koliikki oireet

Ennustettavissa itku jaksoja. Vauva joka on koliikki usein huutaa suunnilleen samaan aikaan joka päivä, yleensä myöhään iltapäivällä tai illalla. Koliikki jaksot voivat kestää muutamasta minuutista kolmeen tuntia tai enemmän tiettynä päivänä. Vauva voi olla suolen tai siirtää kaasua lähelle loppua koliikkia episodi.; Intense tai lohduton itku. Koliikki itku on kovaa, kuulostaa ahdistuneita ja usein korkea senkin. Vauvan kasvot voi huuhdella, ja hän on erittäin vaikeaa – ellei mahdotonta – mukavuutta., Itkeminen, joka tapahtuu ilman näkyvää syytä. On normaalia vauvoille itkeä joskus. Mutta itku tarkoittaa yleensä vauva tarvitsee jotain, kuten elintarvikkeiden tai puhtaan vaipan. Itku liittyy koliikkia tapahtuu ilman selkeää syytä., Asento muuttuu. Käpertyneenä jalat, puristi nyrkkiin ja jännittynyt vatsalihasten ovat yhteisiä aikana koliikkia jaksot.

Kun lääkäriin

Kiireisiä ja itku ovat normaaleja imeväisille, ja kranttu vauva ei välttämättä ole koliikkia. Muuten terveitä, hyvin saava lapsi, merkkejä koliikki sisältävät

Koliikki on yhteinen. Se alkaa yleensä muutaman viikon kuluttua syntymästä ja parantaa usein iän 3 kuukautta. By iät 4-5 kuukautta, suurin osa vauvojen koliikkia ovat parantuneet.

Hakeudu välittömästi lääkärin hoitoon, jos vauvasi itkee voi olla seurausta lasku, vamman tai sairauden.

Ota lapsesi lääkäriin, jos

Voit auttaa vauvaa lääkäriin seuraamalla päiväkirjaan kun vauva itkee ja kuinka kauan. Myös tallentaa vauvan nukkuminen ja syöminen malleja.

Huomaat sinertävä valettu vauvasi huulet tai iho aikana itku episodi.; Et huolissaan vauvan itkua, varsinkin jos huomaat muutoksia vauvan syöminen, nukkuminen tai käyttäytymistä.