kromihappoa fosfaatti p 32 injektio

Terapeuttinen luokka: Diagnostic Agent, Radioaktiivisia Imaging

Käyttää kromihappoa fosfaatti p 32

Kromihappoa fosfaatti P 32 käytetään syövän hoidossa tai siihen liittyviä ongelmia. Se on otettu mukaan katetrin keuhkopussin (pussi joka sisältää keuhkoissa) tai vatsakalvoon (pussi joka sisältää maksassa, mahassa ja suolistossa) hoitoon nesteen vuoto sisällä näitä alueita, jotka on aiheuttanut syövän. Se voidaan antaa myös injektiona syövän hoitoon tiettyihin elimiin, kuten munasarjojen ja eturauhasen.

Kromihappoa fosfaatti P 32 on annettava ainoastaan ​​tai suorassa valvonnassa lääkärin kanssa erikoiskoulutusta isotooppitutkimuksissa.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Sillä kromihappoa fosfaatti p 32, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio kromihappoa fosfaatti p 32 tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Ei ole mitään erityistä tietoa vertaamalla käytön kromihappoa fosfaatti P 32 lapsilla käytettäväksi muissa ikäryhmissä.

Monet lääkkeet ei ole tutkittu erityisesti ikääntyneiden. Siksi se ei voi olla tiedossa, ovatko ne toimivat täsmälleen samalla tavalla he tekevät nuoremmilla aikuisilla. Vaikka ei ole erityisiä tietoja verrataan käytöstä kromihappoa fosfaatti P 32 vanhuksilla kanssa käytettäväksi muissa ikäryhmissä, kromihappoa fosfaatti s 32 ei odoteta aiheuttavan eri sivuvaikutuksia tai ongelmia vanhusten kuin se nuoremmilla aikuisilla.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kerro terveydenhuollon ammattilaiselle, jos käytät jotain muuta reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääketieteessä.

Ennen kromihappoa fosfaatti p 32

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Annos kromihapon fosfaattia p 32 on erilainen eri potilailla. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta kromihappoa fosfaatti p 32. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Poistunut Poistunut

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

 tai mennä liittyä kromihapon fosfaatti p32 tukiryhmä yhteyden muiden kanssa, jotka ovat samanlaisia ​​etuja.

Oikea käyttö kromihapon fosfaattia p 32

kromihappoa fosfaatti p 32 Side Effects

kromihapon fosfaatti P32