olla fiksu sydämesi: hallita ABC diabeteksen

Be Smart Tietoja Heart: Hallitse ABC Diabetes

Living with Diabetes aikuisille; Living with Diabetes Lasten ja nuorten; Risk & Prevention aikuisille; Riski Lasten ja nuorten; Terveydenhuollon ammattilaiset; yhteisön Järjestöt

Tiedot NDEP on saatavissa aiheittain

Monet diabeetikot eivät ymmärrä, että ottaa diabetes lisää niiden mahdollisuuksia ottaa sydänkohtauksen tai aivohalvauksen. Vaikka useimmat ihmiset saattavat ajatella diabetekseen liittyviä terveysongelmia, kuten munuaissairaus, sokeutta ja amputaatio, aikuisten diabetes ovat lähes kaksi kertaa suurempi todennäköisyys kuolla sydänsairauteen tai aivohalvaus kuin henkilö ilman diabetesta.

Jos sinulla on diabetes, National Diabetes Education Program (NDEP) ja [lisää organisaation nimi] haluaa sinun tietävän, että voit laskea mahdollisuuksia ottaa sydänkohtauksen tai aivohalvauksen hallitsemalla Diabetes ABC.

Jos sinulla on diabetes, keskustele lääkärin kanssa A1C, Verenpaine, ja kolesteroli numerot. Your ABC tavoitteet riippuu siitä, kuinka kauan olet ollut diabetes, ja muita terveysongelmia. Jos tupakoit, pyytää apua tai 1-800-QUITNOW.

A on, että A1C testi (A-one-C). Tämä on verikoe, joka mittaa keskimääräinen verensokeri (glukoosi) taso yli viimeisten kolmen kuukauden .; B on Verenpaine .; C on Kolesteroli .; S on tupakoinnin lopettamista.

NDEP tarjoaa monia resursseja auttaa diabeetikkoja ottamaan tärkeitä askelia pysyä terveenä ja ehkäistä diabetekseen liittyvien sydänongelmia

Huolehtiminen Diabetes Keinot huolehtiminen Your Heart: Tämä kärki arkki selittää välinen yhteys diabeteksen ja sydänsairauksiin. Se kannustaa diabeetikkoja työskennellä heidän terveydenhuollon tiimin asettaa tavoitteita ja hallita verensokeri, verenpaine, ja kolesteroli .; You Are The Heart of Your Family … huolehtia siitä. (Usted es el corazón de la familia … cuide su corazón) vihjelista: Tämä kaksikielinen kärki arkki (espanjaksi ja Englanti) selittää välinen yhteys diabeteksen ja sydäntautien ja rohkaisee potilaita työskentelemään heidän terveydenhuollon tiimin hallitsemaan veren sokeri, verenpaine ja kolesteroli .; Diabetes ja Your Heart Infographic (Englanti ja Espanja): Tämä infographic selittää ABCS diabeteksen ja miten diabetes vaikuttaa sydämen. Jaa tämä infographic Facebookissa ja Twitterissä, tai upottaa sen blogiisi tai verkkosivuilla .; 4 vaiheet hallita Diabetes for Life: Tämä kirjanen sisältää neljä vaihetta auttaa ihmisiä, joilla on diabetes ymmärtää, seurata ja hallita diabetesta auttaa heitä pysyä terveenä.

Lisätietoja Diabetes ja sydänterveyden annetaan theernment terveydelle aihe, Diabetes ja Heart Health.

Yhdysvaltain Department of Health and Human Services National Diabetes Education Program (NDEP) on yhdessä sponsoroida theernment tus) ja theernment () tuella yli 200 kumppanin kanssa.

helmikuu 2016