kalsiumia suun kautta, parenteraalisesti

Käyttää Tämä Medicine

Kalsium lisäravinteet ottanut henkilöitä, jotka eivät pysty saamaan tarpeeksi kalsiumia säännöllinen ruokavalio tai jotka tarvitsevat enemmän kalsiumia. Niitä käytetään ehkäistä tai hoitaa useita ehtoja, jotka voivat aiheuttaa hypokalsemia (ei tarpeeksi kalsiumia veressä). Elimistö tarvitsee kalsiumia tehdä vahvat luut. Kalsiumia tarvitaan myös sydän, lihakset ja hermosto toimii toivotusti.

Luut toimivat varastointialueelta elimistön kalsiumista. Ne jatkuvasti luopumassa kalsiumin verenkiertoon ja sitten korvaamalla sen kehon tarve kalsiumia muuttuu päivittäin. Kun ei ole tarpeeksi kalsiumia veressä, jota sydämen ja muut elimet, elimistö ottaa tarvitaan kalsiumia luista. Kun syöt elintarvikkeita runsaasti kalsiumia, kalsium palautetaan luut ja tasapaino veren ja luut säilyy.

Raskaana olevat naiset, imettävät äidit, lapset ja nuoret saattavat tarvita enemmän kalsiumia kuin normaalisti saavat syöminen kalsium-rikas elintarvikkeita. Aikuisten naisten voi kestää kalsiumlisää auttaa estämään luun sairaus nimeltä osteoporoosi. Osteoporoosi, joka aiheuttaa ohut, huokoinen, helposti luunmurtumia, voi esiintyä naisilla vaihdevuosien jälkeen, mutta voi joskus esiintyä iäkkäillä miehillä myös. Osteoporoosia naisilla aiemmin vaihdevuodet arvellaan johtuvan määrän väheneminen munasarjojen estrogeenin (naishormoni). Kuitenkin ruokavalio vähän kalsiumia monta vuotta, etenkin nuoremmilla vuotta, voi lisätä riskiä sairastua siihen. Muut luuston sairaudet lapsilla ja aikuisilla ovat myös käsitelty kalsiumlisiä.

Kalsiumlisien voidaan käyttää myös muiden sairauksien sääntöjen mukaan terveydenhoidon ammattilainen.

Kalsiumin “suola” sisältää kalsiumia yhdessä toisen aineen, kuten karbonaatin tai glukonaatti. Joissakin kalsiumsuoloja on enemmän kalsiumia (kalsiumia) kuin toiset. Esimerkiksi kalsiumin määrää kalsiumkarbonaattia on suurempi kuin vuonna kalsiumglukonaatilla. Jotta saat käsityksen siitä, miten eri kalsiumlisät vaihdella kalsiumpitoisuus, seuraavat taulukosta selviää, kuinka monta tablettia kunkin täydennys antaa 1000 milligrammaa kalsiumia. Kun etsiä kalsiumia, varmista määrä milligrammoina etiketissä viittaa määrään kalsiumia, eikä vahvuus kunkin tabletin.

Ruiskeena kalsium annetaan vain tai valvonnassa terveydenhuollon ammattilainen. Muita muotoja kalsiumia ovat saatavilla ilman reseptiä.

Kun lääke tai ravintolisä on hyväksytty markkinoinnin tiettyyn käyttöön, kokemus voi osoittaa, että se on hyödyllinen myös muita lääketieteellisiä ongelmia. Vaikka tämä käyttö ei sisälly tuotemerkintöjen sekä kalsiumia käytetään tietyillä potilailla seuraavien sairaus

Merkitys Diet

Hyvän terveyden, on tärkeää, että syöt tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota. Noudata huolellisesti tahansa ruokavalio terveydenhuollon ammattilainen voi suositella. Oman erityisruokavaliota vitamiinin ja / tai mineraali- tarpeita, kysy terveydenhuollon ammattilainen on luettelo sopiva elintarvikkeista. Jos luulet että et saa tarpeeksi vitamiineja ja / tai kivennäisaineita ruokavalioosi, voit valita ottaa ravintolisä.

Päivittäinen määrä kalsiumia tarvitaan on määritellä useilla eri tavoilla.

Normaali päivittäinen suositeltava saanti milligrammoina (mg) kalsiumia yleensä määritellään seuraavasti

Getting oikea määrä kalsiumia ruokavalioon päivittäin ja osallistuvat painoa kannattava liikunta (kävely, tanssi, pyöräily, aerobic, lenkkeily), varsinkin alkuvuosina elämän (jopa noin 35-vuotiailla) on tärkein auttavat rakentamaan ja ylläpitämään luita mahdollisimman tiheä estämään osteoporoosin kehittymiseen myöhemmin elämässä.

Seuraavassa taulukossa on joitakin kalsium-rikas elintarvikkeita. Kalsiumpitoisuus näiden elintarvikkeiden voi toimittaa päivittäin RDA tai RNI kalsiumin jos elintarvikkeet syödään säännöllisesti riittäviä määriä.

D-vitamiini estää kalsiumin tappio luut. Sitä kutsutaan “auringonpaiste vitamiini”, koska se on tehty ihoa kun olet alttiina auringonvalolle. Jos saat ulkona auringonvalossa päivittäin 15 30 minuuttia, sinun pitäisi saada kaikki D-vitamiinia tarvitaan. Kuitenkin Pohjois paikkakunnalla talvella, auringonvalo voi olla liian heikko tehdä D-vitamiinia ihossa. D-vitamiini voidaan saada myös omasta ruokavaliosta tai monivitamiini valmisteita. Useimmat maito on täydennetty D-vitamiinin

Älä käytä luujauhoa tai dolomiittia kuten kalsiumin lähde. Food and Drug Administration on antanut varoituksia että luujauhoa ja dolomiittia voi olla vaarallista, koska nämä tuotteet voivat sisältää lyijyä.

Jos otat ravintolisä ilman reseptiä, lue ja noudata varotoimia etiketissä. Näiden lisäravinteet, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeitä tähän ryhmään tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Ongelmia lapsilla ei ole raportoitu saanti normaalia päivittäistä suositeltu määriä. Injektoitavia muotoja kalsiumia ei saa antaa lapsille, koska riski ärsyttävien injektiokohdassa.

Ongelmat iäkkäiden ei ole raportoitu saanti normaalia päivittäistä suositeltu määriä. On tärkeää, että vanhukset saavat edelleen riittävästi kalsiumia jokapäiväisessä ruokavalion. Kuitenkin jotkut vanhemmat ihmiset joutua ottamaan ylimääräisiä kalsiumia tai suurempia annoksia, koska ne eivät absorboi kalsium kuin nuoremmille. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on kysyttävää määrän kalsiumia sinun pitäisi ottaa jokaisessa päivässä.

On erityisen tärkeää, että saat riittävästi kalsiumia, kun raskautta ja että olet edelleen saada oikea määrä kalsiumia koko raskauden. Tervettä kasvua ja kehitystä sikiön riippuvat tasainen tarjonta ravinteita äidin. Kun kuitenkin otetaan suuria määriä ravintolisä raskauden aikana voi olla vahingollisia vaikutuksia äidille ja / tai sikiölle ja sitä tulisi välttää.

On erityisen tärkeää, että saat oikean määrän kalsiumia niin, että vauva saa myös kalsiumia tarvitaan kasvaa kunnolla. Kun kuitenkin otetaan suuria määriä ravintolisä imetyksen voi olla vahingollisia vaikutuksia äidille ja / tai vauvan ja sitä tulisi välttää.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät jotakin näistä ravintolisiä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä ravintolisiä tässä luokassa on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa käyttö ravintolisien tässä luokassa. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Juo lasillinen (8 unssia) vettä tai mehua otettaessa kalsiumia. Kuitenkin, jos käytät kalsiumkarbonaattia kuin fosfaatin sideaineena dialyysihoitoa, ei ole tarpeen juoda lasillinen vettä.

Ennen lääkkeen käyttöä

Tämä ravintolisä on parasta toteuttaa 1 1½ tuntia aterian jälkeen, ellei toisin ohjannut terveydenhuollon ammattilainen. Kuitenkin potilaat, joilla on edellytys tunnetaan aklorhydrian ei saa imeä kalsiumlisien tyhjään vatsaan ja pitäisi ottaa ne aterioiden.

Henkilöille ottaen pureskeltava tabletti muoto tästä ravintolisä

Henkilöille ottaen siirapin muodossa tämän ravintolisä

Ota tämä ravintolisä vain ohjeiden mukaisesti. Älä ota sitä lisää ja älä ota sitä useammin kuin suositellaan etiketissä. Muuten voi lisätä mahdollisuus sivuvaikutuksia.

Annos lääkkeet tässä luokassa on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräinen annos näistä lääkkeistä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Oikea käyttö Tämä Medicine

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Jos tämä ravintolisä on tilattu sinulle terveydenhuollon ammattilainen ja se ottaa sitä suurina annoksina tai pitkään, terveydenhuollon ammattilainen pitäisi tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä. Tämä varmistaa, että kalsium toimii kunnolla eikä aiheuta ei-toivottuja vaikutuksia.

Älä ota kalsiumlisää sisällä 1-2 tuntia ottaen muita lääkkeitä suun kautta. Muuten voi pitää toisen lääkkeen toimimasta kunnolla.

Ellet toisin määrää hoitohenkilökuntaan, varmistaa, että kalsium on käytetty kunnolla kehoa

Jotkut kalsiumkarbonaattia tablettien on osoitettu hajottaa liian hitaasti vatsassa asianmukaisesti imeytyä elimistöön. Jos kalsiumkarbonaattia tabletit ostat ei ole erikseen merkitty olevan “USP” kysy apteekista. Hän saattaa pystyä auttaa määrittämään, mitkä tabletit ovat parhaiten.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Varotoimet Vaikka lääkkeen käyttämisen

Vaikka seuraavat haittavaikutukset esiintyy hyvin harvoin, kun kalsiumia otetaan suositellaan, ne voivat olla todennäköisempää, jos se pidetään suurina annoksina, jos se otetaan pitkään tai se on ottanut potilaat, joilla on munuaissairaus .

Tarkista lääkäriltä mahdollisimman pian, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.