polttaa-o-jel paikallisesti

Kohtaukset, sydänpysähdys, ja kuolema on raportoitu potilailla alle 3-vuotias, kun lidokaiiniliuoksella 2% ei annettu mukaan annostus ja hallinnon suosituksia. Tätä lääkettä ei tule käyttää kasvukipuja kipua ja antaa ainoastaan ​​potilaille alle 3-vuotias välttämättömissä.

Käyttää Burn-O-Jel

Terapeuttinen luokka: Anestesia, Paikallinen

Kemiallinen luokka: Amino Amidi

Lidokaiini viskoosi ajankohtainen ratkaisu on myös hoitoon kipeä suuhun tai kurkkuun ja vähentää Gagging aikana tapahtuvassa röntgen- kuvat ja jäljennösaineet.

Lidokaiini laastarilappuun käytetään lievittää kipua aiheuttama vyöruusu (postherpetic neuralgia).

Lidokaiinia kuuluu perheeseen kutsuttujen lääkeaineiden puudutteiden. Tämä lääke ehkäisee kipua estämällä signaalien hermopäätteitä ihossa. Tämä lääke ei aiheuta tajuttomuuden kuin yleisanesteetit tehdä, kun käytetään leikkausta.

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Ennen Burn-O-Jel

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Tämän vuoksi lääkkeen myrkyllisyyttä, sitä tulee käyttää erittäin varoen Alle 3-vuotiaille, vasta sen jälkeen muut lääkkeet on otettu huomioon tai löydetty tehottomia. Suositeltua annosta ei saa ylittää, ja potilasta on seurattava tarkoin hoidon aikana. Älä anna lidokaiini viskoosi ajankohtainen ratkaisu kasvukipuja kipua.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille lidokaiinin ihon laastari lapsipotilailla. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Ei ole tietoa suhteesta iän vaikutuksille lidokaiinin ajankohtainen geriatrisen potilailla. Kuitenkin, koska tämä lääke myrkyllisyys, sitä tulee käyttää varoen, kun muut lääkkeet on otettu huomioon tai löydetty tehottomia. Suositeltua annosta ei saa ylittää, ja potilasta on seurattava tarkoin hoidon aikana.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät lidokaiinia. Se ei voi olla spesifinen Burn-O-Jel. Lue huolellisesti.

Käytä tätä lääkettä juuri siten kuin lääkärin ohjeiden mukaan. Älä käytä sitä muuhun ehto ensin lääkärin kanssa. Tämä lääke voi aiheuttaa ei-toivottuja vaikutuksia, jos sitä käytetään liikaa, koska enemmän se imeytyy kehoon ihon läpi.

Tätä lääkettä käytetään vain ongelmien hoitoa lääkäri. Tarkista lääkäriltä ennen sen käyttämistä muita ongelmia, varsinkin jos luulet, että infektio voi olla läsnä. Tätä lääkettä ei saa käyttää hoitoon tietynlaiset ihotulehduksia tai vakavia ongelmia, kuten vakavia palovammoja.

Jos käytät ajankohtainen hyytelö tai voide

Jos käytät sakea ajankohtainen ratkaisu

Jos käytät laastarilappuun

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos et menetä annos tämän lääketieteen, tee se niin pian kuin mahdollista. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun.

Oikea käyttö lidokaiinin

Jos unohdat kulumisen tai muuttaa laastari, laittaa toinen niin pian kuin mahdollista. Jos on melkein aika laittaa seuraava laastari, odota sitten uusi laastari ja jätä yksi menetit. Älä käytä ylimääräisiä laastaria kuromiseksi unohtunutta annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

Kun olet poistanut laastari, taita laastari kahtia liimapinnat yhteen. Muista hävittää sen pois lasten ulottuvilta ja lemmikkieläimet.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkastaa vointiasi mistään ongelmista tai ei-toivottuja vaikutuksia, jotka voivat johtua lääkkeen.

Jos oireet eivät lievene muutaman päivän tai jos ne pahenevat, tarkistaa lääkäriltä.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Burn-O-Jel

Tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla on ihottumaa, kirvelyä, pistelyä, turvotusta tai ärsytystä ihon jälkeen lääkkeen käyttämisen.

Tämän lääkevalmisteen levittämisen jälkeen iholle lapsesi, katsella lapsi huolellisesti varmistaa, että hän ei saa mitään lääkettä silmiin tai suuhun. Lidokaiini voi aiheuttaa vakavia sivuvaikutuksia, etenkin lapsille, jos se saa suuhun ja niellään.

Jos käytät viskoosi ajankohtainen ratkaisu lääke suuhun tai kurkkuun, on tietoinen toksisuusoireiden. Jos tai lapsella uneliaisuus, pinnallinen hengitys, tai kouristuksia jälkeen lääkitseminen, hakeudu välittömästi lääkäriin ja eivät anna enempää annoksia.

Jos käytät tätä lääkettä suuhun tai kurkkuun, eivät syö tai juo mitään yhden tunnin käytön jälkeen. Kun tätä lääkettä käytetään näille alueille, se voi aiheuttaa nielemisvaikeuksia ja tukehtuminen ongelmia. Älä pureskella purukumia tai ruokaa, kun suussa tai kurkussa tuntuu tunnoton jälkeen käyttää tätä lääkettä. Voit vahingossa purra kielen tai sisäpuolelle posket.

Lämpö voi aiheuttaa lidokaiinia että laastari imeytyä elimistössä nopeammin. Tämä saattaa lisätä vakavien sivuvaikutusten tai yliannostukseen. Kun käytät tätä lääkettä, älä käytä lämpötyyny, sähkö viltti, lämmön tai solariumit, sauna, sunlamp tai lämmitetty vesisänky, eivätkä aurinkoa.

Älä käytä kosmetiikkaa tai muita ihonhoitotuotteita käsitellylle ihoalueille.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten tai vitamiineja.

Burn-O-Jel Side Effects

lidokaiini ajankohtainen

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx / OTC Rx ja / tai OTC

Raskaus Luokka B Ei todistettu riski ihmisten

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Neuropaattinen kipu Lyrica, lidokaiini ajankohtainen, pregabaliini

Kipu tramadoli, oksikodoni, parasetamoli, Parasetamoli, naprokseeni, asetyylisalisyylihappo

Peräpukamat lidokaiini ajankohtainen, hydrokortisonia ajankohtainen, fenyyliefriini ajankohtainen, Proctozone HC, Anusol-HC

Anal Kutina lidokaiini ajankohtainen, hydrokortisonia ajankohtainen, fenyyliefriini ajankohtainen, Proctozone HC, Anusol-HC, Proctosol-HC