ladata!

Ladata!

Syödä terveellistä näyttää ja tuntuu paremmalta!

Syödä terveellistä näyttää ja tuntuu paremmin !; Ota se helppoa pizza, makeisia, ja virvoitusjuomien !; Antaa kehon oikea polttoaine !; Ottaa hallintaan!; Aloita vahva ja suunnitella tulevaisuutta !; Hanki tosiasiat!

On olemassa monia resursseja, jotka tarjoavat tukea potilaille ja lääketieteen ammattilaisille. Tarkastele luettelo resursseja.

Terveellisiä aterioita ja välipaloja varten teini – huolehtia oman Health

Syöminen terveellistä ruokaa tulee …

Ota se helppoa pizza, makeisia, ja virvoitusjuomien!

Niissä on paljon sokeria, suolaa ja rasvaa.

Auttaa pitämään painon kurissa .; Pysyt hereillä ja keskittyy koulun .; Ohje teet parhaasi urheilussa.

Limit kakut, keksit ja muut elintarvikkeet tehty lyhentäminen, voita, ja margariini .; Valitse vettä tai rasvatonta tai vähärasvaista maitoa sijasta sokerinen sooda tai mehua juomia .; Syö enemmän elintarvikkeita, kuten banaaneja, pavut, ja jogurtti kalium auttaa rakentamaan vahvat luut.

Yksi pikaruokaa aterian voi olla enemmän energiaa, rasvaa ja sokeria kuin tarvitaan koko päivän.

Tuoreet omenat, marjat, viinirypäleet; Kourallinen saksanpähkinöitä tai manteleita; Pieni pussi mini-porkkanat; Vähärasvainen tai rasvaton jogurtti; String juusto; Maapähkinävoita täysjyvä-keksejä

Kiireisen aikataulunsa voi vaikeuttavat syömään älykäs. Etukäteissuunnittelu voi auttaa.

Tee puolet levyn hedelmiä ja vihanneksia .; Virta kanssa vähärasvaista lihaa, kanaa, äyriäisiä, kananmunia, papuja, nutes, tofu ja muut proteiinikasvien .; Luustoa kanssa rasvatonta tai vähärasvaista maitoa tuotteita kalsiumin ja D-vitamiinin .; Valitse täysjyvätuotteita, kuten täysjyväleipä, ruskea riisi, ja puuroa, sillä puolet viljasta annosta.

Painon kontrollointia tietoverkko

Tutustu http: //wwwernmenternment/health-information/health-communication-programs/win/Pages/default.aspx ja meidän lyhyt kirjanen teini-ikäisille: huolehtia oman Health! Opas Teenagers! Meitä Facebookissa osoitteessa https://www.facebook.com/winernmenternment.

Antaa kehon oikea polttoaine!

Theernment kiittää; Carla Miller, Ph.D., apulaisprofessori, Ohio State University tarkasteltaessa tätä tiedotteessa.

syyskuu 2011

Ottaa hallintaan!

Vältä “arvo-kokoinen” tai “super-kokoinen aterioita .; Jaa aterian tai ottaa puoli kotona, kun syöminen .; Valitse täysjyväleipä, vähärasvaista lihaa ja tuoreita hedelmiä kouluravintolassa

Jump-aloittaa päiväsi aamiaisella. Se auttaa sinua tekemään paremmin koulussa .; Bagit! Pack terveellinen lounas, kuin laiha kalkkuna voileipä kokojyväleipää ja omena .; Snack Smart pakkaamalla oman suuritehoisia palaksi kouluun tai aikaa ystävien kanssa.

Aloita vahva ja suunnitella tulevaisuutta!

Hanki tosiasiat!