keuhkoputkia, teofylliini suun kautta, parenteraalisesti

Käyttää Tämä Medicine

sinun-OF-i-lin

Aminofylliini, okstrifylliini, ja teofylliini hoidetaan ja / tai estää oireita astma, krooninen keuhkoputkentulehdus, ja keuhkolaajentuma. Nämä lääkkeet lievittää yskää, hengityksen vinkuminen, hengenahdistus, ja levoton hengitys. He työskentelevät avaamalla keuhkoputkia (ilma kulkee keuhkojen) ja lisäämällä ilman virtauksen niiden läpi.

Aminofylliini ja teofylliini voidaan käyttää myös muiden sairauksien kuin lääkärisi määrää.

Merkitys Diet

Oraaliliuos, tabletti ja kapseli annosmuotoja näitä lääkkeitä voidaan käyttää hoitoon akuutin tai kroonisen pitkäaikaista hoitoa. Enteropäällysteisiä ja laajennettu vapauttavat annosmuodot ovat yleensä käytetään vain pitkäaikaisesti. Joskus, aminofylliini peräpuikkoja voidaan käyttää, mutta niitä ei yleensä suositella, koska mahdollisten huonon imeytymisen.

Nämä lääkkeet ovat saatavissa ainoastaan ​​lääkärin määräyksestä.

Kun lääke on hyväksytty markkinoinnin tiettyyn käyttöön, kokemus voi osoittaa, että se on hyödyllinen myös muita lääketieteellisiä ongelmia. Vaikka tämä käyttö ei sisälly tuotemerkintöjen, aminofylliini ja teofylliiniä käytetään tietyillä potilailla seuraavien sairaus

Varmista hoitohenkilökuntaan tietää, jos olet mitään erityistä ruokavaliota, kuten korkea-proteiinia, vähän hiilihydraatteja tai matala-proteiini, korkea-hiilihydraatti ruokavalio.

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeitä tähän ryhmään tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Hyvin pienet lapset ja vastasyntyneet tarvitsevat pienemmän annoksen kuin vanhemmille lapsille. Jos määrä teofylliinin veressä on liian korkea, sivuvaikutukset ovat todennäköisempiä. Lääkäri saattaa haluta ottaa verinäytteitä onko annoksen muutos on tarpeen.

Potilaat yli 60-vuotiaat tarvitsevat todennäköisesti pienemmän annoksen kuin nuoremmilla aikuisilla. Jos määrä teofylliinin on liian korkea, sivuvaikutukset ovat todennäköisempiä. Lääkäri saattaa haluta ottaa verinäytteitä onko annoksen muutos on tarpeen.

Ennen lääkkeen käyttöä

Aminofylliini, okstrifylliini, ja teofylliini käytetään usein astman hoitoon raskaana oleville naisille. Vaikka ei ole olemassa tutkimuksia synnynnäisiä epämuodostumia ihmisillä, ongelmia ei ole raportoitu. Jotkut tutkimukset eläimillä ovat osoittaneet, että aminofylliini, okstrifylliini, ja teofylliini voi aiheuttaa sikiövaurioita kun sitä annetaan annoksina monta kertaa ihmisen annosta.

Koska kyky tyhjentää teofylliinin kehosta voi pienentää myöhemmin raskauden, lääkäri voi haluta ottaa verinäytteitä raskauden aikana mitata määrä lääkettä veressä. Tämä auttaa lääkäriä päättämään annosta tätä lääkettä pitäisi muuttaa.

Teofylliini läpäisee istukan. Käyttö aminofylliini, okstrifylliini tai teofylliinin raskauden aikana voi aiheuttaa ei-toivottuja vaikutuksia, kuten nopea syke, ärtyneisyys, hermostuneisuus tai oksentelun vastasyntyneen jos määrä lääkettä veressä on liian korkea.

Teofylliini kulkeutuu äidinmaitoon ja voi aiheuttaa ärtyneisyys imettävät äidit ovat ottaen aminofylliini, okstrifylliini, tai teofylliiniä.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kerro terveydenhuollon ammattilaiselle, jos käytät jotain muuta reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääketieteessä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa lääkkeiden tämän luokan. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Potilailla lääkkeen suun

Käytä tätä lääkettä vain lääkärin ohjeiden mukaisesti. Älä käytä enemmän sitä, älä käytä sitä useammin, ja älä käytä sitä pidempään kuin lääkäri määräsi. Voit tehdä saattaa lisätä vakavien sivuvaikutusten.

Jotta tämä lääke auttaa lääketieteellinen ongelma, se on otettava päivittäin säännöllisin välein annoksina määrännyt lääkäri. Tämä on välttämätöntä säilyttää vakiomäärä tätä lääkettä veressä. Auttaa pitämään määrän vakiona, älä unohda yhtään annosta.

Annos lääkkeet tässä luokassa on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräinen annos näistä lääkkeistä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Kun aloitat aminofylliini, okstrifylliini tai teofylliinin, on erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa taso lääkettä veressä säännöllisin väliajoin selvittää, jos annos on muutettava.

Älä muuta annosta aminofylliini, okstrifylliini tai teofylliinin ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Oikea käyttö Tämä Medicine

Lääkärin tulisi tarkistaa edistymistä säännöllisesti vierailuja, varsinkin ensimmäisten viikkojen jälkeen alkaa lääkkeen käyttämisen. Verikoe voidaan toteuttaa auttaa lääkäriä päättämään annosta tätä lääkettä pitäisi muuttaa.

Älä muuta tuotemerkkejä tai annostusmuotoja lääkkeen ensin lääkärin kanssa. Erilaisia ​​tuotteita ei ehkä toimi samalla tavalla. Jos täyttöpakkaus lääketieteen ja se näyttää erilaiselta, kysy apteekista.

Muutos tavallisesta käyttäytymisestä tai fyysinen hyvinvointi voi vaikuttaa lääkkeen toimii elimistössä. Tarkista lääkäriltä, ​​jos

Tämä lääke voi lisätä keskushermostoon (CNS) piristäviä vaikutuksia kofeiinia sisältävien elintarvikkeiden tai juomien kuten suklaata, kaakaota, teetä, kahvia, ja kolajuomat. Älä syö tai juo suuria määriä näitä elintarvikkeita tai juomia, kun käytät tätä lääkettä. Jos sinulla on kysyttävää, tarkista lääkäriltäsi.

Ennen kuin on sydänlihasperfuusion tutkimukset (lääketieteellinen testi, joka osoittaa, miten hyvin veri virtaa sydämesi), kerro lääkäri vastuussa, että käytät tätä lääkettä. Tulokset Testin voi vaikuttaa tätä lääkettä.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä mahdollisimman pian, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Varotoimet Vaikka lääkkeen käyttämisen

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.