Keitetty maito voi auttaa lapsia selvitä maitoallergia nopeammin

Tausta

Tulokset Study

Havainnot peräisin theernment tukema tutkimus, näkymisen online-ahead of print on 23 toukokuu kysymystä Journal of Allergy and Clinical Immunology, osoittavat, että ruokinta jotkut lapset maitoa allergia elintarvikkeet, jotka sisältävät paistetaan maitoa voi auttaa heitä selvitä heidän allergia nopeammin kuin ne, jotka eivät syö paistettu maitoa.

Allergia lehmänmaito on yksi yleisimmistä ruoka-aineallergiat löytyy Yhdysvalloissa. Sitä ei voida estää, ja ainoa tapa hallita ehto on välttää maitoa ja hoitaa oireita niiden ilmetessä.

Merkitys

Tutkijat johtama Hugh A. Sampson, MD, professori Pediatrics, dekaani varten translaatiotutkimus, ja johtaja Jaffe Food Allergy Institute at Mount Sinai School of Medicine New Yorkissa, työskentelevät, jotta potilaat voivat sietää maitoa ilman allergisia reaktioita ottaa ne kuluttavat-sijaan välttää allergiaa elintarvikkeita. Auttaa jotkut ihmiset selvitä heidän allergiat, tohtori Sampson tiimi käyttää eräänlaista suullinen immunoterapia, jossa henkilö syö yhä enemmän sellaisen allergiaa ruokaa, joka on leivottu murtaa (denaturoida) proteiinit aiheuttaa allergiaa.

Viite

Aiemmin jäsenet tohtori Sampson joukkue havaittu, että lapset, jotka ovat allergisia maidon putosi kahteen ryhmään: jotkut lapset pystyivät syömään tuotteita, jotka sisälsivät paistettu maito ilman allergisen reaktion, kun taas muut lapset tekivät on allerginen reaktio. Mutta pitkän aikavälin kliiniset vaikutukset sisällyttämällä paistetaan maitoa lapsen ruokavaliosta olivat tuntemattomia.

Dr. Sampson ryhmä tutki 88 lasta, iältään 2-17 vuotta vanhoja, joilla on diagnosoitu maitoallergiassa aikana neljästä viiteen vuoteen. Tutkijat aluksi antoi lapsille tavallinen muffinssi sisältävän paistetaan maitoa. Niistä 88 lasta, 65 söivät Muffinsi kokematta mitään allergisia reaktioita. Lasten vanhemmille, jotka ovat läpäisseet Muffin testin annettiin ohjeita siitä, miten sisällyttää paistetaan maitoa lasten ruokavalioon. Lapset, jotka reagoivat Muffin edelleen välttää elintarvikkeita, jotka sisältävät maitoa.

Seuraavan 6-12 kuukautta, lapset, jotka ovat läpäisseet ensimmäisen muffini testi söivät sisältävien elintarvikkeiden paistettu maitoa, kuten muffinsseja, keksejä tai kakku, seuraavat erityiset ohjausta ravitsemusterapeutit Dr. Sampson joukkue. Nämä lapset palasi klinikalle toista ruokaa testi ja siinä vaiheessa annettiin juusto pizza onko he voisivat sietää leipäjuustoa. Fifty-seitsemän 65 lasten söi pizzaa ilman allergisen reaktion ja pystyivät aloittamaan sisällyttämällä leipäjuustoa yhdessä paistetaan maitoa niiden ruokavalion.

Lapset, jotka voisi syödä muffinsseja ja pizzaa annettiin säännöllisesti määriä elintarvikkeita, jotka sisältävät paistetaan maitoa yli keskimäärin noin kolme vuotta. Lapset olivat sitten testattiin uudelleen, tällä kertaa selvittää, jos he voisivat sietää kylmää rasvaton maito, jogurtti, tai jäätelöä. Lapsista läpäissyt ensimmäisen muffinssi testissä, 60 prosenttia oli mahdollisuus kuluttaa näitä ylimääräisiä elintarvikkeita ilman allerginen reaktio. Lisäksi ohjattu altistuminen leivotaan maitotuotteita näytti kiihdyttää nopeutta, jolla allergisten lasten outgrew heidän allergioita maitoa höyryssä muodoissa.

Tulokset Tämän tutkimuksen mukaan jos lapsi, jolla on tunnettu maitoallergiassa ohittaessa paistetaan maitoa haaste, hän voi selvitä maito allergia paljon nopeammin kuin lapsi, joka ei läpäise testiä.

Maito allergia on yksi ruoka-aineallergiat, että lapset outgrow vanhetessaan. Vaikka monet lapset sietävät maitoa iän 5, maito allergia voi kestää kunnes 16-vuotiaana Havainnot tekemät Dr. Sampson tiimin osoittavat, että syöminen paistettu maito voi vähentää aikaa, joka kuluu selvitä maitoallergia.

Dr. Sampson vahvasti varoittaa, että tämän tyyppistä ruokaa haaste ei tule tehdä ilman tiukkaa ohjausta koulutettu terveydenhuollon asiantuntija. Tutkijat havaittu, että lapset, jotka eivät läpäise paistetaan maitoa testi kokevat usein paljon vakavia allergisia reaktioita kuin lapset, jotka tekevät, ja se on lähes mahdotonta ennustaa, mitkä lapsilla on tällainen reaktio.

Osallistujat tässä kliinisessä tutkimuksessa sai myös hyvin yksityiskohtaiset ohjeet siitä, mitä tuotteita voidaan syödä kotona.

Take-home viestin tutkimuksessa osoitetaan, että lasten maidon allergia pitäisi nähdä niiden terveydenhuollon ammattilainen ja annetaan paistetaan maitoa testi määrittää, jos ne todennäköisesti selvitä maitoallergia ja pystyvät turvallisesti seurata paistetaan maitoa ruokavalio samanlainen kuin kehittänyt Dr. Sampson joukkueen.

Kim JS, Nowak-Wegrzyn A, Sicherer SH, Noone S, Moshier EL, Sampson HA. Ruokavalion paistetaan maitoa kiihdyttää resoluutio maidon allergia lapsilla. J Allergy Clin Immunol. 2011 23 toukokuu [Epub ahead of print].

Jaffe Food Allergy Institute at Mount Sinai School of Medicine