olemisen edut kaksikielinen: viive Alzheimerin?

Mahdollisesti. Tutkimukset yhteys kaksikielisyys ja pienempi riski Alzheimerin tautiin on ollut ristiriitaisia ​​tuloksia.

Jotkut tutkimukset ovat osoittaneet, että jos tiedät kahta tai useampaa kieltä – ja olet diagnosoitu todennäköisyys sairastua Alzheimerin – saattaa ilmetä viivästyminen Alzheimerin oireita. Jotkut tutkijat uskovat, että kaksi- tai monikielisiä auttaa kehittämään aivojen kognitiiviset varanto samalla tavalla kuin harjoittaa muuta henkisesti ja sosiaalisesti viriketoiminnan tekee.

Kuitenkin muut tutkimukset eivät ole löytäneet selkeän yhteyden ollessa kaksikielinen ja jolla on alhaisempi riski Alzheimerin tautiin. Lisätutkimusta tarvitaan ennen kuin se on täysin selvää, miten kognitiivinen varauksesta toimii viivästyttää Alzheimerin taudin ja muiden dementioiden.

Se ajatus, toiminta, joka kehittää kognitiivisia reservi työtä, koska ne lisäävät luotettavuutta aivojen arkkitehtuuri – rikastuttavaa verenkiertoa, parantaa hermosolujen aktiivisuutta ja laittoi enemmän aivoihin käyttää. Tämä saattaa kompensoida sairastuneiden aivojen osia.

Harjoittaa monenlaista toimintaa, etenkin mielenterveyden edistämiseen ja sosiaalisia virikkeitä, voi auttaa ihmisiä vaarassa sairastua Alzheimerin tautiin tai dementiaa hidas tai viivästyttää sen puhkeamista.

Ja jos olet kiinnostunut oppimaan toisella kielellä, mene siitä. Kuitenkin tarvitaan lisää tutkimusta, ennen kuin se tunnetaan, onko toisen kielen oppiminen myöhemmin elämässä on sama suojaava vaikutus kuin ehkä elinikä puhuvat toista kieltä.

Kanssa

käydä lääkärin