mehiläisen pistot hoidot ja lääkkeet

Hoito vähäiset

Tavallisille mehiläisen pistot, jotka eivät aiheuta allergisia reaktioita, kodin hoito riittää. Useita pistoja tai allergisen reaktion, toisaalta, voi olla lääketieteellinen hätätapaus, joka vaatii välitöntä hoitoa.

Hoito kohtalainen reaktiot

Kirvely, mehiläisen jabs piikkilanka pistin ihoon. Irrottaminen Stinger ja sen liitteenä myrkky SAC heti pitää enemmän myrkky irtoavat.

Ensiapuna allergisia reaktioita

Seuraavat vaiheet saattavat auttaa helpottamaan turvotusta ja kutinaa liittyy usein suuria paikallisia reaktioita

Aikana anafylaktinen hyökkäys, hätätilanteessa lääkintäryhmä voi suorittaa elvytys (CPR), jos lopettaa hengittäminen tai sydämesi lakkaa lyömästä. Saatat olla tietty lääkitys lukien

Jos olet allerginen mehiläisen pistot, lääkäri todennäköisesti määrätä hätätilanteessa adrenaliini autoinjektorista (EpiPen, Twinject). Sinun täytyy olla se mukanasi aina. Autoinjektoria on yhdistetty ruisku ja salannut neulaa joka ruiskuttaa yhden lääkeannoksen painettaessa vasten reiteen. Muista aina korvata adrenaliinin sen voimassaoloaika.

Varmista, että tiedät, miten käyttää autoinjector. Varmista myös, että ihmisiä lähimpänä osaat lääkkeen antamiseksi – jos he kanssanne anafylaktisen hätätilanteessa, ne voi pelastaa henkesi. Hoitohenkilökuntaa kutsutaan vastaamaan vaikean anafylaktisen reaktion voi myös antaa sinulle adrenaliini pistoksen tai muun lääkityksen.

Harkitse yllään hälytys rannekoru, joka tunnistaa allergiaasi mehiläisten tai muiden hyönteisten pistoja.

Bee ja muut hyönteisten pistot ovat yleinen syy anafylaksia. Jos olet ollut vakava reaktio mehiläisen pisto, lääkäri todennäköisesti ohjaa sinut allergialääkäri allergia testaus ja käsittely allergia laukausta (immunoterapia). Nämä laukausta, yleensä annetaan säännöllisesti muutaman vuoden, voi vähentää tai poistaa allergista vastaus mehiläisen myrkky.

adrenaliini autoinjector

allergia laukausta