naudan ternimaitoa

Yhteinen nimet: Naudan ternimaito myös kutsutaan lehmän maitoa ternimaitoa.

Tehoa-turvaluokitus

Oo … Ethno tai muuta näyttöä tehosta.

turvallisuus luokitus

Ternimaito on premilk neste valmistettu maitorauhasista ensimmäisten 2-4 päivää syntymän jälkeen. Se on rikas luonnon ravinteita, vasta-aineita ja kasvutekijät vastasyntyneelle.

Naudan ternimaito on käytetty ripulin hoitoon, parantaa GI terveyttä, vahvistaa immuunijärjestelmää. Ternimaito sisältää immuunijärjestelmän tekijät, immunoglobuliinit, vasta-aineet, proliini-rikkaat polypeptidejä (PRP), laktoferriini, glykoproteiinit, maitoalbumiineista, sytokiinit (esimerkiksi interleukiini ja interferoni), kasvutekijät, vitamiineja ja kivennäisaineita. Siellä on myös osatekijä eristetty naudan ternimaitoa, joka on vastuussa kohdun ja suolen supistuminen, ja verenpaineen.

Immuuni edistäviä ominaisuuksia naudan ternimaitoa on edistetty suorituskyvyn parantamiseen ja anti-aging / parantava täydentää. Tietyt Web-sivuja, esimerkiksi edistää merkittävästi kunto voittoja urheilijoille, huomauttaa naudan ternimaitoa n “anabolisia vaikutuksia” ja väittämällä se voi “edistää lihasten kasvua.” Yksi kliininen tutkimus toteaa naudan ternimaitoa täydennysosa lisätä seerumin IGF-1 pitoisuus urheilijoille. IGF-1 on kasvutekijä, joka nopeuttaa proteiinisynteesiä ja hidastaa hajoamista.

Tietyt immuunijärjestelmän tekijät ja vasta-aineita myös taistella erilaisia ​​organismeja, allergeenit, tai toksiineja, mukaan lukien keuhkokuume, Candida, ja flunssa. Osatekijän laktoferriinin estää taudinaiheuttajia saamasta rauta he tarvitsevat kukoistaa. Maitoalbumiineista ja sytokiinien (interleukiini ja interferoni) ovat myös tärkeitä kuin viruslääkkeitä ja syöpälääkkeiden.

Käyttämällä erikoistunut ternimaito valmiste eläinkokeissa, naudan ternimaitoa on osoitettu olevan suuri kapasiteetti neutralisointimenetelmät bakteeri- myrkkyjä ja korkea tehokkuus hoidettaessa vaikeaa ripulia. Naudan ternimaitoa lisäravinteen, toisessa raportissa, on osoitettu ehkäisevän NSAID aiheuttamaa gut vamman eri laboratoriossa ja eläinkokeissa, mikä viittaa sen mahdollista hyödyllisyyttä tiettyjen haavainen suolen olosuhteissa.

Useat tutkimukset osoittavat, miten naudan ternimaitoa tiivisteet, kuten G immunoglobuliini isolaateista ovat erittäin onnistunut vaihtoehto aineita käytetään parantamaan GI terveyttä ja hoitoon aiheuttaman ripulin eri taudinaiheuttajia. AIDS-potilailla, ripulia ja myöhemmin laihtuminen aiheuta ongelmia. Oireiden vakavuuden joissakin tapauksissa ja joskus tunnistamatonta taudinaiheuttajia vaikuta antibiootit myönteisesti vaihtoehtoista hoitoa naudan ternimaitoa.

Enemmän kliiniset kokeet on suoritettava ymmärtää ja määritellä täysin monia etuja naudan ternimaitoa.

Naudan ternimaitoa on vaikea valmiste standardisoida koska sen vasta sisältö voi vaihdella suuresti. Joissakin kliinisissä tutkimuksissa ole tehty hyperimmuuni ternimaito, joka voi olla ainetitterin; Kuitenkin useimmat tuotteet eivät täytä tätä kriteeriä. Tutkimukset annetaan 25-125 ml nestemäisten formulaatioiden tai 10-20 g kuivaa jauhetta on raportoitu.

Vasta ei ole vielä tunnistettu.

Tiedot turvallisuutta ja tehoa raskauden ja imetyksen aikana ei ole.

Ei ole hyvin dokumentoitu.

Naudan ternimaito on hyvin siedetty. Muutama oireet, kuten lievää pahoinvointia ja ilmavaivoja on raportoitu.

Naudan ternimaitoa näyttää olevan turvallista ja tehokasta. Ei ole tietoa kirjallisuudessa mahdollisista toksisuutta.

Viitteet