kuvatekstejä kuuroille ja-of-kuulo katsojien

Mitä ovat kuvatekstit?

Avoin ja suljettu kuvatekstit

Digitaalinen selostuksen

Reaaliaikainen tekstitystä

Elektroninen huoneen kuvatekstit

Muokattu ja sanatarkasti kuvatekstit

Takalasin tekstitystä

nykyinen tutkimus

Laki

Kuvatekstit ja FCC

5. elokuuta 1972 Julia Child, “Ranskan Chef” ohjelmassa televisioidussa alkaen WGBH studiot Bostonissa, opetti katsojat miten yksi hänen arvokkain kanan reseptejä. Merkitys kyseisen päivän venytetty kaukana yksityiskohtia entrée olla syvällinen ja pysyviä vaikutuksia ihmisen viestintää. Se oli ensimmäinen kerta amerikkalaiset, jotka ovat kuuroja ja kova-of-kuulo voi nauttia ääniosuus kansallinen televisio-ohjelman avulla kuvatekstit.

Sittemmin kuvatekstit ovat avanneet maailma television kuuroja ja kova-of-kuulo. Aluksi erityinen lähetykset joitakin suosituimmista ohjelmista tehtiin pääsee Public Broadcasting Service. Nyt yli 2000 tuntia viihdettä,, julkisten asioiden ja urheilulähetykset otsake viikoittain verkon, julkinen, ja kaapelitelevisio. Kuvatekstit eivät enää uutuus: niistä on tullut välttämättömyys.

Kuka on annettava tekstitysasetukset?

Kuvatekstit ovat sanat näkyvät televisioruudulla jotka kuvaavat äänen tai äänen osan ohjelmasta. Kuvatekstit sallia katsojat ovat kuuroja tai huonokuuloisia seuraamaan vuoropuhelua ja toiminta ohjelman samanaikaisesti. Ne voivat myös antaa tietoja siitä, kuka puhuu tai noin äänitehosteita, jotka voivat olla tärkeitä ymmärrystä tarina, poliittinen tapahtuma tai juoni ohjelman.

Kuvatekstit syntyvät mm transkriptio ohjelman. Tekstityksen toimittajalle erottaa dialogin kuvatekstit ja varmistaa sanat esiintyvät synkronoitu äänen he kuvaavat. Erityisesti suunniteltu tietokoneohjelmiston koodaa tekstityksen tietoa ja yhdistää sen äänen ja videon luoda uusi isäntä nauha tai digitaalinen tiedosto ohjelman.

Kuvatekstit voi olla “avoin” tai “suljettu”. Jos haluat tarkastella tekstitysasetukset, katsojat tarvitsevat set-top dekooderi tai televisio, jossa on sisäänrakennettu dekooderi piiri. Avoin kuvatekstit näkyvät kaikissa televisioissa ja voi katsella ilman dekooderia. Aiemmin jotkut tiedotteet, presidentin osoitteita, tai ohjelmoinnin luoma tai kuuroille ja-of-kuulo yleisö oli auki otsake. Kun laaja saatavuus suljetun kuvatekstin tekniikka, avoimet kuvatekstit käytetään harvoin.

Tekstitys on tullut saataville digitaalisten televisiovastaanottimien, kuten teräväpiirtotelevision (HDTV) asetetaan, on valmistettu 1. heinäkuuta jälkeen, 2002. 1 Digital tekstityksen tarjoaa enemmän joustavuutta mahdollistamalla katsojan hallita kuvatekstin näyttö, kuten fontin tyyli, tekstin kokoa ja väri ja taustaväri.

Reaaliaikainen kuvatekstit luodaan tapahtumana tapahtuu. Tekstityksen toimittajalle (usein koulutettu tuomioistuin toimittaja tai pikakirjoittaja) käyttää pikakirjoituskone kone foneettinen näppäimistö ja erityisiä ohjelmistoja. Tietokone kääntää foneettisia symboleita osaksi Englanti kuvatekstit lähes välittömästi. Lievä viive perustuu tekstityksen toimittajalle tarve kuulla sanan ja tietokoneen käsittelyaikaa. Reaaliaikainen tekstitystä voidaan käyttää ohjelmissa, joilla ei ole käsikirjoitus, live-tapahtumien, kuten kongressin menettely; ohjelmien ja ei lähetä tietojaan kokouksissa, kuten kansallinen kokouksissa ammattijärjestöt.

Vaikka useimmat reaaliaikainen tekstitystä on yli 98 prosenttia tarkka, yleisö näkee satunnaisia ​​virheitä. Tekstityksen toimittajalle voi kuulla väärin sanan, kuule tuntematon sana, tai on virhe ohjelmiston sanakirjassa. Usein, reaaliaikainen kuvatekstit valmistetaan eri paikassa ohjelmoinnin ja välittyvät puhelinlinjoja. Lisäksi elää, reaaliaikaisen tekstitystä, kuvatekstit ovat liikkeelle nauhoitettu video, vuokra elokuvia nauhalle ja DVD, sekä koulutuksesta nauhat käyttäen samanlaista prosessia, mutta mahdollistaa virheenkorjausta.

Elektroninen huoneen kuvatekstit (ENR) on luotu käsikirjoituksen tietokoneesta tai teleprompter ja käytetään yleisesti elävien heittoja. Vain materiaalia, joka on käsikirjoittanut voidaan kuvatekstin tällä tavalla. Siksi spontaani kommentti, live kenttäraportit, rikkomatta, ja urheilu- ja säätiedot saa otsake käyttäen ENR, ja reaaliaikainen tekstitystä tarvitaan.

Kuvatekstit voidaan tuottaa joko muokatut tai sananmukaisesti kuvatekstejä. Muokattu kuvatekstit yhteenveto ideoita ja lyhentää lauseita. Verbatim kuvatekstit sisältävät kaikki mitä on sanottu. Vaikka on olemassa tilanteita, joissa muokattu kuvatekstit on edullinen helppouden käsittelyssä (kuten lastenohjelmissa), useimmat ihmiset, jotka ovat kuuroja tai kova-of-kuulo mieluummin täysi pääsy tarjoamia sanatarkasti tekstejä.

Yhä useammat elokuvateattereissa ympäri maata tarjoavat tämäntyyppistä captioning järjestelmän. Säädettävä Lucite paneeli kiinnittyy katsojan istuin ja heijastaa kuvatekstejä valoa lähettävä diodi (LED) takapuolella teatterin.

Tutkijat tutkivat kuvatekstin ominaisuuksia, nopeuksia, ja vaikutukset näkövammaisten lukemista kuvatekstit. Tämä tutkimus auttaa televisio teollisuus ymmärtää mikä kuvatekstin piirteet olisi säilytettävä ja mitä uusia ominaisuuksia olisi hyväksyttävä paremmin palvella kuluttajia. Muu tutkimus tutkii mahdollisuuksia kuvatekstit oppimisen välineenä hankkia Englanti-kieli ja lukutaito. Nämä tutkimukset etsivät tekstitysten voivat vahvistaa sanastoa, parantaa lukutaitoa, ja auttaa ihmisiä oppimaan ilmaisuja ja puhe kuviot puhutun Englanti.

Amerikkalaiset vammaisten lain (ADA) 1990 edellyttää, että yritykset ja julkiset majoituksen varmistamiseksi, että vammaiset henkilöt ei suljeta tai kieltää palvelujen puuttumisen vuoksi lisäapuvälineitä. Kuvatekstit pidetään yhdenlainen ylimääräisiä tukia. Koska kulkua ADA, käyttö tekstitystä on laajentunut. Viihde, koulutus, kattava, ja oppimateriaalia otsake kuuroille ja-of-kuulo yleisöä, jolloin ne tuotetaan ja jaetaan.

Televisio dekooderipiiri Act 1990 edellyttää, että kaikki televisio suurempi kuin 13 tuumaa myydään Yhdysvalloissa heinäkuusta 1993 on erityinen sisäänrakennettu dekooderi, joka mahdollistaa katsojat voivat katsoa suljetun kuvatekstin ohjelmointia. Telelakia 1996 ohjaa Federal Communications Commission (FCC) hyväksyä sääntöjä, jotka edellyttävät tekstityksen useimpien television ohjelmoinnin.

FCC sääntöjä tekstityksen tuli voimaan 1. tammikuuta 1998. Ne vaativat ihmisiä tai yrityksiä, jotka jakavat televisio-ohjelmia suoraan kotiin katsojia varmistaa näitä ohjelmia otsake. Sääntöjen, 100 prosenttia nonexempt ohjelmia näytetään tai sen jälkeen 1. tammikuuta 1998 on suljettava kuvatekstin mennessä 1. tammikuuta 2006. Myös 75 prosenttia nonexempt ohjelmia näytetään ennen 1. tammikuuta 1998 on suljettava otsake 1 tammikuu 2008. säännöt eivät koske videonauhat, laser-levyjä, digitaalisia videolevyjä, tai videopelikasetit.

Säännöt koskevat ihmisille tai yrityksille, jotka jakaa televisio-ohjelmia suoraan kotiin katsojia (video-ohjelma jakelijat). Joitakin esimerkkejä ovat paikallisia televisio-asemia, satelliittitelevisiopalvelut, ja paikalliset kaapelitelevisio operaattorit. Joissakin tilanteissa, video-ohjelma tarjoajat ovat vastuussa tekstitystä ohjelmia. Video-ohjelma tarjoaja voi olla televisio-ohjelman verkkoon (esimerkiksi ABC, NBC, UPN, Lifetime, A & E) tai muu yritys, joka tekee tietyn televisio-ohjelman. Koska verkot eivät jakaa televisio-ohjelmia suoraan kotiin katsojia, he eivät ole vastuussa noudata tekstityksen sääntöjä ja ei tarvitse vastata valituksiin katsojille. Kuitenkin lähettää ja kaapeliverkkojen sekä ohjelman tuottajien kiinnittää huomiota tekstityksen kysymyksiin ja yhdessä Yhdysvaltain Department of Education, ovat ensisijainen lähde rahoituksen tekstitystä.

FCC säännöt voivat luoda siirtymäaikoja, joiden aikana määrä suljetun kuvatekstin ohjelmointi kasvaa asteittain. Vuosina 2000 ja 2001, video-ohjelma jakelijoiden on annettava kuvatekstitys 450 tuntia per kanava kalenteri- neljänneksellä uusien ohjelmien (ohjelmat näytetään tai tammikuun 1. päivän jälkeen, 1998). Vuosina 2002 ja 2003, jakelijoiden on lisättävä tuntia kanava otsikon ohjelmointi 900 per vuosineljänneksen uusille ohjelmille. Vuosina 2004 ja 2005, 1350 tuntia per kanava kalenteri- neljänneksellä uusia ohjelmia on otsake.

Jos video-ohjelma jakelija tarjoaa jo enemmän kuin vaadittu tuntia per kanava aikana tietyn vuosineljänneksen, että jakelijan on edelleen tarjottava kuvatekstin ohjelmointiin olennaisesti samalla tasolla kuin keskimääräiset se tarjosi aikana ensimmäisten 6 kuukauden 1997.

Ohjelmointiin esitetty Ennen 1. tammikuuta 1998 vähintään 30 prosenttia kanavan ohjelmoinnin aikana kunkin vuosineljänneksen on otsake on 1 päivästä tammikuuta 2003 alkaen.

Jotkut mainokset, tietoiskuja, ei-Englanti-kieli ohjelmia (lukuun ottamatta Espanjaa), paikallisesti tuotettua ja jaetaan ei- ohjelmointi, tekstisisällön ohjelmia, aikaisin aamulla ohjelmia, ja nonvocal musiikkiohjelmia vapautetaan tekstitystä. FCC aikoo tarkastella ohjelman poikkeuksia myöhemmin, onko muutokset ovat välttämättömiä. 2

Selvittää lisää FCC ja kuvatekstit, mukaan lukien tiedot valituksen prosessia, call

ylläpitää hakemisto organisaatioita, jotka voivat vastata kysymyksiin ja tarjota painettu tai sähköinen tietoa tekstitystä. Katso lista organisaatioiden www.nidcdernment / hakemistoon.

Käytä seuraavia avainsanoja, joiden avulla voit etsiä organisaatioille, jotka ovat merkityksellisiä tekstitystä

Lisätietoja ylimääräisiä osoitteita ja puhelinnumeroita, tai painettu luettelo organisaatioista, yhteyshenkilö

Milloin näen enemmän suljetun kuvatekstin ohjelmointi?

Mitä ohjelmia on vapautettu?

Mistä saan lisätietoja?

Huomautus: Monet kaupalliset toimittajat ja jotkut erikoistunut ohjelmisto mahdollistaa yksilöiden, ryhmien ja koulut luoda kuvatekstejä.

 00-4834, heinäkuu 2002 Arvostellut: heinäkuu 2002