. Lääkäri saattaa haluta sinun on silmät tarkastaa silmälääkäri (silmälääkäri).

Ennen kuin on jokin leikkausta (myös hammasleikkaukset) tai kiireellistä hoitoa, kerro lääkärin tai hammaslääkäri vastuussa että käytät tätä lääkettä.

Jos oireet eivät lievene neljän viikon kuluessa, tai jos ne pahenevat, tarkistaa lääkäriltä.