kolestipoli

Terapeuttinen luokka: antihyperlipideeminen

Käyttää kolestipoli

Farmakologiset Luokka: sappihaponsitojaa

Kolestipoli vaikuttaa kiinnittymällä tiettyjen aineiden suolistossa. Koska kolestipoli ei imeydy kehoon, nämä aineet myös siirtää pois kehosta imeytymättä.

Kolestipolin voidaan käyttää myös muiden sairauksien kuin lääkärisi määrää.

Kolestipoli on saatavana vain lääkärin määräyksestä.

Kun lääke on hyväksytty markkinoinnin tiettyyn käyttöön, kokemus voi osoittaa, että se on hyödyllinen myös muita lääketieteellisiä ongelmia. Vaikka näitä käyttötarkoituksia ei sisälly tuotemerkintöjen, kolestipoli käytetään tietyillä potilailla seuraavien sairauksia

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Sillä kolestipoli, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio kolestipoli tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Ennen kolestipoli

Ei ole mitään erityistä tietoa verrataan käytöstä Kolestipolin lapsilla käytettäväksi muissa ikäryhmissä. Kuitenkin käyttö ei suositella alle 2-vuotiaille lapsille, koska kolesteroli tarvitaan normaalin kehityksen.

Haittavaikutukset voivat olla todennäköisempiä potilailla yli 60-vuotiaille, jotka ovat yleensä herkempiä vaikutuksia kolestipoli.

Tutkimukset viittaavat siihen, että tämä lääkitys voi muuttaa maidontuotannon tai koostumusta. Jos vaihtoehtona tämän lääkitystä ei ole määrätty, sinun pitäisi seurata lapsen sivuvaikutuksia ja riittävä maidon saanti.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät kolestipoli, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä kolestipoli tahansa seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä kolestipoli kanssa jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa käytön kolestipoli. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Ennen määrättäessä lääkettä ehdon, lääkäri todennäköisesti yrittää estämään sairauden määräämällä henkilökohtainen ruokavalio sinulle. Tällainen ruokavalio voi olla alhainen rasvat, sokerit, ja / tai kolesteroli. Monet ihmiset pystyvät kontrolloimaan niiden kunto huolellisesti seuraavien lääkärinsä tilauksia oikea ruokavalio ja liikunta. Lääke on määrätty vain silloin, kun lisäapua tarvitaan, ja on tehokas vain silloin, kun aikataulun ruokavalion ja liikunnan on oikein seuraa.

Myös kolestipoli teho heikkenee, jos olet huomattavasti ylipainoinen. Se voi olla hyvin tärkeää, että voit mennä vähentämiseen ruokavalioon. Kuitenkin tarkistaa lääkäriltä ennen meneillään mitään ruokavaliota.

Varmista hoitohenkilökuntaan tietää, jos olet vähäsuolainen, vähän sokeria, tai muu erityinen ruokavalio.

Toteutettava kolestipoli täsmälleen lääkärin ohjeiden mukaan. Älä jätä väliin yhtään annosta ja älä ota enempää lääkettä kuin lääkäri määräsi.

Noudata huolellisesti erikoisruokavaliota lääkärisi antoi sinulle. Tämä on tärkein osa ohjauksessa.Käyttövivuston kunnossa ja on välttämätöntä, jos lääke on toimii toivotusti.

kolestipolin pitäisi koskaan ottaa sen kuivana, koska se voisi aiheuttaa voit tukehtua. Sen sijaan aina sekoittaa seuraavasti

Annoksen kolestipoli on erilainen eri potilailla. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta kolestipoli. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää kolestipoli, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Oikea käyttö Kolestipolin

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä. Näin lääkäriltä, ​​onko lääke toimii kunnolla alentaa kolesterolia ja päättää, jos sinun tulee jatkaa sitä.

Älä lopeta kolestipoli ensin lääkärin kanssa. Kun lopetat kolestipoli, veren kolesterolitasoa saattaa kasvaa jälleen. Lääkäri saattaa haluta joten on noudatettava erityistä ruokavaliota auttaa estämään tätä tapahtumasta.

Älä ota mitään muita lääkkeitä, ellei lääkärin määräämä lähtien Kolestipolin saattaa häiritä muiden lääkkeiden kanssa.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Tarkista lääkäriltä mahdollisimman pian, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Varotoimet Vaikka käyttäminen kolestipoli

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka N Ei luokiteltu

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

kolestipoli Side Effects

kolestipoli

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Hyperlipopro- atorvastatiini, simvastatiini, Crestor, Lipitor, pravastatiini, fenofibraatti, Zocor, lovastatiini

Hyperlipoproteinemia Type II, Kohonnut LDL atorvastatiini, simvastatiini, Crestor, Lipitor, pravastatiini, fenofibraatti, Zocor, lovastatiini

Hyperlipoproteinemia Tyyppi IIb Kohonnut LDL VLDL atorvastatiini, simvastatiini, Crestor, Lipitor, pravastatiini, fenofibraatti, Zocor, lovastatiini