Musta mielenterveys

Ei ole mitään epätavallista tai häpeällistä noin mielisairaudesta. Useimmat meistä on ongelmia jossain vaiheessa elämäämme, kuten rahaa huolestuttaa, työstressi tai kuolema rakastettusi, mikä voi vaikuttaa mielenterveyteen. Lue, miten tunnistaa merkit ja mistä saat apua.

ihmisten kokemuksia mielenterveyden kysymyksiä

Muutamissa tapauksissa, vaikutus voi olla vakava ja pitkäkestoinen. Noin neljäsosa kaikista lääkärin käyntiä ovat mielenterveyden ongelma, yleensä ahdistusta tai masennusta.

Mutta ihmiset Afrikkalainen ja Afrikkalainen Karibian yhteisöjä, mukaan lukien valkoinen ja musta sekoittaa etnisyys, voi kohdata muita ongelmia, jotka voivat vaikuttaa niiden mielenterveyttä.

Mistä saat mielenterveyden help

Arkielämä on suuri vaikutus mielenterveyteen, ja mustat yhteisöt Britanniassa ovat yhä todennäköisemmin kuin toiset ongelmia, kuten huono asuminen, työttömyys, stressi ja rasismi, jotka kaikki voi tehdä ihmisistä sairaita.

Kathryn Hill on Mental Health Foundation sanoo monet ihmiset eivät luota terveyspalveluja. “Monet ihmiset eivät käytä terveyspalveluja kunnes ne ovat hyvin pahoinvointia, koska he pelkäävät, mitä tapahtuu. Tämä tarkoittaa, he todennäköisesti olla huonompi terveys, kun he tekevät hakea apua”, hän sanoo.

Huolehtiminen oman mielenterveyden, ja perheen ja ystävien, on tärkeää

Maailmanlaajuisesti näyttää siltä, ​​että ihmiset, jotka liikkuvat yhdestä maasta toiseen on suurempi riski mielisairauden. Tämä pätee erityisesti mustia ihmisiä, jotka muuttavat enimmäkseen valkoinen maihin, ja riski on vielä suurempi lapsilleen.

Vaikka mielisairauksia ei yleisempää Afrikan tai Karibian kuin se on Yhdistyneessä kuningaskunnassa kokonaisuudessaan, se on suurempi ongelma Afrikkalainen ja Afrikkalainen Karibian elävät yhteisöt Britanniassa.

Tämä tarkoittaa, että huolehtiminen oman mielenterveyden, sekä perheen ja ystävien, on tärkeää, joten sinun täytyy tietää, kuka puhua, jos asiat menevät pieleen.

Suojaaminen mielenterveys

“Jos olet huolissasi, hakea apua mahdollisimman pian”, sanoo Kathryn. Getting hyvää huolta aikaisin voi olla suuri ero. Jos tiedät jotain on vialla, väitä, että kaikki on kunnossa. On monia ihmisiä, jotka voivat auttaa, mutta on yleensä paras paikka aloittaa.

IS siellä kaikille, ja sen mielenterveyspalvelut tulee täyttää kaikkien tarpeisiin yhtä hyvin. Ne ehkä laittaa sinut ajan tasalla ulkopuolisten organisaatioiden kanssa, jotka voivat auttaa.

Joko niin, olet oikeutettu palveluun, joka kohtelee sinua yksilönä, kunnioittaa kulttuuri ja uskoa, ja voi auttaa, jos Englanti ei ole ensimmäinen kieli.

Keskustele ensin lääkärin kanssa. lääkärit eivät ole vain siellä fyysistä terveyttä – niillä on myös kokemusta auttamisessa mielenterveysongelmaisten ja voi ohjata sinut erikoislääkärin palveluja.

111; SANE: 0845 767 8000 (kahdeksantoista-kaksikymmentäkolme, joka päivä); Samaritans: 0845 790 9090

Jos sinulla ei ole lääkäri, rekisteröi yhdellä – löytää lääkäri lähellä sinua. Jos haluat puhua jonkun pikaisesti, voit soittaa

Ohje ystävien ja perheen

Lue lisää siitä, minne mennä mielenterveyden apua.

Pitämällä mielen ja kehon terveenä voi auttaa “, sanoo Kathryn.” Tämä sisältää syö hyvin, juo alkoholia kohtuullisesti ja riittävä liikunta.

National Institute for Health and Care Excellence (NICE) neuvoo, että lievä tai kohtalainen masennus, liikunta voi olla tehokkaampi kuin masennuslääkkeet. lääkärit voivat viitata teitä liikuntahoitoa.

“Liikunta, pysyä terveenä ja puhuminen hoitoja voi myös auttaa ahdistusta ja vakavampi psyykkinen sairaus”, sanoo Kathryn.

Jos sinulla on perheenjäsen tai ystävä mielisairaus, tuettava. Pidä heihin yhteyttä ja varmista, että he tietävät voivansa puhua, jos he haluavat.

Muista, että useimmat ihmiset mielisairauteen eivät ole väkivaltainen “, sanoo Kathryn.” Kerro ystävällesi olet siellä, mutta myös pitää rajoja. “Et voi olla niiden ohjaaja, mutta kerro heille autat heitä pääsy tukea he tarvitsevat.

On enemmän tietoa mielenterveyden ja hyvinvoinnin sekä miten saada apua ja tukea, seuraavilla sivuilla

Video: mielenterveys

Lisätietoja tukemaan ystävä mielisairauden, katso Mental Health Foundation: n pakkausselosteessa pitäminen Us Going (PDF, 736kb).

HealthTalkOnline on haastatteluja ja videoita ihmiset puhuvat kokemuksistaan ​​mielenterveysongelmien – katso mielenterveys: etniset kokemuksia.

14/07 /

Palvelut

henkistä terveyttä, mielenterveyttä, masennus, neuvonta ja puhuvat hoitojen

Sijainti

Selvitä, mitä mielenterveyspalvelujen olemassa ja miten niitä käytetään

Palvelut lähelläsi

Ehdot, jotka ovat yleisempiä Afrikkalainen ja Afrikkalainen Karibian ihmisiä, ja kuinka vähentää riskiä

Olitpa huolestunut itse tai rakastettusi, nämä auttavat puhelimet voivat tarjota asiantuntija-apua

Lataa nämä äänipodcastien seurata suunnitelmaa ja voit olla käynnissä 5 km vain yhdeksän viikkoa

Mielenterveyspalvelut

Musta terveys

Mielenterveys tukinumeroihin

Couch 5 kt käynnissä suunnitelma