klorambusiili

Klorambusiili voi vakavasti estää luuytimen toimintaa. Se on syöpää aiheuttava aine ihmisillä, ja on luultavasti mutageenisiä ja teratogeenisiä. Klorambusiili tuottaa ihmisen hedelmättömyyteen.

Käyttää kloroambusiili

Terapeuttinen luokka: Antineoplastiset Agent

Farmakologiset Luokka: alkylointiaineen

Kemiallinen luokka: sinappityppipohjaisen

Klorambusiili häiritsee syöpäsolujen kasvua, jotka ovat lopulta tuhoutuu. Koska kasvu normaalit solut voidaan myös vaikuttaa klorambusiili, muita vaikutuksia voi myös esiintyä. Jotkut näistä voivat olla vakavia ja on ilmoitettava lääkärille. Muut vaikutukset voivat olla vakavia, mutta se voi aiheuttaa huolta. Jotkut vaikutukset voivat ilmetä hoidon jälkeen klorambusiilin on pysäytetty.

Ennen hoidon aloittamista klorambusiilin, sinun ja lääkärin pitäisi puhua eduista klorambusiili tekevät sekä riskit käyttää sitä.

kloroambusiili on saatavana vain lääkärin määräyksestä.

Kun lääke on hyväksytty markkinoinnin tiettyyn käyttöön, kokemus voi osoittaa, että se on hyödyllinen myös muita lääketieteellisiä ongelmia. Vaikka näitä käyttötarkoituksia ei sisälly tuotemerkintöjen, klorambusiilin käytetään tietyillä potilailla seuraavien sairauksia

Ennen kloroambusiili

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Sillä klorambusiili, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio klorambusiilin tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille klorambusiilin lapsiväestössä. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta klorambusiilin vanhuksilla. Kuitenkin iäkkäillä potilailla ovat todennäköisemmin munuais-, maksa- tai sydänvaivoja, mikä voi edellyttää varovaisuutta ja oikaisua annoksen saavilla tämän klorambusiili.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät klorambuusilla, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä kloroambusiili tahansa seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä kloroambusiili tahansa seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa käytön klorambusiilin. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Ota klorambusiili vain lääkärin ohjeiden mukaan. Älä ota enemmän tai vähemmän sitä, ja älä ota sitä useammin kuin lääkäri määräsi. Tarkka määrä lääkettä tarvitset on huolellisesti valmisteltuja. Liian paljon voi lisätä mahdollisuus sivuvaikutuksia, ottaen liian vähän ei ehkä parantaa kunnossa.

Klorambusiili joskus annetaan yhdessä tiettyjen muiden lääkkeiden kanssa. Jos yhdistämällä lääkkeiden, varmista, että otat kukin oikeaan aikaan ja eivät sekoita niitä. Pyydä lääkäriltä avulla voit suunnitella tapa muistaa ottaa lääkkeet oikeaan aikaan.

Kun käytät klorambuusilla, lääkäri saattaa haluta sinun juoda ylimääräistä nestettä niin, että välitätte enemmän virtsaa. Tämä auttaa estämään munuaissairaus ja pitää munuaiset toimivat hyvin.

kloroambusiili aiheuttaa joskus pahoinvointia ja oksentelua. On kuitenkin erittäin tärkeää, että jatkat lääkkeen käytöstä, vaikka alkaa tuntea huonosti. Älä lopeta klorambusiilin ensin lääkärin kanssa. Kysy lääkäriltä tapoja vähentää näitä vaikutuksia.

Jos oksennat pian otettuaan annoksen klorambusiilin, tarkistaa lääkäriltä. Saat kuulla ottaako annos uudelleen tai odottaa seuraavan annoksen.

Annoksen klorambusiilin on erilainen eri potilailla. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta klorambusiilin. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää klorambusiilin, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Oikea käyttö klorambusiilin

Säilytä jääkaapissa. Ei saa jäätyä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisesti vierailuja varmistaa klorambusiilin toimii oikein. Verikokeita tarvitaan tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Käyttämällä kloroambusiili raskauden aikana voi vahingoittaa sikiötä. Käytä tehokasta ehkäisymenetelmää pitää saamasta raskaaksi. Jos uskot raskaaksi käyttäen klorambuusilla, kerro heti lääkärille.

Jos aiot olla lapsia, keskustele lääkärin kanssa ennen klorambusiili. Jotkut miehet ja naiset käyttävät klorambusiilin ovat hedelmättömiä (voi saada lapsia).

Vakavia ihoreaktioita voi esiintyä klorambusiilia. Lopeta klorambusiili ja tarkista lääkäriltä heti, jos olet rakkuloita, kuorinta, tai irtoaminen ihoa, punainen ihomuutoksia, vaikea akne tai ihottuma; haavaumat tai haavaumia iholla tai kuume tai vilunväreet, kun käytät klorambusiili.

Varotoimet Vaikka käyttäminen klorambusiilin

Samalla kun hoidetaan klorambusiilin, ja hoidon lopettamisen jälkeen sen kanssa, ei ole mitään immunisointia (rokotukset) ilman lääkärin hyväksyntää. Klorambusiili saattaa alentaa elimistön vastustuskykyä ja on mahdollista saatat saada tartunnan immunisoinnissa halutaan estää. Lisäksi muut henkilöt elävät taloudessanne ei tule ottaa suun kautta otettavan poliorokotteen koska on olemassa mahdollisuus ne voisivat kulkea poliovirus sinulle. Vältä myös henkilöt, jotka ovat ottaneet suun kautta otettavan poliorokotteen viimeisten useita kuukausia. Älä päästä lähelle niitä, eivätkä pysy samassa huoneessa niiden kanssa kovin pitkään. Jos et voi ottaa näitä varotoimenpiteitä, kannattaa harkita yllään suojaava kasvonaamio, joka kattaa nenän ja suun.

Klorambusiili voi tilapäisesti alentaa määrä valkosolujen veressä, lisäämällä mahdollisuus saada infektio. Se voi myös alentaa verihiutaleiden määrää, jotka ovat tarpeen asianmukaista veren hyytymistä. Jos näin tapahtuu, on olemassa tiettyjä varotoimia voit ottaa, varsinkin kun verenkuva on alhainen, vähentää infektioriskiä tai verenvuotoa

Tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla on seuraavia oireita ottaen klorambusiilin: ihottuma, kuume, yskä, joka ei mene pois, epäsäännöllinen kuukautiskierron, pahoinvointia tai oksentelua, kouristuksia, epätavallinen kokkareita, tai keltainen silmien tai ihon.

Varmista, että lääkäri tietää, jos sinulla on ollut syöpälääkkeitä tai sädehoitoa viimeisten 4 viikon ajan.

Syöpä lääkkeet voivat aiheuttaa ripulia, pahoinvointia tai oksentelua useimmat ihmiset, joskus jopa saatuaan lääkkeitä sen estämiseksi. Käänny lääkärin tai sairaanhoitajan muita tapoja hallita näitä haittavaikutuksia.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

klorambusiili Side Effects

klorambusiili

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka D positiivinen todiste riski

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Krooninen lymfosyyttinen leukemia Rituxan, rituksimabi, syklofosfamidi, Cytoxan, Imbruvica, ibrutinib

Hodgkinin lymfooma syklofosfamidi, doksorubisiini, Cytoxan, Opdivo, nivolumab, vinkristiini

Syöpä karboplatiini, fluorourasiili, syklofosfamidi, doksorubisiini, Cytoxan, vinkristiini

Lymfooma prednisoni, metotreksaatti, deksametasoni, Decadron, Revlimid