kliokinoli ja hydrokortisonia (paikallista reittiä) varotoimenpiteet

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä sinä tai lapsesi säännöllisin käyntejä varten ei-toivottuja vaikutuksia, jotka voivat johtua lääkkeen.

Jos sinun tai lapsen oireet eivät parantaa sisällä 1-2 viikkoa, tai jos ne pahenee, tarkistaa lääkäriltä.

Tämä lääke saattaa värjätä vaatteet, iho, hiukset, ja kynnet keltainen. Vältä lääkkeen vaatteisiin. Valkaisu ei saa poistaa tahra.

Liian paljon tätä lääkettä tai käyttää sitä pitkään aikaan saattaa lisätä riskiä ottaa lisämunuaisen ongelmia. Riski on suurempi lapsille ja potilaille, jotka käyttävät suuria määriä pitkään. Keskustele lääkärin heti, jos olet tai lapsesi on enemmän kuin yksi näistä oireista, kun käytät tätä lääkettä: näön hämärtyminen, huimaus tai pyörtyminen, nopea, epäsäännöllinen, tai sydämentykytys, lisääntynyt jano tai virtsaaminen, ärtyneisyys, tai epätavallisia väsymys tai heikkous.

Tämä lääke voi aiheuttaa ihon herkempiä auringonvaloa. Käytä aurinkovoidetta, kun olet ulkona. Vältä sunlamps ja solariumia.

Vältä tiiviit vaipat tai muovista housut lapsi, jos tätä lääkettä käytetään lapsen vaippa-alueella. Muovi housut ja tiiviit vaipat voi lisätä mahdollisuus imeytymistä lääkkeen ihon läpi ja mahdollisuus sivuvaikutuksia.

Älä käytä kosmetiikkaa tai muita ihonhoitotuotteita käsitellylle ihoalueille.