klamydia tutkimus

Tutkijat etsivät parempia tapoja diagnosoida, hoitaa ja ehkäistä klamydia. Esimerkiksi theernment tutkijat instituutin Rocky Mountain Laboratories Hamilton, Montana, kehittävät ehkäisevää rokotetta Chlamydia trachomatis infektion. Rokote testataan on yksikomponenttinen rokote, joka on suunniteltu suojaamaan kaikkia 15 klamydia lajikkeet. Tutkimukset ovat jo osoittaneet, että rokote voi estää laboratoriossa soluja saamasta tartuntaa.

Lisäksi theernment tuettu tutkijat tutkivat hoitovaihtoehdot klamydiatartunnoista. Tuoreessa kliinisessä tutkimuksessa verrattiin kahta liimattava lattiaan hoitoja mutkaton urogenitaalimuutoksia klamydian, atsitromysiini ja doksisykliini. Tulosten perusteella tutkimuksessa kävi ilmi, että molemmat antibiootit tehoavat klamydia ja vahvistaneet, että ne ovat asianmukaisia ​​hoitoja.

Toinen ehkäisystrategia ajamaa on kehittää monikäyttöinen ehkäisevien teknologioiden (valmisteet, jotka voidaan laittaa emättimeen tartuntavaaran), jotka ovat tehokkaita ja helposti naisia ​​käyttämään.

Jotta ymmärtää paremmin synnyssä C. trachomatis, tutkijat tarkastelemme myös organismin geneettinen meikkiä. theernment tuettu tutkijat määrittää koko genomin (geneettisen suunnitelman) C. trachomatis. Genomin edustaa tietosanakirja tietoa bakteeri. Tutkijat ovat myös tehneet merkittäviä harppauksia kehittää menetelmiä manipuloida genomiin, mukaan lukien kyky poistaa avaimen geenejä, jotta löytää niiden tehtävät. Nämä saavutukset antavat tutkijoille tärkeitä tietoja, joita ne tunnistaa uusia tavoitteita terapeuttisten, diagnostiikka, ja rokotteita.