kiinalainen kurkku

Yhteinen nimet: Kiinan kurkku myös tunnetaan kiinalainen käärme kurpitsa, GUA-lou, Tian-Hua-Fen, ja yhdiste Q.

Tehoa-turvaluokitus

Oo … Ethno tai muuta näyttöä tehosta.

turvallisuus luokitus

Kiinan kurkku on yksi yli 40 tunnustettu lajia Trichosanthes. Se on jäsen kurpitsa perhe, ja juuri, hedelmät, siemenet, varret, ja kuorta käytetään lääkkeellisesti. Vaikka T. kirilowii on kasvi useimmiten tarkoitettujen Kiinan Materia Medica, useita siihen liittyviä lajeja käytetään usein adulterants (false lisäaineet).

Kiinalainen kurkku on kirjattu kiinalaisen lääketieteen useita tuhansia vuosia. Sitä käytetään vähentämään kuume, turvotus ja yskää. Tärkkelys uutetaan juuresta käytetään paiseet, amenorreaa, keltaisuus, ja polyuria (epätavallisen suuria määriä virtsaa). Moderni kiinalainen lääkkeiden käyttötapoja ovat hallinnassa diabeteksen ja käyttävät aiheuttaa abortin. Laitoksessa on käytetty vuosisatojen hoitoon kasvaimia.

Laboratorio tutkimukset ovat osoittaneet, että kiinalaiset kurkku estää replikaatiota HIV-viruksen. Kiinalainen kurkku tutkitaan hoitona hallintaan aids-tartunnoista. Laitos myös näyttelyitä immunologisia vaikutuksia ja antituumoriominaisuuksia. Kiinalainen kurkku on käytetty invasiivisen mol. On vain vähän kliinistä näyttöä tukemaan mahdollisia käyttötarkoituksia HIV, mol hoitoa, ja koska epäonnistuneessa.

Ei ole viime aikoina julkaistu kliinisiä todisteita ohjata annostusta Kiinan kurkkua. Se yleisimmin annetaan osana polyherbal valmisteen TCM.

Vasta ei ole vielä tunnistettu.

Dokumentoituja haittavaikutuksia. Vältä käyttöä.

Ei ole hyvin dokumentoitu.

Haittavaikutuksia ovat hormoni muutoksia, allerginen reaktio, nestettä keuhkoissa tai aivoissa, aivoverenvuoto, sydämen vaurioita, kouristukset, ja kuume.

Otteita Kiinan kurkku ovat erittäin myrkyllisiä (kuolema on tapahtunut), erityisesti parenteraaliseen käyttöön.

Viitteet