lapsuusiän lihavuus valmistautuminen varaamiseksi

Mitä voit tehdä

Mitä odottaa lääkäriltä

Lapsesi perhelääkäri tai lastenlääkäri todennäköisesti tekee alustavan diagnoosin lapsuusiän lihavuus. Jos lapsi on komplikaatioita olemasta lihavia, voi kutsua muita asiantuntijoita auttaa hallitsemaan näitä komplikaatioita.

Mitä voit tehdä sillä välin

Koska nimitykset voi olla lyhyt, ja siellä on usein paljon tehtävää, se on hyvä idea olla hyvin valmistautunut tapaamisia olet lapsesi terveydenhuollon tiimin. Seuraavassa on joitakin tietoja, joiden avulla saat valmiina nimittämistä ja tietää, mitä voit odottaa.

Aikasi lääkärin kanssa on rajoitetusti, joten valmistelee lista kysymyksiä voi auttaa sinua tekemään suurimman osan ajasta yhdessä. Listaa kysymyksiin tärkein vähiten tärkeä asia aika loppuu. Lapsuuden lihavuus, moniin peruskysymyksiin kysyä lääkäriltä ovat

Lisäksi oman valmiita kysymyksiä, älä epäröi kysyä muita kysymyksiä, jotka voivat keksiä aikana lapsen tapaaminen.

Tapaamisajankohtana, lapsesi lääkärin tai muun terveydenhuollon tarjoaja saattaa kysyä useita kysymyksiä lapsesi syö, toiminta, mielialan ja ajatuksia, ja mitään oireita lapsesi saattaa olla. Sinua saatetaan pyytää kysymyksiin kuten

Jos sinulla on useita päiviä tai viikkoja ennen lapsen varattua, aloita pitää kirjaa siitä, mitä lapsesi syö ja kuinka paljon hän käyttää.