kolistimetaatti injektio

Terapeuttinen luokka: Antibiootti

Käyttää kolistimetaatti

kolistimetaatti on saatavana vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Sillä kolistimetaatti seuraavat olisi harkittava

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio kolistimetaatti tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet lapsipotilailla tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat hyödyllisyyttä kolistimetaatti injektion lapsilla.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat hyödyllisyyttä kolistimetaatti injektion vanhuksilla. Kuitenkin iäkkäillä potilailla ovat todennäköisemmin ikään liittyvä munuaissairaus, joka voi vaatia oikaisua annoksen saavilla kolistimetaatti injektio.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun saat kolistimetaatti, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Ennen kolistimetaatti

Käyttämällä kolistimetaatti tahansa seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä kolistimetaatti kanssa jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa käytön kolistimetaatti. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Hoitaja tai muu koulutettu terveydenhuollon ammattilainen antaa sinulle tai lapsellesi kolistimetaatti. kolistimetaatti voidaan antaa neulan läpi sijoitetaan laskimoon tai laukaus lihakseen.

Joskus kolistimetaatti käytetään sumuttimeen (hengitys kone). Potilas hengittää sen keuhkoihin infektion hoitoon. Kun käytetään tällä tavalla, lääke on sekoitettava juuri ennen sen asentamista sumutinta varten hengitys hoitoon. Hävitä jääneen nestettä lääkettä, jota ei käytetä. Älä käytä valmiiksi sekoitettua nestettä lääke, joka on ollut varastoituna jonkin aikaa oman hengityksen hoitoon. Jos olet ostanut valmiiksi sekoitettu neste lääketiede apteekissa, heitä se pois. Kysy apteekista tai lääkäriltä ohjeet sekoittaa lääke hengityksen hoitoon. Jos sinulla on kysymyksiä, keskustele lääkärisi.

Jos oireet eivät lievene muutaman päivän kuluessa tai jos ne pahenevat, tarkistaa lääkäriltä.

Kolistimetaatti injektio voi aiheuttaa joillekin ihmisille huimausta tai olla puutuminen ja pistely käsissä, varpaat, ja jalat. Varmista, että tiedät miten reagoit kolistimetaatti ennen ajat, käytä koneita tai tee mitään muuta, joka voi olla vaarallista, jos olet huimausta tai ei ole normaalia tunteita kädet ja jalat. Jos nämä oireet ovat erityisen kiusallinen, tarkista lääkäriltäsi.

Vakavia hengitysvaikeuksia saattaa ilmetä, kun päästä on kolistimetaatti johonkin lihaksia. Soita heti lääkärille, jos sinulla tai lapsellasi on muutoksia oman hengityksen jälkeen saat kolistimetaatti.

Kolistimetaatti injektio voi aiheuttaa ripulia, ja joissakin tapauksissa se voi olla vakava. Älä ota mitään ripulilääkkeitä ensin lääkärin kanssa. Ripuli lääkkeet voivat tehdä ripulia huonompi tai tehdä se kestää pidempään. Jos sinulla on kysyttävää tästä tai jos lievä ripuli jatkuu, tai pahenee, tarkistaa lääkäriltä.

Lopeta kolistimetaatti ja tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla tai lapsellasi on veristä virtsasta väheneminen taajuuden tai virtsan määrää, nousu verenpaine, lisääntynyt jano, ruokahaluttomuus, alaselässä tai kyljessä kipu, pahoinvointi, turvotus kasvojen, sormien tai säärien, levoton hengitys, epätavallinen väsymys tai heikkous, oksentelu, tai painonnousua.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä tai hoitajalle välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Kiireellisten apua välittömästi, jos jokin seuraavista yliannostuksen yhteydessä

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Oikea käyttö kolistimetaatti

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Gram Negative Infektio penisilliini g kalium, kolistimetaatti, Coly Mycin M, Pfizerpen

Varotoimet Vaikka käyttäminen kolistimetaatti

kolistimetaatti Side Effects

kolistimetaatti