muuttamalla tottumukset: askelta parempaan terveyteen

Vaihtaminen Tavat: askelta parempaan Health

esittely

Johdanto; Missä vaiheessa muutoksen oletko ?; Ajattelitko muutosten tekemistä ?; Oletko tehnyt jopa mieltäsi ?; Oletko alkanut tehdä muutoksia ?; Oletko luonut uuden rutiini ?; tutkimus; ; voimavarat

On olemassa monia resursseja, jotka tarjoavat tukea potilaille ja lääketieteen ammattilaisille. Tarkastele luettelo resursseja.

Ajattelitko olla aktiivisempi?

Oletko yrittänyt leikata lihotus elintarvikkeita?

Alatteko syödä paremmin ja olla aktiivisempi, mutta on vaikeuksia kiinni nämä muutokset?

Missä vaiheessa muutoksen olet?

Vanhat tavat jäävät. Muuttaminen tottumukset on prosessi monivaiheisessa. Joskus se vie aikaa ennen muutoksia kääntyvän uusia tapoja. Voit haasteita matkan varrella.

Miettiminen; Valmistautuminen; Toiminta; kunnossapito

Mutta käyttöön uusia, terveellisempiä tapoja voi suojella sinua vakavia terveysongelmia, kuten diabetes. Uusia tapoja saattaa myös auttaa näyttää paremmalta ja tuntea enemmän energinen. Hetken kuluttua, jos kiinni nämä muutokset, ne voi tulla osa päivittäistä rutiinia.

Reipas kävely, tennis, uinti, jalkapallo, koripallo, retkiä, hula vanteet-do mitä nauttia parhaiten.

Tässä tiedotteessa on strategioita, joiden avulla voit parantaa syöminen ja liikunnan tottumukset ja hahmotellaan neljä vaihetta voivat kokea vaihdettaessa terveyskäyttäytymiseen joka sisältää

Olitpa tuntuu muutos on kaukana tai nurkan takana, tämä tietoisku auttaa lähentyä terveellisen ruokavalion ja liikunnan tavoitteita.

Tehostettava terveellisiä elämäntapoja.

Älä punnerruksia tai vetää leukaa, nostella painoja, tehdä raskasta puutarhanhoito, tai työskennellä kumilla vastus bändejä.

Hanki 150-300 minuuttia kohtalaisen voimakas tai voimakasta liikuntaa viikoittain.

hedelmiä ja kasviksia; kokonaisina jyvinä leivät ja viljat; rasvaton tai vähärasvainen maitotuotteet; äyriäiset, vähärasvaista lihaa, ja munat; pavut, pähkinät, siemenet

Vahvistaa lihaksia vähintään kahdesti viikossa.

Syö enemmän näitä elintarvikkeita

Rajoittavat näiden elintarvikkeiden ja juomien

Lisää ideoita, katso linkkejä liittovaltion ruokavalion ja liikunnan suuntaviivat lisätietoja osa tämän tiedotteessa.

Oletko ajatellut tehdä muutoksia?

Olet ajatellut muutoksen ja yrittää tulla motivoituneempia päästä alkuun.

Saatat olla tässä vaiheessa, jos

Teette suunnitelmia ja mietitään, tiettyjä ajatuksia, jotka toimii sinulle.

Saatat olla tässä vaiheessa, jos

Olet toimivat oman suunnitelman ja tehdä muutokset esitettyjen saavuttamiseksi.

Saatat olla tässä vaiheessa, jos

Olette tottuneet oman muutoksen ja ovat pitäneet sitä yli 6 kuukautta.

Saatat olla tässä vaiheessa, jos

Löysit vaiheessa muutoksen? Seuraavassa on ideoita siitä, mitä voit tehdä, jos olet yksi näistä neljä vaihetta muutoksen.

Making harppaus ajatellut muutoksesta ryhtyä toimiin voi olla vaikeaa. Pyytää itse eduista (hyödyt) ja haittoja (asiat tiellä) muuttaa tottumukset voivat olla avuksi. Katso alla olevassa luettelossa. Tarkista pois kohteita, jotka uskot olevan totta sinulle. Voit vapaasti lisätä muita, jotka ovat mielestäsi tärkeitä.

Oletko tehnyt jopa mieltäsi?

Miten elämä olisi parempi, jos olet tehnyt joitakin muutoksia? Mieti, miten eduista liikunnan tai terveellistä ruokavaliota saattavat koskea omaan elämään. Oletetaan esimerkiksi, että verensokerisi on vähän korkea ja olet veli, vanhempi tai sisar, joka on tyypin 2 diabetes. Tämä tarkoittaa voi kehittyä tyypin 2 diabetes, too. Saatat huomata, että se on helpompi työstää ja syödä terveellistä tietäen, että se voi auttaa hallitsemaan verensokeria ja suojella sinua tästä vakava terveysongelma.

sokerilla makeutetut juomat ja jälkiruoat; elintarvikkeet tehty voita tai muita rasvoja, jotka ovat huoneenlämmössä kiinteitä; puhdistetut jyvät (leipä, sirut ja keksejä

Tuntea enemmän energinen .; Parantaakseni terveyden .; Alentaa minun riski terveysongelmia .; Laihduttaa.; Ylläpitää terveen painon .; Ylpeä itsestäni .; Kokeilla uusia, herkullisia ruokia .; Esimerkkiä ystävien ja perheen kanssa.

Voi kuluttaa enemmän ruokaa .; Ehkä kokki useammin kotona .; Joutua luopumaan elintarvikkeet rakastan .; Tarvitsevat uusia reseptejä .; Täytyy ostaa uusia elintarvikkeita .; Tarve vakuuttaa perheeni.

Parantaakseni terveyden .; Vähennä riskiä vakavia terveysongelmia .; Oloni paremmaksi .; Vahvistunut .; Pidä hauskaa.; On aikaa yksin .; Vietä aikaa muiden kanssa .; On enemmän energiaa .; Rentoutua.; Ylläpitää terveen painon .; Tullut roolimalli muille.

Ei ole aikaa .; Älä ole energiaa .; Ei ole tarpeeksi rahaa .; Feel itsetietoinen .; Am hermostunut terveyteni .; En ole hyvä olla aktiivinen .; Ei tiedä mitä tehdä.; En ole nuori tai riittävän hyvässä kunnossa.

Saat lisätietoja eduista muuttamalla syöminen ja toimintaa tavat omalta terveydenhuollon tarjoaja. Tämä tieto voi auttaa teitä ryhtymään toimiin.

Oletko alkanut tehdä muutoksia?

Terve Tavat-Sample luettelo eduista ja haitoista

Tarkista suunnitelma ja pitää toimintaa lehdessä tai ruokapäiväkirjaa seurata edistymistä .; Kirjoita edistymistä. Tämä voi olla yksi tärkeimmistä keinoista pysyä terveen tiellä. Tallennus edistystä toimii hyvä muistutus, auttaa pitämään teitä keskittynyt ja auttaa saalis erehdyksiä .; Pidä päiväkirjaa. Se on hyvä tapa mitata kuinka lähellä olet saavuttaa tavoitteesi.

Ongelma-ratkaista sen “ovelampi” sinun esteitä. Sen lisäksi, että esteet keskusteltu aikaisemmin, WIN: n julkaisut Vinkkejä auttaa sinua Lahde ja vain tarpeeksi You: Tietoa ruokatuotteita tarjoavat vinkkejä esteiden poistamiseksi .; Pyytää ystävä tai perheenjäsenen apua, kun sitä tarvitaan ja aina yrittää suunnitella tulevaisuutta. Jos esimerkiksi tiedät, että sinun ei ole aikaa olla fyysisesti aktiivinen töiden jälkeen, mennä kävelee työtoveri lounaalla tai Aloita päiväsi harjoituksen DVD. Jos sinulla on tapana välipala mindlessly kun televisio on päällä, valmistaa kuppi kuumaa teetä sip sijaan.

Aseta palkintoja ja heti sen jälkeen liikunta, hemmotella itseäsi jotain nauttia. Ideoita ovat rentouttava suihku, hedelmä smoothie, puhelun ystävä, tai uusia workout vaihteella .; Valitse palkintoja huolellisesti. Vaikka et pitäisi olla ylpeä edistystä, pitää mielessä, että korkea-kalori hoitoon tai vapaapäivän käyttää rutiininomaisesti eivät ole parhaita palkintoja pitää sinut terveenä .; Pat itseäsi selkään. Jos negatiivisia ajatuksia hiipiä sisään, muistuttaa itse, kuinka paljon hyvää teet oman terveyden siirtämällä enemmän ja syö paremmin.

Jos olet valmisteluvaiheessa, olet aikeissa ryhtyä toimiin. Aloita katso listaa eduista ja haitoista. Miten voit tehdä suunnitelma ja siirtyä toimintaan?

Alla oleva kaavio luetellaan esteitä ja ratkaisuja voi kohdata, kun alkaa muuttaa tapojasi. Mieti näitä asioita kuin teet suunnitelma.

Teet todellisia muutoksia oman elämäntavan, joka on fantastinen. Pitää kiinni oman tottumukset, on hyödyllistä tarkastella, miten teet, voittaa vastoinkäymiset, ja palkita itseään kovasta työstä.

Seuraa etenemistä liikunnan tukin tai terveellisen ruokavalion lehdessä. Tämä voi auttaa tunnistamaan vahvuuksia, spot alueita, joilla voit parantaa, ja pysyä kurssin. Sinun täytyy tallentaa paitsi mitä teit, mutta miten teillä on ollut, kun teemme sen-tunteita voi olla tärkeä rooli oman tottumukset. Katso “Ideoita pysyminen Track kanssa Terveet Tavat” ideoita siitä, miten seurata edistymistä.

Oletko luonut uuden rutiini?

Muista, että liukuma-up ei tarkoita olet epäonnistunut. Kaikki meistä kokevat takaiskuja. Keskity jokainen askel otat saavuttaa tavoitteesi.

Muista, että syö terveellistä ja olla fyysisesti aktiivisia ovat elinikäinen käyttäytymistä, ei kertaluonteisia tapahtumia. Aina pitää silmällä työtänne ja säädä käsitellä suunnitellut ja suunnittelemattomat muutoksia elämässäsi.

voimavarat

Nyt kun terveelliset tai liikuntaa on tullut osa rutiinia, sinun täytyy pitää asiat mielenkiintoisia, välttää erehdyksiä, ja löytää keinoja selviytyä mitä elämä heittää sinua.

Lisätä vaihtelua ja pysyä motivoituneita.

Sekoita up your rutiini uutta toimintaa, liikuntaa Kavereista elintarvikkeet, reseptit, ja palkintoja.

Miten käsitellä odottamattomia takaiskuja?

Suunnittele etukäteen välttää takaiskuja. Esimerkiksi löytää muita tapoja olla aktiivisia huonoissa sää, vamman tai muun epätavallisissa tilanteissa. Ajatella tapoja syödä terveellistä matkoilla tai ulkona syömisestä, kuten pakkaus terveellisiä välipaloja, kun tiellä tai jakaa entrée ystävän kanssa ravintolassa.

Jos sinulla on takaisku, älä anna periksi. Takaiskuja tapahtuu kaikille. Ryhmitellä ja keskittyy täyttämään tavoitteen uudelleen niin pian kuin mahdollista.

Haasta itsesi!

Uudelleen tavoitteet ja miettiä keinoja laajentaa niitä. Esimerkiksi, jos olet mukava kävely 5 päivää viikossa, harkitse voimaharjoittelu kahdesti viikossa. Jos olet rajannut tyydyttyneen rasvan saanti, kokeile leikkaamalla lisätty sokeria, too. Pienet muutokset voivat johtaa terveellisiä elämäntapoja elämään!

National Institute of Diabetes ja Ruuansulatusjärjestelmään ja munuaistautirekisteri tus) ja muut osat theernment tus) suorittaa ja tukemalla tutkimusta moniin sairauksiin ja tiloihin.

Mitkä ovat, ja ovat ne oikea sinulle ?; ovat osa kliinistä tutkimusta ja ytimessä kaikkien lääketieteen kehityksen. etsimään uusia keinoja estää, havaita, tai hoitaa sairauksia. Tutkijat myös tarkastella muita näkökohtia hoitoa, kuten parantamaan elämänlaatua ihmisiä, joilla on kroonisia sairauksia. Selvitä, jos juuri sinulle.

Mitkä ovat auki ?; jotka ovat avoinna ja rekrytoivat nähtävissä osoitteessa www.ClinicalTrials.

Theernment kiittää; Carla Miller, Ph.D., Ohio State University tarkasteltaessa tätä tiedotteessa.

kesäkuu 2013