kefdiniiriksi (suun kautta) asianmukainen käyttö

annostelu

Vastaamaton annos

Ota lääke vain lääkärin ohjeiden mukaisesti. Älä ota enemmän sitä, älä ota sitä useammin, ja älä ota sitä pidempään kuin lääkäri määräsi.

Voit ottaa lääkkeen kanssa tai ilman ruokaa.

Ravista oraaliliuos hyvin ennen käyttöä. Mittaa lääke merkitty mittalusikka, ruisku, tai lääke cup. Keskimääräinen kotitalous tl ei voi olla oikea määrä nestettä.

Jos käytät alumiinia tai magnesiumia sisältävät antasidit, rautavalmisteita tai multivitamins, älä ota niitä samaan aikaan, kun tätä lääkettä. On parasta ottaa nämä lääkkeet vähintään 2 tuntia ennen tai jälkeen kun kefdiniiriksi. Nämä lääkkeet voivat pitää kefdiniiriksi toimimasta kunnolla.

Pidä lääkkeen käyttämisen koko hoidon ajan, vaikka tunnet paremmin muutaman ensimmäisen annoksen. Infektio ei ehkä ole selvittää, jos lopetat hoidon liian aikaisin.

varastointi

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Hävitä käyttämättä jäänyt lääke 10 päivän jälkeen.