Rintasyöpä Hoito ja Raskaus

Rinta koostuu lohkoa ja kanavat. Jokainen rintojen on 15-20 joita kutsutaan; lohkoa. Jokainen lohko on paljon pienempiin osiin kutsutaan lobules. Lobules lopussa kymmeniä pieniä lamppujen; voi tehdä maitoa. Lohkoa, lobules, ja sipulit ovat yhteydessä ohuet putket kutsutaan; kanavat. Suurentaa anatomia naisten rintojen. Nännin ja areola näkyvät ulkopuolella rinnan. Imusolmukkeet, lohkoa, lobules, kaapelikanavat, ja muut osat sisällä rinnan on myös esitetty.

Jokaisella rinta on myös verta; alusten ja imusolmukkeiden; aluksia. Imusuonten kuljettaa melkein väritön neste kutsutaan imusolmukkeiden. imusolmukkeiden; alukset kuljettavat imusolmukkeiden välillä imusolmukkeiden; solmut. Imusolmukkeet ovat pieniä papu-muotoinen rakenteita, jotka ovat; esiintyy kaikkialla kehossa. Ne suodattavat aineiden imuneste ja auttaa taistelemaan infektioita ja sairauksia. Klustereita imusolmukkeiden lähellä on rintojen kainalokuoppiin (kainalossa) yläpuolella solisluu, ja rinnassa.

Rintasyöpä esiintyy noin kerran joka 3000 pregnaes. Se esiintyy useimmiten välillä; vuotiaita 32 ja 38.

Nämä ja muut merkit voivat johtua rintasyövän tai muita ehtoja. Tarkista lääkäriltä, ​​jos jokin seuraavista

Rinnat yleensä saada suurempia, tarjous tai muhkurainen naisilla, jotka ovat raskaana, imettävät tai ovat juuri synnyttänyt. Tämä johtuu normaalin hormoni muutoksia, jotka tapahtuvat raskauden aikana. Nämä muutokset voivat tehdä pieniä kokkareita vaikea havaita. Rinnat voi myös tulla tiheämpi. Se on vaikeampi havaita naisten rintasyövän tiheän rinnat käyttäen mammografiaa. Koska nämä rintojen muutokset voivat viivästyttää diagnoosia, rintasyöpä on usein myöhemmässä vaiheessa näillä naisilla.

Havaita rintasyöpä, raskaana olevat ja imettävät naiset olisi tutkittava; rinnoissa itse. Naisten pitäisi myös saada kliinistä rintojen; tentit aikana säännöllisesti synnytystä ja synnytyksen jälkeinen lääkärintarkastuksia. Keskustele lääkärisi kanssa, jos havaitset muutoksia rinnat että et odota tai siitä välitä.

; Seuraavat testit ja menettelyjä voidaan käyttää

On olemassa neljän tyyppisiä rintojen koepaloja

Päätökset paras hoito perustuvat näiden testien tulokset ja ikä sikiötä. Testit antavat tietoa

Testit voivat sisältää seuraavia

Ennuste (mahdollisuus takaisinperintä) ja hoitovaihtoehdoista riippuvat seuraavista

Prosessin avulla selvittää, onko syöpä on levinnyt rinnassa tai muille; ruumiinosat kutsutaan lavastus .; Tiedot kerätty; lavastus prosessissa määritellään sairauden vaiheesta. On tärkeää tietää vaiheessa, jotta voidaan suunnitella hoitoa.

Jotkin menettelyt saattavat altistaa sikiötä haitalliselle säteilylle tai väriaineita. Nämä menettelyt tehdään vain jos se on ehdottoman välttämätöntä. Tiettyjä toimia voidaan paljastaa syntymättömän vauva niin vähän säteilyä kuin mahdollista esimerkiksi käyttämällä lyijy-vuorattu kilpi kattaa vatsaan.

Seuraavat testit ja menettelyjä voidaan käyttää vaiheessa rintasyöpä raskauden aikana

Syöpä voi levitä kudoksen läpi, imusuoniston, ja veri

Kun syöpä leviää toiseen ruumiinosaan, sitä kutsutaan etäpesäkkeitä. Syöpäsolut irtautumaan jossa he alkoivat (ensisijainen kasvain) ja kulkea imusuoniston tai veren.

Etäpesäketuumorikudoksen on sama syöpätyyppi kuin primaarikasvaimen. Esimerkiksi, jos rintasyöpä leviää luun, syöpäsolut luun ovat todella rintasyöpäsoluissa. Tauti on metastasoitunut rintasyöpä, ei luusyöpä.

Tässä osassa kuvataan vaiheet rintasyöpä. Rintasyöpä vaihe perustuu tuloksiin testaus tehdään kasvaimen ja imusolmukkeiden poistettu leikkauksen aikana ja muita testejä.

On 3 tyyppisiä Rintasyövän in situ

I vaiheessa, syöpä on muodostunut. Vaihe I on jaettu vaiheisiin IA ja IB.

Vaihe II on jaettu vaiheisiin IIA ja IIB.

Vuonna vaiheessa IIIA

Vuonna vaiheessa IIIB, kasvain voi olla minkä kokoisia tahansa ja syöpä on levinnyt rintakehän ja / tai ihon rinnasta ja aiheutti turvotusta tai haavauma. Myös syöpä on voinut levitä

Syöpä on levinnyt iholle rintojen voi myös olla tulehduksellinen rintasyöpä. Katso kohtaa Inflammatorinen rintasyöpä

Vaiheessa IIIC, ei kasvaimen löytyy rinnassa tai kasvain voi olla minkä kokoisia tahansa. Syöpä on voinut levitä iholle rinnan ja aiheutti turvotusta tai haavauma ja / tai levinnyt rintakehän. Myös syöpä on levinnyt

Syöpä on levinnyt iholle rintojen voi myös olla tulehduksellinen rintasyöpä. Katso kohtaa Inflammatorinen rintasyöpä

Hoitoon, vaihe III C rintasyöpä jaetaan käytettävissä ja käyttökelvottoman vaiheessa IIIC.

IV vaiheessa, syöpä on levinnyt muihin elimissä, useimmiten luut, keuhkot, maksa, tai aivot.

Tulehdussairauksien rinta; syöpä, syöpä on levinnyt ihon rintojen ja rintojen näyttää punaiset ja turvonneet ja tuntuu lämpimältä. ; punoitus ja lämpö syntyy, koska syöpäsolut estää imusuonten ihon. Iho rintojen; voi myös osoittaa dimpled ulkonäkö nimeltään peau; d’oranssi (kuten ihon oranssi). Ei voi olla mitään kyhmyjä rintojen joka voi tuntua. Inflammatorinen rintasyöpä voi olla IIIB, vaihe IIIC tai vaihe IV.

 Inflammatorinen rintasyöpä vasemman rinnan osoittaa peau d’oranssi ja ylösalaisin nänni.

Useimmat raskaana olevat naiset, joilla on rintasyöpä on leikkaus poistaa rinta. Jotkut imusolmukkeiden; solmut kainalossa voidaan poistaa ja tarkastaa mikroskoopilla merkkejä syöpä.

Tyypit leikkaus poistaa syöpä ovat

Vaikka lääkäri poistaa kaikki syöpä, joka voidaan nähdä; leikkauksen aikana, potilaalle voidaan antaa sädehoidon tai kemoterapian leikkauksen jälkeen kokeilla; tappaa kaikki syöpäsolut voidaan jättää. Raskaana oleville naisille joilla on varhaisvaiheen rintasyöpä, sädehoito ja hormonihoito annetaan sen jälkeen, kun vauva on syntynyt. Hoito annetaan leikkauksen jälkeen, jotta; pienentää riskiä, ​​että syöpä tulee takaisin, kutsutaan adjuvantti; terapiassa.

Sädehoitoa on syövän hoidossa, joka käyttää runsaasti energiaa röntgenkuvat tai muita säteilyn tappaa syöpäsoluja. On olemassa kahdenlaisia ​​sädehoitoa. Ulkoiset sädehoitoa käytetään koneen ulkopuolella elin lähettää säteilyä kohti syöpä. Sisäinen sädehoitoa käytetään radioaktiivista ainetta sinetöidään neuloja, siemenet, johdot, tai katetrien jotka on sijoitettu suoraan tai lähellä syöpä. Tapa, jolla sädehoitoa annetaan riippuu ja vaiheessa syöpä hoidettavan.

Sädehoitoa ei anneta raskaana oleville naisille alkuvaiheen (vaiheen I tai II) rintasyöpä, koska se voi vahingoittaa sikiötä. Naisille, joilla myöhään (vaihe III tai IV) rintasyöpä, sädehoitoa ei anneta 3 ensimmäisen kuukauden aikana ja lykätään siihen asti kun vauva on syntynyt, mikäli mahdollista.

Kemoterapia on syövän hoidossa, joka käyttää huumeita pysäyttää syöpäsolujen kasvun, joko tappamalla soluja tai pysäyttämällä solujen jakamista. Kun kemoterapia otetaan suun kautta tai pistoksena laskimoon tai lihakseen, huumeet tulevat verenkiertoon ja pääsee syöpäsoluja koko kehon (systeemistä kemoterapiaa). Kun kemoterapia on sijoitettu suoraan aivo, elimen tai kehon onteloon, kuten vatsa, huumeet vaikuttavat lähinnä syöpäsoluja näillä alueilla (alueellinen kemoterapia). Tapa solunsalpaajahoitoa annetaan riippuu ja vaiheessa syöpä hoidettavan.

Kemoterapia yleensä annetaan 3 ensimmäisen kuukauden aikana; raskauden. Kemoterapia annetaan tämän jälkeen ei yleensä vahingoita; sikiötä mutta voi aiheuttaa aikaisin työvoimaa ja; alhainen syntymäpaino.

Rintasyöpä

Koska päättyy raskaus ei ole omiaan parantamaan äidin selviytymismahdollisuuksia, siihen ei yleensä hoitovaihtoehto.

Hoito alkuvaiheen rintasyövän (vaihe, I ja vaihe II) voivat sisältää seuraavia

Hoito myöhäisen vaiheen rintasyövän (vaihe III ja vaihe; IV) voi sisältää seuraavia

Sädehoito ja kemoterapia ei saa antaa 3 ensimmäisen kuukauden aikana.

Jos leikkaus on suunnitteilla; imetys tulee lopettaa veren virtausta rinnat ja tekevät; niistä pienempiä. Imetys tulisi lopettaa, jos kemoterapia suunnitellaan. monet; syöpälääkkeet, erityisesti syklofosfamidi ja metotreksaatti; voi esiintyä korkeita äidinmaidossa ja se voi vahingoittaa hoitokodissa vauva. naiset; saavat kemoterapiaa ei pitäisi imettää. Lopettaminen imetys ei; parantaa äidin ennustetta.

Rintasyöpä solut eivät näytä kulkea; äiti sikiötä.

Naisille, joilla on ollut rintasyöpä, raskaus ei näytä vaikuttavan niiden säilymistä. Kuitenkin jotkut lääkärit suosittelevat, että nainen odottaa 2 vuotta sen jälkeen; Rintasyövän ennen yrittää saada vauva, niin että kaikki aikaisin syövän paluusta olisi havaittu. Tämä voi vaikuttaa naisen päätös tulla; raskaana. Syntymätön vauva ei näytä vaikuttavan jos äiti on ollut rintasyöpä.

rintasyöpä ja raskaus, katso seuraavat

Yleisiä syöpä tiedot ja muut resurssit National Cancer Institute, katso seuraava

Tämä syöpä tietojen tiivistelmä on ajankohtaista tietoa rintasyövän hoitoon ja raskaus. Sen tarkoitus on tiedottaa ja auttaa potilaita, perheitä, ja huoltajille.

Adult Treatment toimituskunta.

Kliininen tutkimus on tutkimus vastata tieteellinen kysymys, kuten onko jokin hoito on parempi kuin toinen. Kokeilut perustuvat aiempiin tutkimuksiin ja mitä on opittu laboratoriossa. Jokainen tutkimus vastaa tiettyjä tieteellisiä kysymyksiä, jotta löydettäisiin uusia ja parempia tapoja auttaa syöpäpotilaita. Hoidon aikana kliinisissä tutkimuksissa kerätään tietoa vaikutuksista uuden käsittelyn ja kuinka hyvin se toimii. Jos kliininen tutkimus osoittaa, että uusi hoito on parempi kuin yksi tällä hetkellä käytössä, uusi hoito voi tulla “standardi.” Potilaat voivat haluta ajatella osallistuu kliiniseen tutkimukseen. Jotkut kliiniset tutkimukset ovat avoinna vain potilaille, jotka eivät ole alkaneet hoitoa.

Adult Treatment Editorial Board. Rintasyöpä Hoito ja Raskaus. Bethesda, MD: / tyypit / rinta / potilas / raskaus-rinta-hoito-. . [PMID: 26389161]