monimutkainen suru oireita

Voimakas surua ja kipua on ajatellut rakkaasi; Focus on vähän muuta mutta rakkaasi kuoleman; Extreme keskittyä muistutuksia rakkaasi tai liiallinen välttäminen muistutukset, voimakas ja jatkuva kaipuu tai kaipuusta kuolleen, ongelmat hyväksymisestä kuoleman ; tunnottomuus tai irrotessaan; Katkeruus noin menetys; Tunne, että elämä ei ole hallussaan merkitystä tai tarkoitusta; ärtyneisyys tai levottomuus; luottamuksen puute toisten Kyvyttömyys nauttia elämästä tai muistelen myönteisiä kokemuksia rakkaasi

Kun lääkäriin

Jos sinulla on itsemurha-ajatuksia

Vuoden ensimmäisten kuukausien jälkeen menetyksen, monia merkkejä ja oireita normaalin surun ovat samat kuin monimutkainen surun. Vaikka normaali suru oireita vähitellen alkaa haalistua ajan myötä, ne monimutkaisten surun viipyä tai pahenevat. Monimutkaiset suru on kuin olisi jatkuva, kasvanutta tilaa surun joka estää teitä paranemista.

Merkkejä ja oireita monimutkainen suru voi sisältyä

Soita lääkärillesi, jos olet hiljattain menettänyt rakkaansa ja tuntea niin suuria epäuskoa, toivottomuuden tai voimakas kaipuu rakkaasi että et voi toimia jokapäiväisessä elämässä, tai jos syvää murhetta ei parane ajan myötä.

Tarkemmin, saatat hyötyä ammattilaisen apua, jos ajan myötä jatkat

Toisinaan ihmiset monimutkaisia ​​suru voi harkita itsemurhaa. Jos olet ajatellut itsemurhaa, puhua joku tuttusi. Jos luulet voi toimia itsemurha tunteita, käy lääkärin tai paikallisen hätänumeron välittömästi. Tai soita itsemurha hätänumerosta. Yhdysvalloissa, soita National Suicide Prevention Lifeline 800-273-TALK (800-273-8255) tavoittaa koulutettu ohjaaja.

On vaikeuksia suorittaa normaali rutiinit; Vetäydy sosiaaliseen toimintaan; Koe masennus tai syvää surua, olla ajatuksia syyllisyyden tai itsesyytöstä, Usko, että teit jotain väärin tai olisi voinut estää kuoleman kadottanut päämäärä elämässä; Feel elämä ei ole elämisen arvoista ilman rakkaasi, Toivotan teille oli kuollut yhdessä rakkaasi