kloromysetiini natriumsukkinaatti

Vakavia ja kuolemaan johtavia verenkuvan muutoksia (aplastinen anemia, hypoplastisen anemia, trombosytopenia, ja granulosytopenia) tiedetään esiintyvän annon jälkeen kloramfenikolia. On raportoitu aplastista anemiaa johtuvan kloramfenikolille joka myöhemmin päättyi leukemia. Verisolumuutokset on ilmennyt sekä lyhyt- että pitkäaikaishoidossa tätä lääkettä. On tärkeää, että riittävä veren tutkimukset tehdään hoidon aikana lääkkeen.

Vakavia ja kuolemaan johtavia verenkuvan muutoksia (aplastinen anemia, hypoplastisen anemia, trombosytopenia, ja granulosytopenia) tiedetään esiintyvän annon jälkeen kloramfenikolia. On raportoitu aplastista anemiaa johtuvan kloramfenikolille joka myöhemmin päättyi leukemia. Verisolumuutokset on ilmennyt sekä lyhyt- että pitkäaikaishoidossa tätä lääkettä. On tärkeää, että riittävä veren tutkimukset tehdään hoidon aikana lääkkeen.

Käyttää kloromysetiini natriumsukkinaattia

Terapeuttinen luokka: Antibiootti

Kemiallinen luokka: Kloramfenikoli (luokka)

Kloramfenikoli hoidetaan vakavia infektioita eri puolilla kehoa. Se on joskus annetaan muita antibiootteja. Kuitenkin, kloramfenikoli ei pitäisi käyttää vilustuminen, flunssa, muut virustartunnat, kurkkukivun tai muita pieniä tulehduksia tai infektioiden ehkäisemiseksi.

Kloramfenikoli tulisi käyttää vain vakavien infektioiden jossa muut lääkkeet eivät toimi. Tämä lääke voi aiheuttaa vakavia haittavaikutuksia, kuten veren ongelmia ja silmäoireita. Oireita veren ongelmia ovat kalpea iho, kurkkukipu ja kuume, epätavallinen verenvuoto tai mustelmat, ja epätavallinen väsymys tai heikkous. Sinä ja lääkärisi pitäisi puhua hyvä tämä lääke tekee sekä riskit ottaa se.

Kloramfenikoli on saatavana vain lääkärin määräyksestä.

Ennen kloromysetiini natriumsukkinaattia

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Vastasyntyneet ovat erityisen herkkiä sivuvaikutuksia kloramfenikolin koska ne eivät voi poistaa lääkettä heidän kehon sekä vanhemmilla lapsilla ja aikuisilla.

Monet lääkkeet ei ole tutkittu erityisesti ikääntyneiden. Siksi se ei voi olla tiedossa, ovatko ne toimivat täsmälleen samalla tavalla he tekevät nuoremmilla tai jos ne aiheuttavat erilaisia ​​sivuvaikutuksia tai ongelmia vanhukset. Ei ole mitään erityistä tietoa verrataan kloramfenikolin käytön vanhuksilla kanssa käytettäväksi muissa ikäryhmissä.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät kloramfenikolia. Se ei voi olla ominaisia ​​kloromysetiini natriumsukkinaatista. Lue huolellisesti.

Kloramfenikoli on parasta tehdä lasillinen (8 unssia) vettä tyhjään vatsaan (joko 1 tunti ennen tai 2 tuntia aterian jälkeen), ellei toisin ohjannut lääkäriltä.

Potilaille, jotka saavat suullisen nestemäisessä muodossa tätä lääkettä

Auttaa selvittää infektio kokonaan, pitää lääkkeen koko ajan hoidon, vaikka alkaa tuntea paremmin muutaman päivän jälkeen. Älä unohda yhtään annosta.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Oikea käyttö kloramfenikolin

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Jos oireet eivät lievene muutaman päivän kuluessa tai jos ne pahenevat, tarkistaa lääkäriltä.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkastaa sinut säännöllisesti vierailuja verta ongelmia, jotka voivat johtua lääkkeen.

Kloramfenikoli saattaa aiheuttaa veren ongelmia. Nämä ongelmat voivat johtaa suurempi mahdollisuus tartunnan, hidas paranemista, ja verenvuoto, kumeja. Siksi kannattaa olla varovainen, kun käytät säännöllisesti hammasharjat, hammaslanka, ja hammastikkuja. Dental työ mahdollisuuksien tulee tehdä ennen kuin aloitat lääkkeen ottamisen tai viivästyy kunnes veriarvot ovat normalisoituneet. Tarkista lääkäri tai hammaslääkäri, jos sinulla on kysyttävää suuhygienia (suun hoito) hoidon aikana.

Diabeetikoilla

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Lopeta lääkkeen ja saada hätätilanteessa apua välittömästi, jos jokin seuraavista vaikutukset ilmenevät

Varotoimet Vaikka käyttäminen kloromysetiini natriumsukkinaattia

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

Kloromysetiini natriumsukkinaatti Side Effects

Kloromysetiini natriumsukkinaatti (kloramfenikoli)

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Bakteeritartunta siprofloksasiini, amoksisilliini, doksisykliini, atsitromysiini, metronidatsoli, Augmentin

Kolera siprofloksasiini, doksisykliini, minocycline, kloramfenikoli, Vibramycin

Pernarutto siprofloksasiini, doksisykliini, Levaquin, levofloksasiini

Räkätauti kloramfenikoli, kloromysetiini