klobatsaami- (suun kautta) varotoimenpiteet

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä varmista, että tämä lääke toimii kunnolla.

Tämä lääketieteen lisäävät vaikutukset alkoholin ja muiden keskushermostoa lamaavien (lääkkeitä, joita aiheuttaa uneliaisuutta tai valppauden). Joitakin esimerkkejä CNS alentavat aineet ovat antihistamiineja tai lääke heinänuha, allergioita, ja vilustuminen, rauhoittavien lääkkeiden, rauhoittavien tai unilääkkeitä, reseptiä kipulääkitystä tai huumausaineet, lääkettä epilepsiaan tai barbituraatit, lihasrelaksantit, tai nukutusta, kuten jotkut hampaiden anestesia. Tarkista lääkäriltä tai hammaslääkärin ennen minkään näistä lääkkeistä klobatsaamilla.

Tämä lääke voi aiheuttaa joillekin ihmisille huimausta, uneliaisuutta, tai valppauden kuin normaali. Varmista, että tiedät miten reagoit tätä lääkettä ennen kuin ajat, käytä koneita tai tee mitään muuta, joka voi olla vaarallista, jos et ole valppaana eikä pysty ajattelemaan hyvin.

Älä yhtäkkiä lopeta lääkkeen tarkistamatta ensin lääkärin kanssa. Lääkäri saattaa haluta sinun vähitellen vähentää käytössä ennen pysäyttämistä, kokonaan. Tämä voi auttaa estämään mahdollisen pahenemista kohtausten ja vähentää mahdollisuutta vieroitusoireita, kuten päänsärkyä, pahoinvointia, ärtyneisyys, vapina, tai nukkumisvaikeuksia.

Tämä lääke voi olla tottumusta. Jos tuntuu, että lääke ei toimi yhtä hyvin, älä käytä enemmän kuin on määrätty. Soita lääkäriltä ohjeita.

Vakavia ihoreaktioita voi esiintyä tätä lääkettä. Tarkista lääkäriltä heti, jos olet rakkuloita, kuorinta, tai löysä nahka, punainen ihovaurioita, vaikea akne tai ihottuma, haavaumat tai haavaumia iholla, tai kuume tai vilunväreet tätä lääkettä.

Jos sinä tai lapsesi kehittyy jokin epätavallinen tai epätavallisia ajatuksia ja käyttäytyminen hoidon aikana, muista keskustella lääkärin kanssa. Osa muutoksista, joita on tapahtunut ihmiset lääkkeen ovat tuttua ihmiset juovat liikaa alkoholia. Klobatsaami voi aiheuttaa sekaannusta, paheneminen masennus, hallusinaatiot (näkö-, kuulo, tai tuntoharhat eivät ole siellä), itsemurha-ajatuksia, ja epätavallinen jännitystä, hermostuneisuus tai ärtyneisyys.

Ehkäisypillereitä ehkä toimi yhtä hyvin, kun käytät tätä lääkettä. Jottei tulla raskaaksi, käytä toista ehkäisymenetelmää yhdessä ehkäisypillereitä hoidon aikana ja 28 päivän kuluttua sen ottamisesta viimeisen annoksen.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten tai vitamiineja.