Lapsuus Non-Hodgkin lymfooma hoito

Lapsuus non-Hodgkin-lymfooman on syöpätyyppi, joka muodostaa lymph järjestelmä, joka on osa kehon immuunijärjestelmää. Immuunijärjestelmän suojaa elimistöä vieraat aineet, infektio, ja sairaudet. Imusuoniston on; koostuu seuraavista

Non-Hodgkinin lymfooma voi alkaa B-lymfosyyttien, T-lymfosyyttien tai luonnollisten tappaja soluja. Lymfosyytit löytyy myös veressä ja kerääntyvät imusolmukkeiden, pernan ja kateenkorvan.

Imukudoksen esiintyy myös muissa kehon osissa, kuten mahassa, kilpirauhanen, aivot, ja iho.

Non-Hodgkinin lymfooma voi esiintyä sekä aikuisille että lapsille. Hoito lapsille on erilainen kuin hoitoon aikuisilla .; Katso seuraavat tiivistelmät tietoa hoitoon non-Hodgkin-lymfooman aikuisilla

Lymfoomat jaetaan kahteen yleiseen tyyppiin: Hodgkinin lymfooma ja non-Hodgkinin lymfooma. Tämä yhteenveto on kohtelusta lapsuuden non-Hodgkin-lymfooman. Katso tiivistelmän Childhood Hodgkinin lymfooma Hoito tietoa lapsuusiän Hodgkinin lymfooma.

Tyyppi lymfooma määräytyy miten solut näyttävät; mikroskoopilla. Kolme päätyyppiä lapsuuden non-Hodgkinin lymfooma; olemme

Aikuinen B-solu non-Hodgkinin lymfooman sisältävät

Sekä Burkittin leukemia ja Burkittin lymfooma on yhdistetty infektio Epstein-Barrin virus (EBV), vaikka EBV-infektio on todennäköisempi potilailla Afrikassa kuin Yhdysvalloissa. Burkittin ja Burkittin kaltainen lymfooma / leukemia on diagnosoitu, kun kudosnäyte on tarkastettu ja tietty muutos c-myc-geeni löytyy.

Lymfoblastisen lymfooman on lymfoomatyyppi joka vaikuttaa pääasiassa T-lymfosyyttien. Se muodostaa yleensä välikarsina (alue takana rintalastan). Tämä aiheuttaa hengitysvaikeuksia, hengityksen vinkumista, vaikeuksia niellä, turvotus pään ja kaulan. Se voi levinnyt imusolmukkeisiin, luun, luuytimen, ihon, keskushermoston, vatsaontelon elimiä, ja muilla alueilla. Lymfoblastisen lymfooman on paljon, kuten akuutti lymfaattinen leukemia (ALL).

Anaplastinen suuri solujen lymfooma on lymfoomatyyppi että vaikuttaa pääasiassa T-lymfosyyttien. Se muodostaa yleensä imusolmukkeissa, iho, tai luun, ja joskus muodostaa ruoansulatuskanavassa, keuhko-, kudos, joka peittää keuhkoja, ja lihas. Potilaat, joilla on anaplastinen suuri solu lymfooma on reseptori, jota kutsutaan CD30, pinnalla niiden T-solujen. Monissa lapset, anaplastinen suuri solujen lymfooma on merkitty muutokset ALK geeni, joka tekee proteiinin anaplastinen lymfooma kinaasi. Patologi tarkistaa näiden solujen ja geenien muutokset auttaa diagnosoimaan anaplastinen suuri solujen lymfooma.

Jotkin lapsuuden non-Hodgkin-lymfooman ovat harvinaisempia. Nämä sisältävät

Kaikki, mikä lisää riskiä saada tauti on nimeltään riskitekijä. Ottaa riskitekijä ei tarkoita, että saat syövän; joilla ei ole riskitekijöitä ei tarkoita, että et saa syöpää. Keskustele lapsesi lääkäriin, jos luulet lapsesi voi olla vaarassa.

Mahdollisia riskitekijöitä lapsuuden non-Hodgkin-lymfooman kuuluvat seuraavat

Jos lymfooma tai lymfoproliferatiivinen tauti liittyy heikentynyt immuunijärjestelmä tietyistä perinnöllisten sairauksien, HIV-infektio, siirteen tai lääkkeitä annetaan elinsiirron jälkeen, tilaa kutsutaan lymfoproliferatiivinen sairaus, johon liittyy immuunipuutos. Erityyppiset lymfoproliferatiivinen sairaus liittyy immuunipuutos sisältävät

Nämä ja muut merkit voivat johtua lapsuuden non-Hodgkin-lymfooma tai muita ehtoja. Tarkista lääkäriin, jos lapsella on jokin seuraavista

Seuraavat testit ja menettelyjä voidaan käyttää

Solut ja kudokset poistetaan aikana koepala jotta niitä voidaan tarkastella mikroskoopilla, jonka patologi tarkistaa merkkejä syöpä. Koska hoito riippuu non-Hodgkin-lymfooman, koepalojen on tarkistettava patologi perehtyneen diagnosoinnissa lapsuudessa non-Hodgkin-lymfooman.

Yksi seuraavan tyyppisiä koepaloja voidaan tehdä

Menettely, jota käytetään poistamaan näytteen kudosta riippuu siitä, missä kasvain on kehossa

Jos syöpä havaitaan, seuraavat testit voidaan tehdä tutkia syöpäsoluja

Ennuste (mahdollisuus takaisinperintä) ja hoitovaihtoehdoista riippuvat

Prosessin avulla selvittää, onko syöpä on levinnyt imusuoniston tai muihin osiin; kehon kutsutaan lavastus. Testien tulokset ja menettelyt diagnosoida non-Hodgkin lymfooma voidaan myös käyttää lavastus. Katso Yleistä osio on kuvaus näistä testeistä ja menettelyistä. ; Saatuja tietoja lavastus prosessissa määritellään vaiheessa; sairaus. On tärkeää tietää vaiheessa, jotta voidaan suunnitella hoitoa.

Seuraavaa menettelyä voidaan myös käyttää määrittämään vaiheen

Syöpä voi levitä kudoksen läpi, imusuoniston, ja veri

I vaiheessa lapsuudessa non-Hodgkin lymfooma, syöpä on todettu

Ei syöpä on todettu vatsan tai välikarsinan (välisellä alueella keuhkoissa).

Vaiheessa II lapsuudessa non-Hodgkin; lymfooma, syöpä on todettu

Vaiheessa III; lapsuus non-Hodgkin lymfooma, syöpä on todettu

IV vaiheessa lapsuudessa; non-Hodgkin lymfooma, syöpä on todettu luuytimen, aivojen, tai aivo-selkäydinnesteestä. Syöpä voi löytyä myös muissa elimistön osissa.

Toistuva lapsuuden non-Hodgkin lymfooma on syöpä, joka on uusiutunut (palannut); sen jälkeen, kun se on käsitelty. Lapsuus non-Hodgkin-lymfooman voi tulla; takaisin imusuoniston tai muihin kehon osiin.

Erityyppiset hoito ovat saatavilla lapsille non-Hodgkin-lymfooman. Jotkut; hoidot ovat vakio (tällä hetkellä käytössä hoitoon), ja jotkut ovat toistaiseksi; testattu kliinisissä kokeissa. Hoidon kliininen tutkimus on tutkimukseen tarkoitus parantaa; nykyiset hoidot tai saada tietoa uusien hoitojen syöpäpotilaille. Kun kliiniset tutkimukset osoittavat, että uusi hoito on parempi kuin; tavallinen hoito, uusi; hoito voi tulla tavanomaista hoitoa.

Osallistuu kliiniseen tutkimukseen; olisi harkittava kaikille lapsille non-Hodgkin-lymfooman. Jotkut kliiniset tutkimukset ovat avoinna vain potilaille, jotka eivät ole alkaneet hoitoa.

Hoito valvoo pediatrinen onkologi, lääkäri, joka on erikoistunut; hoidettaessa lasten syövän. Pediatrinen onkologi toimii muiden terveydenhuollon tarjoajat, jotka ovat asiantuntijoita lasten hoidosta; non-Hodgkin-lymfooman ja jotka ovat erikoistuneet tiettyihin lääketieteen aloilla .; Näitä voivat olla esimerkiksi seuraavat asiantuntijat

Sivuvaikutuksia syövän hoidossa, joka aloittaa hoidon aikana tai jälkeen ja jatkaa kuukausia tai vuosia kutsutaan myöhässä vaikutuksia. Late vaikutuksia syövän hoidossa voi sisältyä seuraavia

Jotkut myöhään vaikutuksia voidaan käsitellä tai ohjata. On tärkeää keskustella lapsen lääkäreiden vaikutuksista syövän hoito voi olla lapselle. (Katso yhteenveto Late Effects of Treatment for Childhood Cancer)

Kemoterapia on syövän hoidossa, joka käyttää huumeita pysäyttää syöpäsolujen kasvun, joko tappamalla soluja tai pysäyttämällä ne jakamalla. Kun kemoterapia otetaan suun kautta tai pistoksena laskimoon tai lihakseen, huumeet tulevat verenkiertoon ja pääsee syöpäsoluja koko kehon (systeemistä kemoterapiaa). Kun kemoterapia on sijoitettu suoraan aivo-selkäydinnesteeseen (intratekaalinen kemoterapia), urut, tai elin luolassa kuten vatsa, huumeet vaikuttavat lähinnä syöpäsoluja näillä alueilla. Yhdistelmä kemoterapia hoitoon käytetään kahta tai useampaa syöpälääkkeiden.

Tapa solunsalpaajahoitoa annetaan riippuu ja vaiheessa syöpä hoidettavan.

intratekaalinen; kemoterapia voidaan käyttää hoitoon; lapsuus non-Hodgkin-lymfooman, joka on levinnyt tai voi levitä, aivoihin. Käytettäessä vähentää riskejä syöpä leviää aivoihin, sitä kutsutaan CNS ennaltaehkäisyyn. Intratekaalinen solunsalpaajahoitoa annetaan lisäksi kemoterapia suun kautta tai laskimoon .; Normaalia korkeammat annokset kemoterapia voi myös käyttää CNS ennaltaehkäisyyn.

Non-Hodgkin-lymfooma

Sädehoitoa on syövän hoidossa, joka käyttää runsaasti energiaa röntgenkuvat tai muita säteilyn tappaa syöpäsoluja tai pitää ne kasvavat. On olemassa kahdenlaisia ​​sädehoitoa. Ulkoiset sädehoitoa käytetään koneen ulkopuolella elin lähettää säteilyä kohti syöpä. Sisäinen sädehoitoa käytetään radioaktiivista ainetta sinetöidään neuloja, siemenet, johdot, tai katetrien jotka on sijoitettu suoraan tai lähellä syöpä.

Tapa, jolla sädehoitoa annetaan riippuu hoidettavan syövän. Ulkoista sädehoitoa voidaan käyttää hoitoon lapsuuden non-Hodgkin-lymfooman, joka on levinnyt tai voi levitä, aivoihin ja selkäytimeen. Sisäinen sädehoito ei käytetä hoitoon non-Hodgkin-lymfooman.

Tämä hoito on tapa antaa suuria annoksia kemoterapiaa ja sitten korvaamalla veren -forming solujen tuhota syövän hoitoon. Kantasolut (epäkypsien verisolujen) poistetaan luuytimen tai veren potilaan tai luovuttajan ja jäädytetään ja varastoidaan. Sen jälkeen, kun kemoterapia on valmis, tallennetut kantasolut ovat sulaneet ja annetaan takaisin potilaalle kautta infuusiona. Nämä reinfused kantasolujen kasvaa (ja palauttaa) elimistön verisoluja.

Non-Hodgkin-lymfooma

Kohdennettu hoito on hoitomuoto, joka käyttää huumeita tai muita aineita tunnistaa ja hyökätä erityisiä syöpäsoluja vahingoittamatta normaalit solut. Monoklonaaliset vasta-aineet ja tyrosiinikinaasin estäjät ovat kahdenlaisia ​​täsmähoitoihin tutkitaan hoidossa lapsuuden non-Hodgkin-lymfooma.

Monoklonaalinen vasta-aine hoito on syövän hoidossa, joka käyttää vasta tehty laboratoriossa yhdestä tyypistä immuunijärjestelmän solujen. Nämä vasta-aineet voivat tunnistaa aineet syöpäsolujen tai normaalia aineita, jotka voivat auttaa syöpäsolut kasvavat. Vasta-aineet kiinnittyvät aineet ja tappaa syöpäsolut, estää niiden kasvun, tai pitää niiden leviämisen. Monoklonaalisia vasta-aineita annetaan infuusiona. Niitä voidaan käyttää yksinään tai kuljettaa lääkkeitä, toksiineja tai radioaktiivista ainetta suoraan syöpäsoluihin. Rituksimabi hoidetaan useita erilaisia ​​lapsuuden non-Hodgkin-lymfooma. Brentuximab vedotin on monoklonaalinen vasta-aine yhdistetään syöpälääkkeen, joka hoidetaan anaplastinen suuri solu lymfooma. Bispesifinen monoklonaalinen vasta-aine koostuu kahdesta eri monoklonaalista vasta-ainetta, joka sitoutuu kahteen eri aineita ja tappaa syöpäsoluja. Bispesifiset monoklonaalinen vasta terapiassa käytetään hoitoon Burkittin ja Burkittin kaltainen lymfooma / leukemia ja diffuusi suuri B-solu lymfooma.

Tyrosiinikinaasin estäjät (TKI) suojastusopastimien jotka kasvaimia tarve kasvaa. Jotkut TKI myös pitää kasvaimia kasvamasta estämällä kasvua uusien verisuonten kasvaimia. Muunlaiset estäjät, kuten crizotinib, tutkitaan lapsuuden non-Hodgkin-lymfooma.

Non-Hodgkin-lymfooma

Retinoidit ovat lääkkeitä, jotka liittyvät A-vitamiinin retinoidihoito beksaroteenilla hoidetaan useita erilaisia ​​ihon T-solu lymfooma.

Valohoito on syövän hoidossa, joka käyttää lääkettä ja tietynlainen laservalon tappaa syöpäsoluja. Huume, joka ei ole aktiivinen, kunnes se altistetaan valolle ruiskutetaan laskimoon. Lääke kerää enemmän syöpäsoluja kuin normaaleissa soluissa. Sillä ihosyöpä, ihon, laservalo loisti iholle ja huumeiden aktivoituu ja tappaa syöpäsoluja. Valohoitoa on käytetty hoidettaessa ihon T-solu lymfooma.

Tietoa kliinisistä tutkimuksista on saatavilla tällä foorumilla.

Joillekin potilaille, osallistuu kliiniseen tutkimukseen voi olla paras hoito valinta. Kliiniset tutkimukset ovat osa syöpätutkimuksen prosessi. Kliiniset tutkimukset tehdään selvittää, jos uusia syövän hoidot ovat turvallisia ja tehokkaita tai parempi kuin tavallinen hoito.

Monet nykypäivän standardi syövän hoitomuotoja perustuvat aikaisempiin kliinisiin tutkimuksiin. Potilaat, jotka osallistuvat kliiniseen tutkimukseen voi saada tavanomaista hoitoa tai ensimmäisten joukossa saada uutta hoitoa.

Potilaat, jotka osallistuvat kliinisiin tutkimuksiin myös parantaa tapaa syöpä käsitellään tulevaisuudessa. Jopa silloin, kun kliiniset kokeet eivät johda uusien tehokkaiden hoitojen, ne usein vastaamaan tärkeisiin kysymyksiin ja auttaa liikkua tutkimusta eteenpäin.

Jotkut kliinisissä tutkimuksissa mukana vain potilaille, jotka eivät vielä ole saaneet hoitoa. Muut tutkimukset testi hoitoja potilaille, joiden syöpä ei mennyt paremmin. On myös kliinisissä kokeissa, että kokeillaan uusia keinoja lopettaa syövän uusiutumisen (tulossa takaisin) tai vähentää sivuvaikutuksia syövän hoitoon.

Kliiniset tutkimukset ovat meneillään eri puolilla maata. Katso hoitovaihtoehdot jaksossa, joka seuraa linkkejä nykyiseen hoidon kliinisissä tutkimuksissa. Nämä noudetut listaus kliinisissä tutkimuksissa.

Osa testeistä, jotka on suoritettu diagnosoida syöpä tai selvittää vaiheessa syöpä voidaan toistaa. Osa testeistä uusitaan, jotta nähdään, miten hyvin hoito tehoaa. Päätökset siitä edelleen, muuttaa tai lopettaa hoito voi perustua näiden testien tulokset.

Osa testeistä on jatkossakin tehtävä ajoittain hoidon jälkeen on päättynyt. Tulokset näistä testeistä voidaan näyttää, jos lapsen tila on muuttunut tai jos syöpä on uusiutunut (palannut). Nämä testit ovat joskus kutsutaan seuranta-testien tai lääkärintarkastuksia.

Hoitovaihtoehtoja äskettäin diagnosoitu Burkittin ja Burkittin kaltainen lymfooma / leukemia voivat kuulua

Hoitovaihtoehtoja toistuvia Burkittin ja Burkittin kaltainen non-Hodgkin-lymfooman / leukemia voivat kuulua

lapsuuden Burkittin lymfooma, vaihe I lapsuuden pieni noncleaved solulymfooma, vaihe II lapsuuden pieni noncleaved solulymfooma, vaiheen III lapsuuden pieni noncleaved solulymfooma, vaihe IV lapsuuden pieni noncleaved solulymfooma ja toistuva lapsuuden pieni noncleaved solulymfooma.

Hoitovaihtoehtoja vastadiagnosoidun hajanainen suuri B-solu lymfooma voi sisältää

Hoitovaihtoehtoja toistuvia diffuusi suuri B-solu lymfooma voi sisältää

lapsuuden diffuusi suuri solujen lymfooma, vaihe I lapsuuden suuri solujen lymfooma, vaihe II lapsuuden suuri solujen lymfooma, vaihe III lapsuuden suuri solu lymfooma, vaihe IV lapsuuden suuri solu lymfooma ja toistuvia lapsuuden suuri solujen lymfooma.

Hoitovaihtoehtoja ensisijaisen välikarsinan lymfooma voi sisältää

Lymfoblastisen lymfooman voidaan luokitella sama tauti kuin akuutti lymfaattinen leukemia (ALL). Hoitovaihtoehtoja lymfoblastisen lymfooman voivat sisältää

Hoitovaihtoehtoja toistuvia lymfoblastisen lymfooman voi sisältyä

vaihe I lapsuuden lymfoblastisen lymfooman, vaihe II lapsuuden lymfoblastisen lymfooman, vaiheessa III lapsuuden lymfoblastisen lymfooman, vaiheessa IV lapsuuden lymfoblastisen lymfooman ja toistuva lapsuuden lymfoblastisen lymfooman.

Hoitovaihtoehtoja anaplastinen suuri solujen lymfooma voi sisältyä

Hoitovaihtoehtoja toistuvia anaplastinen suuri solujen lymfooma voi sisältyä

vaihe I lapsuuden anaplastinen suuri solujen lymfooma, vaihe II lapsuuden anaplastinen suuri solujen lymfooma, vaihe III lapsuuden anaplastinen suuri solujen lymfooma, vaihe IV lapsuuden anaplastinen suuri solujen lymfooma ja toistuva lapsuuden anaplastinen suuri solujen lymfooma.

Hoitovaihtoehtoja lymfoproliferatiivinen tauti lapsilla ja nuorilla joiden immuunijärjestelmä on heikentynyt voivat sisältää

Käsittely erittäin aktiivinen antiretroviraalinen hoito tai HAART (yhdistelmä antiretroviraalilääkitystä) alentaa riskiä non-Hodgkin-lymfooman potilailla tartunta ihmisen immuunikatovirus (HIV).

Hoitovaihtoehtoja HIV-non-Hodgkin-lymfooman (NHL) lapsilla voi kuulua

Hoidettaessa uusiutuva sairaus, hoitovaihtoehdot riippuvat non-Hodgkin-lymfooman.

Hoitovaihtoehtoja elinsiirron jälkeinen lymfoproliferatiivinen tauti saattaa sisältää

Hoitovaihtoehtoja follikulaarinen lymfooma lapsilla voi kuulua

Hoitovaihtoehtoja reunavyöhykkeen lymfooma lapsilla voi kuulua

Hoitovaihtoehtoja ensisijaisesti keskushermostoon lymfooma lapsilla voi kuulua

Hoitovaihtoehtoja perifeerisen T-solulymfooman lapsilla voi kuulua

Hoitovaihtoehtoja ihon T-solu lymfooma lapsilla voi kuulua

Lapsilla hoitovaihtoehtoja Mycosis fungoides voivat sisältää

lapsuus non-Hodgkin-lymfooman, katso seuraava

Tämä syöpä tietojen tiivistelmä on ajankohtaista tietoa hoitoon lapsuuden non-Hodgkin-lymfooman. Sen tarkoitus on tiedottaa ja auttaa potilaita, perheitä, ja huoltajille.

Pediatric Hoito toimituskunta.

Kliininen tutkimus on tutkimus vastata tieteellinen kysymys, kuten onko jokin hoito on parempi kuin toinen. Kokeilut perustuvat aiempiin tutkimuksiin ja mitä on opittu laboratoriossa. Jokainen tutkimus vastaa tiettyjä tieteellisiä kysymyksiä, jotta löydettäisiin uusia ja parempia tapoja auttaa syöpäpotilaita. Hoidon aikana kliinisissä tutkimuksissa kerätään tietoa vaikutuksista uuden käsittelyn ja kuinka hyvin se toimii. Jos kliininen tutkimus osoittaa, että uusi hoito on parempi kuin yksi tällä hetkellä käytössä, uusi hoito voi tulla “standardi.” Potilaat voivat haluta ajatella osallistuu kliiniseen tutkimukseen. Jotkut kliiniset tutkimukset ovat avoinna vain potilaille, jotka eivät ole alkaneet hoitoa.

Pediatric Hoito Editorial Board. Lapsuus Non-Hodgkinin lymfooma hoito. Bethesda, MD: / tyypit / lymfooma / potilas / lapsi-nhl-hoito-. . [PMID: 26389294]