luun kannuksensa oireet

Polvi. Luun kannuksensa oman polvi voivat tehdä tuskallista laajentaa ja taivuttaa jalka. Luinen kasvaimet voivat saada samalla tavalla luiden ja jänteiden, jotka pitävät polvi toimii sujuvasti.; Spine. Luun kannuksensa teidän nikamien voi kaventaa tilaa, joka sisältää selkäydin. Nämä luun kannuksensa voi nipistää selkäydin tai sen hermo juuret ja voi aiheuttaa heikkoutta tai tunnottomuutta käsien tai jalkojen.; Hip. Luun kannuksensa voi tehdä tuskallista siirtää hip, vaikka saatat tuntea kipua polven. Riippuen niiden sijoittamisesta, luun kannuksensa voi vähentää liikerataa oman lonkkanivelen.; Lapa. Luun kannuksensa voi hieroa oman Kiertäjäkalvosin ryhmä lihasten ja jänteiden, jotka auttavat hallitsemaan olkapää liikkeitä. Tämä voi aiheuttaa turvotusta (tendinitis) ja kyyneleet Kiertäjäkalvosin.; Sormet. Esiintyy niin kovia kyhmyjä ihon alla, luun kannuksensa voi tehdä nivelet sormet näyttävät kyhmyinen.

Kun lääkäriin

Useimmat luun kannuksensa aiheuta mitään merkkejä tai oireita. Et ehkä ymmärtää olet luun kannuksensa kunnes röntgen muuhun tilaan paljastaa kasvaimet. Joissakin tapauksissa kuitenkin, luun kannuksensa voi aiheuttaa kipua ja menetys liikkeen nivelissä.

Erityisiä oireita riippuu jossa luun kannuksensa ovat. esimerkkejä ovat

Sovi tapaaminen lääkärisi kanssa, jos sinulla on kipua tai turvotusta yhdessä tai useammassa nivelissä tai jos sinulla on vaikeuksia liikkuvat yhteinen. Varhainen hoito voi estää tai hidastaa edelleen nivelvaurioita.