ohranoras

Yhteinen nimet: Ohra myös tunnetaan ohranoras ja Hordeum.

Tehoa-turvaluokitus

Oo … Ethno tai muuta näyttöä tehosta.

turvallisuus luokitus

Ohra on vuosittain ruohoa. Ohra ruoho on lehtiä ohran kasvi, toisin kuin viljaa. Se pystyy kasvaa monenlaisia ​​ilmasto-olosuhteissa. Ohranoras on suurempi ravintoarvo jos korjattu nuorena.

Ohra pidetään ensimmäinen vilja viljellyt ihmisen. Sen lääkkeen ja ruoan käyttö juontaa juurensa 7000 eaa. Crop raportit ohran vuodelta 2440 BC, ja kiinalaiset olivat viljellä ohraa noin 2000 eKr. Koska Raamatun aikoina, vanha Aasian ja Lähi-idän kulttuurien tiettävästi mukana nuorten vehnän ja ohran ruoho kasveja niiden ruokavalioon. Historiallisesti kasvilajien käytettiin iho-, maksa-, veri, ja GI häiriöt. Antiikin kreikkalaiset käyttivät kasviliman peräisin viljan hoitoon GI tulehduksia. Gladiators söivät ohraa voimaa ja kestävyyttä. Roman lääkäri Pliny käytetty ohraa osana ritualized paranna kiehuu.

Vuonna 1940 se selitettiin miten vitamiineja, kivennäisaineita ja proteiinia viljan heinät ovat välttämättömiä eläimiin ja ihmisiin. Dehydroitu valmistelu viljakasvien ruoho nimeltään “cerophyl” hyväksyttiin kuin “hyväksytty ruoka”, jonka neuvosto Foods of American Medical Association vuonna 1939. Myöhemmin, synteettiset ravinteita lisättiin monissa elintarvikkeissa, ja multivitamins saavuttanut suosiota. Mehu ohranoraan sisältää beetakaroteenin, vitamiineja B1, B2, B6, B12, pantoteenihappo, ja foolihappoa. Kivennäisaineiden, kuten kaliumia, kalsiumia, rautaa, fosforia ja magnesiumia. Muita aineosia ovat klorofylli, aminohappoja, proteiineja, kuitua, ja entsyymit. Kobalamiini tai B12-vitamiinin puutos voidaan välttää kasvisruokavaliot by lisäravinne kuivatut Ohranorasmehu.

Ohra lehtiuutteen on kyky siepata vapaita radikaaleja. Reaktiivisia happiradikaaleja on osoitettu olevan tärkeä osa välittämisessä tuotannon proinflammatoristen sytokiinien ja voi olla avuksi synnyssä sairauksia kuten nivelreuma synoviitti, niveltulehdus, ja kihti. Eläinten tiedot osoittavat lisääntyneen tuotannon hapeton radikaalien kanssa ohra lehtiuutteen lisätään ruokavalioon. Kliiniset tutkimukset osoittavat veren hapen vapaiden radikaalien vähenivät lisäravinteen 15 g / päivä ohra lehtiuutteen potilailla, joilla on tyypin 2 diabetes. Samanlaisia ​​tuloksia havaittiin nondiabetic, hyperlipide- potilaita. Lisää kliinisiä tutkimuksia tarvitaan osoittamaan, missä määrin etuja ihmisillä.

Ohranoras otteet ihmisten kudosten soluja vastaan ​​karsinogeenejä. Vaikutusmekanismi on tuntematon, mutta voi liittyä laitoksen antioksidantti tai sen klorofylli sisältöä. On ehdotettu, että komplekseja voidaan muodostaa väliin karsinogeeni ja klorofylli, jotka voivat inaktivoida karsinogeeni. Lisäksi antioksidantteja, kuten superoksididismutaasi, löydetty suurina pitoisuuksina vihreä ohran mehu suojaavat säteilyltä ja vapaiden radikaalien. Tutkimus paljastaa, kliinistä tietoa käyttöä koskevat ohranoraan syöpään ehkäisevien.

Kolesterolia alentavat vaikutukset on jaettu beeta-sitosteroli komponentteja, osittain. Beta-sitosteroli on ajateltu toimivan estämällä kolesterolin imeytymistä suolistosta ja nopeuttaa sen kataboliaa ja sappihappoja. Alustava eläin- ja kliiniset tiedot osoittavat, että kokonaiskolesterolin ja LDL-kolesterolipitoisuus laskettiin. HCL kolesterolin kohoamiseen. Lisää kliinisiä tutkimuksia tarvitaan ratkaiseva.

Monia väitteitä on tehty koskien terveyshyödyt ohranoraan täydentää. Ehdotetut etuja ovat HIV-infektion hoitoon, vieroitus saasteiden, ja lisäämällä energian ja koskemattomuus. Kuitenkin objektiivista näyttöä tukevat monet näistä saatavien puuttuu.

Annos 15 g / päivä kuivattua ohra lehtiuutteen on käytetty kolesterolin alentamiseen.

Vasta ei ole vielä tunnistettu.

Tiedot turvallisuutta ja tehoa raskauden ja imetyksen aikana ei ole.

Ei ole hyvin dokumentoitu.

Vaikka yliherkkyys ohraa tuotteita tyypillisesti liittyy siemeniä eikä vihreät lehdet tai versoja, potilailla, joilla on keliakia tai muu herkkyyksiä ohraa luultavasti tulisi välttää ohranoraan.

Ei dataa.

Viitteet