kofeiini ja natriumbentsoaatti injektio

Käyttää kofeiini ja natriumbentsoaattia

Terapeuttinen luokka: Piristeiden, Respiratory

Kemiallinen luokka: methylanthine

Ennen kofeiini ja natriumbentsoaatti

kofeiini ja natriumbentsoaatti on annettava ainoastaan ​​tai suorassa valvonnassa lääkärin.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Kofeiinin ja natriumbentsoaatti seuraavat olisi harkittava

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio kofeiinia ja natriumbentsoaatti tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Ei ole tietoa suhteesta iän vaikutuksille kofeiinin ja natriumbentsoaatti injektio lapsipotilailla. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Ei ole tietoa suhteesta iän vaikutuksille kofeiinin ja natriumbentsoaatti injektion geriatrisen potilailla.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun saat kofeiinia ja natriumbentsoaatti, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Oikea käyttö kofeiinia ja natriumbentsoaatti

Käyttämällä kofeiinin ja natriumbentsoaatti, joilla on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä kofeiinin ja natriumbentsoaatti, joilla on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttäen kofeiinin ja natriumbentsoaatti, joilla on jokin seuraavista ei yleensä suositella, mutta voivat olla välttämättömiä joissakin tapauksissa. Jos sitä käytetään yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käytät kofeiinia ja natriumbentsoaatti, tai antaa sinulle erityisiä ohjeita käytöstä elintarvikkeiden, alkoholin tai tupakan.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa kofeiinin ja natriumbentsoaatti. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Hoitaja tai muu koulutettu terveydenhuollon ammattilainen antaa sinulle kofeiini ja natriumbentsoaatti sairaalassa. kofeiini ja natriumbentsoaatti annetaan laukaus lihakseen tai laskimoon.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä tarkasti, kun saat kofeiinia ja natriumbentsoaatti ja nähdä, jos se toimii kunnolla.

Käyttämällä suuria annoksia kofeiinia ja natriumbentsoaatti voi aiheuttaa ei-toivottuja vaikutuksia. Kerro lääkärille heti, jos sinulla on päänsärkyä, ahdistuneisuus, nopea, iskevät tai epätasaista syke, korvien soiminen, tai pistely käsissä ja jaloissa.

Ennen kuin mitään lääketieteellistä testit, kerro lääkäri vastuussa että käytät kofeiinia ja natriumbentsoaatti. Tulokset joitakin testejä voi vaikuttaa kofeiinia ja natriumbentsoaatti.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten tai vitamiineja.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä tai hoitajalle välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Kiireellisten apua välittömästi, jos jokin seuraavista yliannostuksen yhteydessä

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Varotoimet Vaikka käyttäminen kofeiinia ja natriumbentsoaatti

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

WADA Class WADA antidopingtoimiston luokitus

Hengitysvajaus typpioksidi, INOmaxilla kofeiini / natriumbentsoaatti

 tai mennä liittyä kofeiinin / natriumbentsoaatti tukiryhmä yhteyden muiden kanssa, jotka ovat samanlaisia ​​etuja.

kofeiini ja natriumbentsoaatti Side Effects

kofeiini / natriumbentsoaatti