klindamysiini emätin

Terapeuttinen luokka: Antibiootti

Käyttää klindamysiini

Kemiallinen luokka: linkosamidi

Klindamysiini on saatavana vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Klindamysiinille, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio klindamysiini tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Tutkimukset klindamysiini on tehty vain aikuisilla potilailla, ja ei ole olemassa erityisiä tietoja verrataan käyttö emättimen Klindamysiinin lapsilla käytettäväksi muissa ikäryhmissä.

Monet lääkkeet ei ole tutkittu erityisesti ikääntyneiden. Siksi se ei voi olla tiedossa, ovatko ne toimivat täsmälleen samalla tavalla he tekevät nuoremmilla tai jos ne aiheuttavat erilaisia ​​sivuvaikutuksia tai ongelmia vanhukset. Ei ole mitään erityistä tietoa vertaamalla käytön emättimen klindamysiiniä vanhuksilla kanssa käytettäväksi muissa ikäryhmissä.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Ennen klindamysiini

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät klindamysiini, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä klindamysiini tahansa seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä klindamysiini tahansa seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä klindamysiini kanssa jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa käytön klindamysiinin. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Pese kädet ennen ja jälkeen käyttää klindamysiini.

Vältä klindamysiini silmiin. Jos klindamysiini ei päästä silmiin, huuhtele ne välittömästi runsaalla viileä vesijohtovettä. Jos silmäsi edelleen polttaa tai ovat kivuliaita, tarkista lääkäriltä.

Emättimen klindamysiini yleensä tulee potilaan suuntiin. Lue ne huolellisesti ennen klindamysiini.

Käytä klindamysiini emätin kerma täsmälleen lääkärin ohjeiden mukaan.

Auttaa selvittää infektio kokonaan, on erittäin tärkeää, että pitää käyttää klindamysiini koko ajan hoidon, vaikka oireet alkavat selvittää muutaman päivän kuluttua. Jos lopetat klindamysiini liian aikaisin, oireet saattavat palata. Älä unohda yhtään annosta. Myös jatkaa klindamysiini vaikka kuukautiset alkaa aikana hoidon.

Annoksen klindamysiinin on erilainen eri potilailla. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta klindamysiinin. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää klindamysiinin, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Jos oireet eivät lievene muutaman päivän kuluessa tai jos ne pahenevat, tarkistaa lääkäriltä.

Oikea käyttö Klindamysiinin

On tärkeää, että käyt lääkärille, kun olet käyttänyt kaikki lääkkeesi varmistaa, että infektio on mennyt.

klindamysiini voi aiheuttaa joillekin ihmisille huimausta. Varmista, että tiedät miten reagoit klindamysiinille ennen ajat, käytä koneita tai tee mitään muuta, joka voi olla vaarallista, jos olet huimausta.

On tärkeää, että kerrot lääkärille heti, jos ripulia esiintyy, kun käytät klindamysiini tai lopettamisen jälkeen hoidon. Se voisi olla oire vakava tila, joka lääkärin on diagnosoida ja hoitaa.

Emättimen lääkkeet yleensä vuotaa ulos emättimestä hoidon aikana. Pitääkseen lääkettä saamasta vaatteisiin, kuluminen minipad tai terveysside. Älä käytä tamponeja, sillä ne voivat imeä lääkettä.

Auttaa selvittää infektio kokonaan ja varmista, että se ei palaa, hyvä terveys tottumukset tarvitaan myös.

Älä olla yhdynnässä kun käytät klindamysiini. Yhdyntää voi vähentää lujuutta lääkettä. Tämä saattaa aiheuttaa sen, että lääke ei toimi niin hyvin.

Älä käytä lateksi (kumi) ehkäisyvalmisteita kuten kondomeja, kalvot tai kohdunkaulan korkit 72 tuntia hoidon lopettamisen jälkeen emätin klindamysiini kerma. Voide sisältää öljyjä, jotka heikentävät tai vahingoittaa lateksituotteet, jolloin ne eivät toimi oikein raskauden ehkäisyyn. Jos sinulla on kysyttävää tästä, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Varotoimet Vaikka käyttäminen klindamysiini

Tarkista lääkäriltä mahdollisimman pian, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Kun lopetat klindamysiinin, se voi silti tuottaa joitakin haittavaikutuksia, jotka tarvitsevat huomiota. Tänä ajan, tarkista lääkäriltä välittömästi, jos huomaat seuraavia haittavaikutuksia

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka B Ei todistettu riski ihmisten

klindamysiini Side Effects

klindamysiini ajankohtainen

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Akne doksisykliini, klindamysiini ajankohtainen, erytromysiini ajankohtainen, tetrasykliini ajankohtainen, minocycline, Accutane, tretinoiinia ajankohtainen

Bakteerien Vaginitis metronidatsoli, klindamysiini, Cleocin, tinidatsolia, Metrogel-Emättimen, etikkahappoa ajankohtainen

Suunympäryksen Dermatitis metronidatsoli ajankohtainen, klindamysiini ajankohtainen, Metrogel, Akne Hoito, Cleocin T, bentsoyyliperoksidi ajankohtainen, Clindagel, MetroCream