karsinoidisyndrooma selviytymistä ja tuki

Saatat olla helpottunut vihdoin löytää vastauksen siihen, mitä on aiheuttanut teille oireita, mutta diagnoosi harvinainen sairaus, kuten karsinoidioireyhtymä, voi olla stressaavaa. Kuten kehittää tapa selviytyä syöpädiagnoosin, puhu terveydenhuollon tiimin siitä mitä tunnet ja harkita yrittää

Selvitä tarpeeksi karsinoidioireyhtymään tehdä päätöksiä oman huolellisesti. Kysy lääkäriltä kysymyksiä kunnossa. Pyydä jäseniä terveydenhuollon tiimin suositella resursseja josta saat lisätietoja.

Tietämättä tilasi voi mahdollistaa paremmin osallistumaan päätöksiä oman huolellisesti.

Puhua muille ihmisille karsinoidioireyhtymään. Tukiryhmiä ihmisille karsinoidioireyhtymä laittaa sinut ajan tasalla kanssa, jotka ovat kohdanneet samoja haasteita olet edessään.

Kysy lääkäriltäsi ryhmien omalla alueella. Karsinoidioireyhtymä on harvinaista, vaikka, joten voit joutua yhdistää ihmisiä ulkopuolella lähialueella.

Pidä itsestäsi huolta. Tee mitä voit ylläpitää terveellistä elämäntapaa. Syö ruokavalio täynnä hedelmiä ja vihanneksia. Kun siltä tuntuu, työvalo liikunta osaksi päivittäistä rutiinia.

Leikkaa ylimääräistä stressiä pois elämästäsi kun se on mahdollista. Hanki paljon unta, jotta tunnet levännyt kun heräät. Huolehdi kehon ja mielen, joten olet paremmin pysykää syövän hoitosuunnitelman.