kobisistaatti

Terapeuttinen luokka: Anti-taudinaiheuttajaa

Käyttää kobisistaatti

kobisistaatti on saatavana vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Sillä kobisistaatti seuraavat olisi harkittava

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio kobisistaatti tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille kobisistaatti lapsiväestössä. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Vaikka asianmukaisten tutkimusten suhteesta iän vaikutuksille kobisistaatti ei ole suoritettu geriatrisen väestöstä, ei geriatrisen tyypilliset ongelmat on dokumentoitu tähän mennessä.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät kobisistaatti, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Ennen kobisistaatti

Käyttämällä kobisistaatti tahansa seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä kobisistaatti tahansa seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä kobisistaatti kanssa jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa käytön kobisistaatti. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Toteutettava kobisistaatti täsmälleen lääkärin ohjeiden mukaan. Älä ota enemmän sitä, älä ota sitä useammin, ja älä ota sitä pidempään kuin lääkäri määräsi.

kobisistaatti mukana pakkausselosteen. Lue ja noudata näitä ohjeita huolellisesti. Lukea sen uudelleen joka kerta kun täyttöpakkaus reseptiä, jos on uutta tietoa. Sinun pitäisi puhua lääkärille, jos sinulla on kysymyksiä.

kobisistaatti tulee ottaa ruoan kanssa.

Älä muuta annosta tai lopeta kobisistaatti tarkistamatta ensin lääkärin kanssa. Kun tarjonta kobisistaatti on vähissä, ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin etuajassa. Älä anna itsesi loppuu kobisistaatti.

Jos käytät myös Antasidi sisältävä alumiinia tai magnesiumia, ota se vähintään 2 tuntia ennen tai jälkeen kobisistaatti atatsanaviiri. Kysy lääkäriltä tai apteekista ennen minkään lääkkeitä vatsaan tai närästystä.

Annoksen kobisistaatti on erilainen eri potilailla. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta kobisistaatti. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää kobisistaatti, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Jos annos jää kobisistaatti atatsanaviiri tai darunaviiri alle 12 tuntia, ota unohtunut annos kobisistaatti atatsanaviiri tai darunaviiri heti. Jos kuitenkin annos jää kobisistaatti atatsanaviiri tai darunaviiri yli 12 tuntia, odota ja ota seuraava annos tavanomaiseen aikaan. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

Oikea käyttö kobisistaatti

Älä käytä kobisistaatti jos sinetti pullo on rikki tai puuttuu. Pidä pullo tiiviisti suljettuna. Pidä lääke alkuperäisessä pullossa että olet saanut apteekissa.

Lääkäri haluaa tarkistaa edistymistä säännöllisesti vierailuja, varsinkin ensimmäisten viikkojen että otat kobisistaatti. Veren ja virtsan testejä voidaan tarvita tarkistamaan ei-toivottuja vaikutuksia.

Älä käytä kobisistaatti yhdessä atatsanaviirin tai darunaviiri jos käytät myös jotakin seuraavista: alfutsosiini (Uroxatral®), sisapridi (Propulsid®), dronedaroni (Multaq®), indinaviiri (Crixivan®), irinotekaani (Camptosar®), lovastatiini (Altoprev®, MEVACOR®), midatsolaami (Versed®), nevirapiini (Viramune), pimotsidi (Orap®), rifampisiinin (Rifadin®), sildenafiili (Revatio®), simvastatiini (Simcor®, ZOCOR®), mäkikuisma , triatsolaami (Halcion®), tai torajyvä lääkkeet (dihydroergotamiini, ergotamiini, metyyliergonoviini, Cafergot®, Migranal®). Se voi aiheuttaa vakavia ei-toivottuja vaikutuksia.

Käyttämällä kobisistaatti yhdessä tenofoviiri voi aiheuttaa munuaisvaivoja (mukaan lukien Fanconin oireyhtymä). Kerro lääkärille heti, jos olet verinen virtsa, vähentynyt taajuus tai määrä virtsaa, lisääntynyt jano, ruokahaluttomuus, alaselässä tai kyljessä kipu, pahoinvointi, oksentelu, kasvojen, sormien tai pienemmät jalat, levoton hengitys, epätavallinen väsymys tai heikkous, tai painonnousu.

kobisistaatti ei pienentää riskiä lähettämällä HIV tartunnan seksuaalisen kanssakäymisen tai saastuneesta verestä. Varmista, että ymmärrät ja käytännössä turvaseksiä, vaikka kumppanisi on myös HIV. Vältä jakaminen neuloja kenenkään kanssa.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten tai vitamiineja.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Varotoimet Vaikka käyttäminen kobisistaatti

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka B Ei todistettu riski ihmisten

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

kobisistaatti Side Effects

kobisistaatti

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

HIV-infektio Truvada, Atripla, Stribild Vireadia, Norvir, Complera PREZISTAa, lamivudiini, Isentress, abakaviiri, tenofoviiri, Kaletra, raltegraviiri, Epivir, ritonaviiri, Epzicom, Sustiva, efavirentsi, Viramune, Reyataz, darunaviiri, atatsanaviiri, emtrisitabiini, nevirapiini, Ziagenia

 tai mennä liittyä kobisistaatti tukiryhmä yhteyden muiden kanssa, jotka ovat samanlaisia ​​etuja.