kefotetaani injektio

Terapeuttinen luokka: Antibiootti

Käyttää kefotetaani

Farmakologiset Luokka: 2nd sukupolven kefalosporiini

Kefotetaani injektio kuuluu luokkaan lääkkeitä kutsutaan kefalosporiiniantibioottien. Se toimii tappamalla bakteereita tai estää niiden kasvun. Kuitenkin kefotetaani ei toimi vilustuminen, flunssa, tai muiden virusinfektioiden.

kefotetaani on saatavana vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Sillä kefotetaani, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio kefotetaani tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille kefotetaani injektion lapsiväestössä. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat hyödyllisyyttä kefotetaani injektion vanhuksilla. Kuitenkin iäkkäillä potilailla ovat todennäköisemmin ikään liittyvä munuaissairaus, mikä voi edellyttää varovaisuutta ja oikaisua annoksen saavilla kefotetaani injektio.

Ennen kefotetaani

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kerro terveydenhuollon ammattilaiselle, jos käytät jotain muuta reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääketieteessä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttäen kefotetaani, joilla on jokin seuraavista ei yleensä suositella, mutta voivat olla välttämättömiä joissakin tapauksissa. Jos sitä käytetään yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käytät kefotetaani, tai antaa sinulle erityisiä ohjeita käytöstä elintarvikkeiden, alkoholin tai tupakan.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa käytön kefotetaani. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Hoitaja tai muu koulutettu terveydenhuollon ammattilainen antaa sinulle kefotetaani. kefotetaani annetaan laukaus johonkin lihaksia, tai neula sijoitetaan laskimoon.

Jos oireet eivät lievene muutaman päivän kuluessa tai jos ne pahenevat, tarkistaa lääkäriltä.

Hemolyyttinen anemia voi esiintyä, kun käytät kefotetaani. Lopeta kefotetaani ja tarkista lääkäriltä heti, jos olet takaisin, jalka tai vatsakipuja, ienverenvuoto, vilunväristykset, tumma virtsa, hengitysvaikeudet, kuume, yleinen kehon turvotus, päänsärky, ruokahaluttomuus, pahoinvointi ja oksentelu; nenäverenvuotoa , kalpea iho, kurkkukipu, epätavallinen väsymys tai heikkous tai keltaisuus silmien tai ihon.

Kefotetaani injektio voi aiheuttaa ripulia, ja joissakin tapauksissa se voi olla vakava. Älä ota mitään ripulilääkkeitä ensin lääkärin kanssa. Ripuli lääkkeet voivat tehdä ripulia huonompi tai tehdä se kestää pidempään. Jos sinulla on kysyttävää tästä tai jos lievä ripuli jatkuu tai pahenee, tarkistaa lääkäriltä.

Älä juo alkoholia saat kefotetaani injektio ja 3 päivää (72 tuntia) kuluttua viimeisestä annoksesta. Alkoholin juominen tänä aikana saattaa aiheuttaa punastuminen, päänsärky, hikoilu ja nopea, jytinä, tai epäsäännöllinen syke.

Ennen kuin mitään lääketieteellistä testit, kerro lääkäri vastuussa että saat kefotetaani. Tulokset joitakin testejä voi vaikuttaa kefotetaani.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä tai hoitajalle välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka B Ei todistettu riski ihmisten

Oikea käyttö kefotetaani

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Kirurginen Profylaksia siprofloksasiini, ranitidiini, metronidatsoli, klindamysiini, Zantac

Bakteeritartunta siprofloksasiini, amoksisilliini, doksisykliini, atsitromysiini, metronidatsoli, Augmentin

Iho tai pehmytkudoksen infektio siprofloksasiini, amoksisilliini, doksisykliini, atsitromysiini, metronidatsoli, Augmentin

Munuaiset Infektiot siprofloksasiini, Augmentin, kefaleksiini, Levaquin, levofloksasiini

 tai mennä liittyä kefotetaani tukiryhmä yhteyden muiden kanssa, jotka ovat samanlaisia ​​etuja.

Varotoimet Vaikka käyttäminen kefotetaani

kefotetaani Side Effects

kefotetaani