Maksakirroosi 34

Vuosien jälkeen juominen, mitä hän ajatteli olivat normaalilla tasolla, Andy Ball oli diagnosoitu maksasairaus maksakirroosi.

Minulla ei ole ollut alkoholismin perheeni ja minulla oli normaali suhde alkoholiin. Se ei ole koskaan ollut tabu. Kun sain vanhempi, vaikka se kävi ilmi voisin juoda enemmän kuin muut ihmiset.

Tällä teini osapuolia, olin nosta neljä tölkkiä olutta ja kolmen tölkit muut lapset olisivat saada hyvää, mutta olisin ajatellut, “minä vain tuntuu sama kuin ennen”. Aloin ottaa pari purkkia ennen kuin menin osapuolille, ja sitten vahvempi tavaraa kun sain vanhempi.

Aloitin juominen raskaammin noin 17-vuotiaana, viimeisenä vuotena minun A-tasoa. Haluan juoda päivittäin. Mutta jälleen kerran, en usko, että se oli ongelma. Minulla oli neljä lähellä kaverit, ja olin tietoinen, että juotiin enemmän kuin muut ihmiset. En ollut ikävä humalassa, olen harvoin meni hermo ja en koskaan joutui vaikeuksiin alkoholin suhteen.

I kellastuneet

Sain neljä A-tasoa ja alkoi yliopisto, eikä kukaan kommentoinut minun juominen. Olin tekemässä paino koulutusta ja liikunta joten en oikeasti näyttää minulla oli ongelma. Voisin juoda puoli pulloa vodkaa ja kukaan ei tiedä.

Mutta kun lähdin yliopistoon Aloin tuntea pahoinvointia. Luovuin pelaaminen rugby ja meni lääkärille, koska olin saada kipuja minun gut. Minulla oli mitä kutsutaan rasvamaksa, joka voi edetä hepatiitti ja kirroosi. Mutta koska terveyteni oli OK lähivuosina, jatkoin juomista.

“Säännöllisesti” tarkoittaa juominen tämän määrän joka päivä tai useimpina päivinä viikossa.

Vuonna 2001 minusta tuli hyvin sairas. Olen kirjaimellisesti kellastuneet ja hiukseni alkoivat pudota ulos. Kynteni meni läpikuultava ja minä näytti aivan ontto sitruuna.

Olin sairaalaan ja kertoi että olin maksakirroosi. Olen myös saanut nimitystä portahypertensio (erittäin korkea verenpaine suurissa suonissa, jotka vievät verta minun maksa) koska minun jäykkä maksa ei pysty käsittelemään minun verta tarpeeksi nopeasti.

Vaarallisin asia on, että minulla on turvotusta kurkussa kutsutaan laskimolaajentumia, jotka aiheutuvat korkean paineen suoneen, joka kuljettaa verta suolistosta maksaan. Jos yksi niistä murtuu voisin kuolla.

maksasairaus

En ole juonut, koska menin sairaalaan. Se oli ärsyttävän helppo luopua juominen, koska en ollut oikeastaan ​​paljon alkoholisti. Olin juuri juominen valtavasti.

Minun maksa on varsin herkkä. Minun täytyy syödä terveellisesti ja huolehtia itsestäni. Olen myös otettava beetasalpaajat ja mennä sairaalaan melko säännöllisesti tarkistaa, että minun laskimonlaajentumat ovat OK.

Ihmiset eivät elävät denial noin määrästä he juovat. Monet meistä ovat alkoholi riippuvia jossain määrin, koska harvat meistä päättäisi seurustella ilman drinkki kädessä. Mutta jos jatkat juomisen korkealla tasolla, voit päätyä missä olen. ”

24/10 /

24/10 /

Palvelut

Sijainti

JavaScript ja Flash Player on tarpeen tarkastella valintoja työkaluja.

JavaScript voidaan kytkeä päälle kautta selaimen vaihtoehtoja. Jos ei ole versio Flash Player voit ladata ilmaisen Adobe Flash Player Adobe Systems Incorporated ensin.

Palvelut lähelläsi

JavaScript ja Flash Player on tarpeen tarkastella valintoja työkaluja.

JavaScript voidaan kytkeä päälle kautta selaimen vaihtoehtoja. Jos ei ole versio Flash Player voit ladata ilmaisen Adobe Flash Player Adobe Systems Incorporated.

07/08 /

Phil on maksakirroosi, koska hänen alkoholin nauttiminen. Tässä videossa hän puhuu miksi hän järkyttyi löytää hänellä oli maksakirroosi, koska hän katsoi hänen juomatavat olevan normaali.

Käytännön vihjeitä, joiden avulla vähentää, sekä tietoja matalan riskin juominen, miten alkoholin vaikutukset terveyteen, ja ymmärtäminen yksiköt

Video: kirroosi Phil tarina

Juominen ja alkoholi