kloorifeniramiini ja kodeiini polistirex

Hengityslamaa ja kuolema on raportoitu lapsilla, jotka saivat kodeiini jälkeen nielurisojen poisto tai Adenotomia ja jotka olivat erittäin nopeat metaboloijat kodeiinin johtuu CYP2D6 polymorfismin.

Käyttää kloorifeniramiini ja kodeiinia polistirex

Terapeuttinen luokka: antitussiivia Opioidien / Antihistamiinilääkkeitä Yhdistelmä

Farmakologiset Class: chlorpheniramine

Kemiallinen luokka: kodeiinia

Kodeiinia polistirex on huume yskänlääke. Se vaikuttaa suoraan yskä keskus aivoissa estää yskä. Klorfeniramiinia polistirex on antihistamiini, joka kohtelee oireita tai estää allergiaa.

Kun kodeiini polistirex käytetään pitkään, se voi tulla tottumusta. Tämä voi aiheuttaa psyykkistä tai fyysistä riippuvuutta. Fyysinen riippuvuus aiheuttaa ei-toivottuja vieroitusoireita jos kodeiinia lopetetaan äkillisesti. Keskustele lääkärisi kanssa, jos sinulla on kysymyksiä.

kloorifeniramiini ja kodeiini polistirex on saatavana vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Sillä kloorifeniramiini ja kodeiini polistirex seuraavat olisi harkittava

Ennen kloorifeniramiini ja kodeiinia polistirex

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio chlorpheniramine ja kodeiinia polistirex tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille kodeiinia ja chlorpheniramine yhdistelmä lapsipotilailla. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu. Sitä ei pitäisi käyttää lievittää kipua jälkeen kirurginen poisto risat ja / tai kitarisojen missään lapsilla. Vakavat hengitysvaikeudet ja kuolemantapauksia on raportoitu joillakin lapsilla, jotka saivat kodeiinia jälkeen nielurisojen tai rauhasmainen leikkausta.

Vaikka asianmukaisten tutkimusten suhteesta iän vaikutuksille kodeiinia ja chlorpheniramine yhdistelmä ei ole suoritettu geriatrisen väestöstä, ei geriatrisen tyypilliset ongelmat on dokumentoitu tähän mennessä. Kuitenkin iäkkäillä potilailla ovat todennäköisesti kehittää ikään liittyvä maksa-, munuais- tai sydänvaivoja, mikä voi edellyttää varovaisuutta ja oikaisua annoksen saaneista potilaista chlorpheniramine ja kodeiini polistirex.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät chlorpheniramine ja kodeiini polistirex, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä kloorifeniramiini ja kodeiini polistirex tahansa seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä kloorifeniramiini ja kodeiini polistirex tahansa seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä kloorifeniramiini ja kodeiini polistirex kanssa jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä kloorifeniramiini ja kodeiini polistirex tahansa seuraavista voi aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjen sivuvaikutuksia, mutta voivat olla välttämättömiä tietyissä tapauksissa. Jos sitä käytetään yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käytät chlorpheniramine ja kodeiinia polistirex, tai antaa sinulle erityisiä ohjeita käytöstä elintarvikkeiden, alkoholin tai tupakan.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa käytön chlorpheniramine ja kodeiinia polistirex. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Ota kloorifeniramiini ja kodeiini polistirex vain lääkärin ohjeiden mukaan. Älä ota enemmän sitä, älä ota sitä useammin, ja älä ota sitä pidempään kuin lääkäri määräsi. Jos liikaa kloori- ja kodeiinia polistirex otetaan pitkään, se voi tulla tottumusta (aiheuttaa psyykkistä tai fyysistä riippuvuutta) tai aiheuttaa yliannostuksen.

kloorifeniramiini ja kodeiini polistirex mukana pakkausselosteen. Lue ja noudata näitä ohjeita huolellisesti. Kysy lääkäriltä, ​​jos sinulla on kysymyksiä.

Voit ottaa chlorpheniramine ja kodeiinia polistirex ruoan kanssa tai ilman.

Mittaa suullinen neste merkitty mittalusikka, ruisku, tai lääke cup. Keskimääräinen kotitalous tl ei voi olla oikea määrä nestettä. Ravista lääke hyvin ennen käyttöä.

Annos kloorifeniramiini ja kodeiinia polistirex on erilainen eri potilailla. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta chlorpheniramine ja kodeiinia polistirex. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää chlorpheniramine ja kodeiinia polistirex, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Oikea käyttö chlorpheniramine ja kodeiinia polistirex

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä, kun käytät chlorpheniramine ja kodeiini polistirex. Näin lääkäriltä, ​​onko lääke toimii kunnolla ja päättää, jos sinun tulee jatkaa sitä.

kloorifeniramiini ja kodeiini polistirex voivat olla tottumusta. Jos tuntuu, että lääke ei toimi yhtä hyvin, älä käytä enemmän kuin on määrätty. Soita lääkäriltä ohjeita.

Käyttämällä kloorifeniramiini ja kodeiini polistirex voi aiheuttaa vakavia ummetus. Tämän estämiseksi lääkärisi saattaa pyytää ottamaan laksatiiveja, juoda paljon nesteitä, tai lisätä määrä kuitua ruokavalioosi. Muista noudattaa ohjeita huolellisesti, koska jatkuva ummetus voi aiheuttaa enemmän vakavia ongelmia.

kloorifeniramiini ja kodeiini polistirex saattaa aiheuttaa sekava, huimausta tai uneliaisuutta. Varmista, että tiedät miten reagoit chlorpheniramine ja kodeiini polistirex ennen kuin ajaa, käyttää koneita tai tee mitään muuta, joka voi olla vaarallista, jos et ole valppaana.

Varotoimet Vaikka käyttäminen chlorpheniramine ja kodeiinia polistirex

Varmista, että kaikki lääkärin tai hammaslääkärin, joka kohtelee sinua tietää, että käytät chlorpheniramine ja kodeiini polistirex.

kloorifeniramiini ja kodeiini polistirex lisäävät vaikutukset alkoholin ja muiden keskushermostoa lamaavien (lääkkeitä, jotka voivat aiheuttaa uneliaisuutta tai valppauden). Joitakin esimerkkejä CNS alentavat aineet ovat antihistamiineja tai lääke allergioita tai vilustuminen, rauhoittavien lääkkeiden, rauhoittavien tai unilääkkeitä, muita reseptiä kipulääkitystä tai huumausaineet, lääkettä epilepsiaan tai barbituraatit, lihasrelaksantit, tai nukutusta, kuten jotkut hampaiden anestesia. Tarkista lääkärisi kanssa ennen mitään näistä lääkkeistä, kun käytät chlorpheniramine ja kodeiini polistirex.

Jos uskot tai joku muu saattanut ottaa yliannostuksen chlorpheniramine ja kodeiinia polistirex, saada hätätilanteessa apua heti. Merkkejä Yliannostuksen ovat: vaalean tai sininen huulet, kynnet, tai ihon, sekavuus, vaikeaa tai levoton hengitys, epäsäännöllinen, nopea tai hidas, tai pinnallinen hengitys, äärimmäinen väsymys tai uneliaisuutta, kylmä ja nihkeä iho, tai huimaus tai pyörtyminen.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten tai vitamiineja.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

kloorifeniramiini ja kodeiini polistirex Side Effects

klorfeniramiinia / kodeiini

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx / OTC Rx ja / tai OTC

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu M Multiple: 3,5

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Allerginen nuha prednisoni, prometatsiinia, Zyrtec, flutikasoni nenän, loratadiini, Flonase

Kylmä Oireet Benadryl, difenhydramiini, kloorifeniramiini, Promethazine DM, Tussionex Pennkinetic, auringonhattu

Yskä Benadryl, bentsonataatti, Dilaudid, difenhydramiini, Mucinex, kodeiini

Yskä ja nenän tukkoisuus Promethazine VC kanssa kodeiinia, Bromfed DM, Mucinex D, Bromifeniramiinia / dekstrometorfaani / pseudoefedriini, Coricidin HBP yskä & Cold, Mucinex Fast-Max Vaikea ruuhkautuminen & yskä

 tai mennä liittyä chlorpheniramine / kodeiini tukiryhmä yhteyden muiden kanssa, jotka ovat samanlaisia ​​etuja.