kapsaisiini (paikallista reittiä) asianmukainen käyttö

annostelu

Vastaamaton annos

Hoitaja tai muu koulutettu terveydenhuollon ammattilainen soveltaa ajankohtainen Qutenza ™ laastari hoidettavalle alueelle.

Jos käytät ajankohtainen voide, geeli, voide, tai voide hermosärky, lihaskipu, tai niveltulehdus, ohjeiden mukaan lääkettä etiketissä.

Varo saada mitään tätä lääkettä silmiin, koska se voi aiheuttaa vakavia silmä-ärsytystä. Jos lääke ei saa silmiin, pese silmät vedellä ja tarkistaa lääkäriltä heti.

Jos kapsaisiini joutuu kasvot, päänahan, tai suussa, se saattaa aiheuttaa polttavaa tunnetta. Pese nämä alueet lämpimällä (ei kuumaa) saippuavettä.

Jos käytät kermaa, geeli, voide, tai voide

varastointi

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos et menetä annos tämän lääketieteen, tee se niin pian kuin mahdollista. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.