karbinoksamiinimaleaatti (suun kautta) varotoimenpiteet

Jos tulee lääkkeen pitkään, se on hyvin tärkeää, että lääkäri tarkistaa sinun tai lapsen säännöllisiä käyntejä. Näin lääkäriltä, ​​onko lääke toimii kunnolla ja tarkistaa ei-toivottuja vaikutuksia.

Älä käytä tätä lääkettä, jos olet käyttänyt MAO-estäjän (MAO: n) kuten Eldepryl®, Marplan®, Nardil® tai Parnate®.

Tämä lääke voi aiheuttaa joillekin ihmisille huimausta, uneliaisuutta, tai valppauden kuin ne ovat normaalisti. Varmista, että tiedät miten reagoit tätä lääkettä ennen kuin ajat, käytä koneita tai tee mitään muuta, joka voisi olla vaarallista, jos et huimausta tai ei hälytys eikä pysty ajattelemaan hyvin.

Tämä lääketieteen lisäävät vaikutukset alkoholin ja muiden keskushermostoa lamaavien (lääkkeitä, joita aiheuttaa uneliaisuutta tai valppauden). Joitakin esimerkkejä CNS alentavat aineet ovat antihistamiineja tai lääke heinänuha, muita allergioita, tai vilustuminen, rauhoittavien lääkkeiden, rauhoittavien tai unilääkkeitä, reseptiä kipulääkitystä tai huumausaineet, lääkettä epilepsiaan tai barbituraatit, lihasrelaksantit, tai nukutusta, kuten jotkut hampaiden anestesia. Tarkista lääkärin tai hammaslääkärin ennen jokin yllä mainituista, kun käytät tätä lääkettä.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten tai vitamiineja.