rikki solisluu hoidot ja lääkkeet

Lääkehoito

terapia

Siirtorajoitusta tahansa Luunmurtuma on kriittinen paranemista. Ajokieltoon rikki solisluu, saat todennäköisesti tarvitse käyttää käsivarren rintareppu.

Leikkaus

Kuinka kauan immobilisaation tarvitaan riippuu vamman vakavuus. Luiden yhdistymiseen yleensä kestää kolmesta kuuteen viikkoa lasta ja kuusi 12 viikon aikuisille. Vastasyntyneen solisluu, joka rikkoo synnytyksessä tyypillisesti paranee vain kivun ja huolellinen käsittely vauva.

Vähentää kipua ja tulehdusta, lääkäri voi suositella over-the-counter kipulääkettä. Jos sinulla on voimakasta kipua, ehkä reseptilääkkeitä joka sisältää huume muutaman päivän.

Kuntoutus alkaa pian hoidon aloittamisesta. Useimmissa tapauksissa on tärkeää aloittaa joitakin liikkeen minimoimiseksi jäykkyyttä olkapään kun olet edelleen yllään rintareppu. Kun rintareppu on poistettu, lääkäri voi suositella muita kuntoutus tai fysioterapian palauttaa lihasvoimaa, nivelten liikettä ja joustavuutta.

Leikkaus saattaa olla tarpeen, jos murtuneen solisluu on murtanut ihoon, on vakavasti joutuneiden tai on useaan osaan. Broken solisluu leikkaus kuuluu yleensä asettamalla fiksaatiolaitteet – levyjä, ruuveja tai tangot – säilyttää oikeassa asennossa oman luun paranemisen aikana. Komplikaatioita, mutta harvinainen, voi sisältää infektio ja puute luun paranemista.